15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Transformasjon fra Askepott til Prinsesse – Bokhvete Gryte

bokhvete grøt og gryte Du kan lage en original rett fra enkel bokhvete grøt. Familiemedlemmer vil like bokhvete gryten, som er supplert med kjøttdeig, fjærfe fileter, meieriprodukter og frukt. I et slikt “selskap” vil retten spille på en helt annen måte.. deilig bokhvete gryte Hemmeligheten bak et slikt kulinarisk mirakel er veldig enkelt..

Blant de mest nyttige frokostblandingene er bokhvete et av de første stedene. De biologiske stoffene i denne frokostblandingen normaliserer arbeidet i det kardiovaskulære systemet, så vel som leveren..

Lagdeling er tilbake på moten

flerlags bokhvete og kjøttdeigpaiEn vanlig bokhvete gryte med hakket kjøtt kan lages av flere nivåer. Dermed vil vertinnen ikke servere det første kurset på bordet, men en pen kake eller kake. Hvis du kutter den resulterende godbiten i porsjonsstykker, får du et museumsverk verdig beundring. Hvitt mellomlag på marmorbakgrunn forhekser og villeder selv de mest sofistikerte gourmeter. Og bare en dillkvist vil subtilt antyde for ham at dette bare er en vanlig siderett. IngredienserSå, for å forberede en slik appetittvekkende bokhvete -gryte, trenger du:

 • lag kjøttdeig, kok opp frokostblandinger (1,5 kopper) og vask / skrell grønnsaker (løk, gulrøtter og sopp);
 • hakk løken (i ringer eller halve ringer) og stek til skyggen endres;stek løken
 • hell gulrotspon i en stekepanne;legg til gulrøtter
 • skjær soppen i skiver og ha i resten av grønnsakene,tilsett sopp steketid – ikke mer enn 7 minutter;steking er klar
 • Bland den ferdige grøten med de stekte ingrediensene, pepper og salt, og fortsett deretter å putre i ytterligere 5 minutter;bland steken med grøt
 • oppsett ½ blandinger i keramiske bakervarer;legg ut litt av grøten
 • fordel det kokte kjøttdeigen på toppen;legg et lag med kjøttdeig
 • hell ut den resterende bokhveten;
 • tilbered sausen ved å blande 200 g rømme, 100 g fløte og egg (2 stk.), mens sausen må piskes grundig og krydres med krydder;forberede fyll
 • hell sausen i en form med mat;hell sausen over gryten
 • Sett bokhvete gryte i ovnen i 40-45 minutter.bake

I dette tilfellet må ovnen forvarmes til 180 °. Den kan slås på på forhånd. Men slik at hvert lag av de nestede produktene er tilstrekkelig mettet med fyllet, pierce den rå retten flere steder. For dette bruker kokkene en bred kniv eller slikkepott..

For de som er på diett, er det bedre å bruke kylling eller biff. Hvis familien vil nyte et saftig og næringsrikt måltid, bør indrefilet av svin foretrekkes..

kylling og svinekjøttOm ønskelig kan kjøttdeig tilberedes separat i en panne. Før det må du kutte løken i små biter, i tillegg til noen fedd hvitløk og steke. Når grønnsakene er brune kan du tilsette malt kjøtt. Etter at kjøttdeigen er smuldret, tilsett buljong, tomatsaus, urter og andre krydder. Kok i fem minutter og et lag bokhvete gryte er klart. stadier av tilberedning av hakket kjøttSå er det alle de samme teknologiske prosessene: dannelse av lag og impregnering med rømmesaus. Det er verdt å vurdere at fersk toast i kombinasjon med appelsinjuice vil hjelpe deg med å sette pris på hele smakssortimentet..

Merknad for en søt tann

søt bokhvete gryteDu kan få en ganske anstendig, og viktigst, søt godbit fra frokostblandinger. I kokebøkene til våre bestemødre gikk en oppskrift på bokhvete gryte, som er tilberedt med tilsetning av cottage cheese, tapt. Hvis du ikke forteller vennene dine hva den uvanlige kaken er laget av, er det de færreste som vil gjette om det selv. For å forberede en så fantastisk kake på den beste måten, trenger vertinnen:

 1. Kok bokhvete grøt. Hell 2 ss i ett glass frokostblanding. kaldt vann. La det småkoke på svak varme til halvparten av væsken har kokt bort.kok bokhvete og varm opp olje
 2. Tilbered smør (60 g). Den skal mykne, slik at du kan legge den på et fat og la den varme i romtemperatur..
 3. Bløtlegg 10 g rosiner. Etter 15 minutter, tøm vannet og legg bærene på et papirhåndkle. Varmt vann vil myke opp frukten.suge rosinene og gni cottage cheese
 4. Forbered ostemasse (200 g). Den skal ha en jevn konsistens. For å gjøre dette, mal det i en blender eller før det gjennom en fin sil..
 5. Riv epler. For bokhvete gryte i ovnen, velg bare søte fruktsorter. Før du river fruktene på et fint rivjern, må du skrelle dem.riv epler og bland med cottage cheese

Bland forsiktig hytteosten og eplemassen. Ingrediensene må blandes grundig for å få en homogen masse. Deretter følger vertinnen:

 • tilbered en saus av rømme (3 ss), 2 egg, sukker, kanel og vanilje;forberede fyll
 • når du pisker med en visp, tilsett 1 ss. l. sitron eller appelsinjuice;
 • mal bokhvete grøt i en blender;hakk grøt og bland med cottage cheese
 • bland den med ostemasse, samt rosiner;tilsett rosiner og saus
 • rør med hell til en deigaktig konsistens er oppnådd;
 • legg vakkert i en kjeksform;ha i en form og stek
 • Sett beholderen i en ovn som er forvarmet til 200 ° i 20 minutter.

Cottage cheese bør velges ikke for fett. Det er ønskelig at han er litt våt. Dette vil gi den viskositet. Hvis det er tørt, kan du trygt fortynne 2 ss. l rømme.

bland cottage cheese med fløteSmør det øverste laget av bokhvete gryte med smør eller bare legg noen biter på toppen. Fettet fremmer dannelsen av en gylden skorpe. For å gjøre denne uvanlige kaken lett å fjerne fra formen, dekk bunnen og langs veggene med bakepapir. Noen mennesker dekker det med mel, men dette er ikke nødvendig..

Farge illusjon

bokhvete gryte med grønnsakerKresen husholdninger feier gjerne kjøttretter av bordet. Men det er rett og slett ikke plass til alt annet i magen. Derfor står vertinnen overfor et valg om de skal kaste tilbehør som er til overs etter middagen eller ikke. Problemet kan løses på kort tid. Det er nok bare å lage en gryte med bokhvete i ovnen, og det vil alltid være oppskrifter. Dessuten vil utseendet på godbiten slå mange mennesker på stedet. Gule (harde ost), hvite (melk) og grønne (persille) farger skiller seg utmerket ut mot den brokete bakgrunnen. Derfor, brett opp ermene, du kan komme på jobb. Kok først grøten og stek løken. Deretter må du fortsette i denne rekkefølgen:

 • hell halve bokhveten i en beholder og mal den med revet ost;legg ost på bokhvete
 • lag det neste laget av stekte løk;legg et lag med løk
 • dekk stekingen med urter;dryss med urter
 • legg den resterende grøten på den, samt ostespon;danne topplag
 • hell over melk og eggesaus (pisk 1/3 kopp melk og ett egg);tilbered sausen og hell bokhvete
 • stek i ca 25 minutter.gryta er klar

I stedet for en ostetype kan du bruke tre på en gang. I dette tilfellet bør du velge varianter som feta, mozzarella og parmesan..

type ostServer gryten varm. Selv om mange liker å bruke den som en kald matbit. Denne fantastiske bokhvete gryten kan serveres med tomatjuice eller bacon i tynne skiver. Samtidig er en salat av kål og agurk en utmerket løsning for et vårmåltid..

Videooppskrift på bokhvete gryte med kylling

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta