15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Magisk pinne – syltet soppsalat

syltet soppsalat Salat med syltet sopp er en rett som ingen festbord kan klare seg uten. Spesielt når den vanlige tradisjonelle “Pelsjakken” “Mimosa” og “Olivier” er ganske lei. Det som er bemerkelsesverdig, slike salater tilberedes veldig raskt, de kan kombineres med nesten alle produkter. I tillegg, hvis du utelukker kjøtt og “upassende” mat, kan slike retter serveres på bordet selv under faste..

Se også artikkelen: Lage en salat med krabbepinner og mais.

Sopp med grønnsaker

sopp med grønnsaker Olivier kan være mer enn bare en kjøtt- og grønnsaksalat. Det er også en vegetarisk versjon, der sopp brukes i stedet for pølse eller kjøtt..

Sopp skal syltes. Små sopp passer best. Men du kan bruke de du liker best..

Så du trenger hermetiske erter (1 b), samme mengde syltet sopp (som regel inneholder en boks 0,35-0,4 kg). Fra grønnsaker, ta en gulrot og en løkropp, 3-4 potetknoller og to egg. Du trenger også fersk dill med persille og majones etter smak.

Magisk opprettelsesprosess:

 1. Grønnsaker og egg kokes, får avkjøles og skrelles av skallet og skallet.
 2. Skjær potetene med gulrøtter i terninger, og eggene i veldig små biter og ha dem i en salatbolle.
 3. Skrell løknepen, skjær den i små terninger, ha den i en bolle, hell kokende vann over den og tøm vannet etter noen minutter. Denne manipulasjonen bidrar til å fjerne bitterhet..
 4. Tilsett løk, sopp og grønne erter (uten væske) til andre ingredienser.
 5. De vasket greenene finhakkes og legges i en salat.
 6. Salt, pepper etter smak, tilsett majones og bland godt.

Alt, du kan starte måltidet.

Krabbesalat med syltet sopp

krabbesalat med syltet soppDen klassiske syltede soppsalaten inkluderer kylling. Vi foreslår å eksperimentere og prøve en kombinasjon som sopp med krabbepinner..

For å forberede retten trenger du 0,2 kg syltet sopp og krabbepinner. Denne mengden trenger også 3-4 egg, ett eller to epler (avhengig av størrelse), grønne løk og urter etter smak. Balanse smaken med nykvernet pepper og salt. Majones brukes som dressing.

Matlagingssalat:

 1. Først og fremst blir egg kokt, avkjølt og skrelt. Krabbekaker kuttes i små terninger og legges i en dyp salatskål.kutte krabbepinner
 2. Syltede sopp tas ut av glasset, tørkes lett med et papirhåndkle slik at overflødig væske absorberes, kuttes i 3-4 skiver og sendes til en salatbolle til andre ingredienser.finhakk soppen
 3. Skallet og kjernen fjernes fra eplet og gni deretter på et grovt rivjern.gni eplet uten skallet
 4. Skrell avkjølte egg og skjær i små terninger eller strimler (avhengig av hvordan resten av ingrediensene kuttes).kutte egg
 5. Løkene vaskes grundig og finhakkes. Hvis det ikke er grønne løk, bruk en vanlig kålrot, bare brenn den med kokende vann på forhånd for å fjerne bitterheten.tilsett løk i salaten
 6. Greens vaskes også under rennende vann, finskåret og sendt til en salatskål.finhakk greenene
 7. Tilsett majones, salt, peppersalat og bland godt. Du kan gjøre retten mindre kaloririk ved å bruke rømme. Men i dette tilfellet bør mer salt tilsettes..elt salaten

Til salat bør du velge epler med en tett tekstur og syrlig smak..

Koreansk gulrotsalat med sopp

salat med syltet sopp og koreanske gulrøtterSoppsalater er gode fordi de sparer deg for mye tid og tilbereder noe utenom det vanlige. Spesielt hvis gjestene er på dørstokken.

Hovedingrediensene er 0,15 kg syltet sopp (sopp er å foretrekke) og 0,1 kg koreanske gulrøtter. I tillegg ta et løkhode, noen greener med fjærløk og 3 ss. l. hermetisert mais. Vegetabilsk olje brukes som dressing (etter smak).

Matlaging:

 1. Løkroppen skrelles og hakkes veldig fint.hakk løken
 2. Syltede sopp blir kvitt væske og kuttet i vilkårlige kiler.kutt sopp
 3. Ha sopp og løk i en salatbolle, tilsett vasket finhakket grønn løk, mais og koreanske gulrøtter. Hvis den er veldig lang, blir den også kuttet..bland ingrediensene

Hell i vegetabilsk olje, salt, pepper og bland til det er jevnt.

Rustikk salat

rustikk salatNok en rask salat fra de vanligste produktene, men med en ekstraordinær smak.

Hovedingrediensen i salaten er surkål. Det anbefales å bruke middels surhet, ellers vil kålen forstyrre smaken av andre produkter.

Du trenger 0,2-0,3 kg syltet eller saltet sopp, en boks hermetiske erter og et glass surkål. I tillegg trenger du fjærløk (0,1 kg), krydder og majones etter smak:

 1. Åpne grønne erter, hell væsken ut av det og ha alt innholdet i en salatbolle. Sauerkraut er også lagt til der..legg ut kål og erter
 2. Sopp tas ut av glasset (du kan ta hvilken som helst) og kuttes i små biter.finhakk soppen
 3. Skivede sopp legges i en salatbolle ved siden av andre ingredienser..tilsett sopp
 4. Løkene vaskes grundig, tørkes, finhakkes og tilsettes i salaten.tilsett hakket løk
 5. Salt og pepper etter smak. Om ønskelig kan du tilsette passende krydder..krydret med krydder
 6. Tilsett majones (rømme som tilvalg) og bland godt.krydret med majones

Hvis du er en tilhenger av kalorifattige matvarer, kle salaten med vegetabilsk olje eller lag en lett saus.

Det er det, retten er klar. Det gjenstår bare å dekorere den med urter og servere den til bordet..

Som du kan se er det lett å lage syltede soppsalater. I tillegg kan ferdige produkter ofte brukes. Sopp er et produkt som passer godt til nesten hvilken som helst mat. Derfor kan du eksperimentere og lage ditt eget kulinariske mesterverk..

Videooppskrift på en forrettssalat med syltet sopp

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta