15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oppskrifter for å lage soppsalater med blekksprut: forenklede og festlige alternativer

delikat salat av blekksprut og sopp For et festlig eller til og med hverdagsbord er en salat med blekksprut og sopp eller ømme utstoppede blekksprutkropp et godt tillegg. Det er mange oppskrifter for tilberedning av slike snacks, og det er enkelt å velge den rette. Selvfølgelig vil salaten tilberedt til festbordet være annerledes enn den som tilberedes på en ukedag. På en eller annen måte vil denne artikkelen beskrive to oppskrifter for tilberedning av denne forretten: en forenklet versjon og en festlig..

Det skal bemerkes at kostnaden for disse rettene også kan variere sterkt på grunn av forskjellen i listene og antall ingredienser som skal legges til. Basert på temaet for ferien og økonomiske evner, kan du velge den mest passende oppskriften på en deilig salat med blekksprut og sopp.

Se også: oppskrift på salat med syltet sopp med et bilde!

Festlig oppskrift på å lage snacks med sopp og blekksprut

blekksprut fylt med sopp Et ganske vanskelig alternativ å tilberede en blekksprutforrett på er å stappe kadaverne.

Et stort utvalg ingredienser kan brukes som fyll. Disse kan tjene som egg, ost, gulrøtter og andre ingredienser. Sopp er blant de populære ingrediensene for å fylle slaktkropper av blekksprut. Vanligvis brukes champignon til dette formålet..

sopp for fylling av blekksprutNår du velger blekksprut for å lage denne forretten, som serveres varm, er det bedre å foretrekke små skrott. Når du håndterer kadaver, bør du være spesielt oppmerksom på å bevare dens integritet. Hvilke produkter trengs for å tilberede en varm salat med blekksprut og sopp som mellommåltid:

 • ferskfrosne blekksprutkropp – 1 kg;
 • fettrik krem ​​- ½ briller;
 • stekeolje;
 • sopp – 0,2 kg;
 • 1 løk;
 • hard ost – 0,1 kg;
 • tomat – 1 stk .;
 • noen salatblader.

Hvordan lage mat:

 1. Det første trinnet i forberedelsen av denne parabolen er bearbeiding av slakte av blekksprut. Etter at de er helt tint, må du fjerne filmen fra dem. Du kan gjøre det slik: hell kokende vann over skrottene og fjern filmen med hendene. Når du behandler blekksprut, bør du ikke skade integriteten. Hvis det er innmat i skrotten, bør de også fjernes. Deretter må blekkspruten kokes. Kokende saltet vann brukes til matlaging. For å holde kadaverne myke, må de kastes i kokende vann, oppbevares der i ikke mer enn 30 sekunder og fjernes med en skje. Du bør ikke vente på at vannet koker etter at du har lagt sjømat. Etter det er blekkspruten klar for fylling..utarbeidelse av slakte av blekksprut
 2. Når du forbereder fyllet til disse blekksprutene med sopp, må du skrelle løken, steke den i smør til den er halvkokt, og tilsett deretter finhakket champignon i løken. steke sopp med løkEtter at produktene har sluppet juice, må de stekes til de er møre. På slutten av stuingen, tilsett en tomat skåret i små terninger i pannen. Han vil tilføre fylligheten saftighet.hakk tomaten
 3. Deretter må du fylle skrottene med denne fyllingen..

legg den utstoppede blekkspruten på et bakeplateLegg deretter på et bakeplate, hell krem, og riv også hard ost og dryss med blekksprut.

Siden alle produktene er gjort klare før baking, bør disse blekksprutene fylt med sopp bare oppbevares i ovnen til den harde osten er smeltet.

server fylt blekksprutEtter det kan retten serveres. De gjør det slik: Fordel salatblader på en tallerken og legg en bakt kadaver på hver.

En forenklet versjon av salat med sopp og blekksprut

Denne oppskriften på å lage blekksprutsalat med sopp med vedlagte bilder er lett å forberede. På grunn av det store antallet ingredienser kan kostprisen på en slik tallerken imidlertid være betydelig..

Hvilke produkter trengs:

 • nyfrosne blekksprutkropper – 0,25 kg;
 • løk – 0,5 stk .;
 • syltet sopp – 0,100 kg;
 • hard ost – 0,100 kg;
 • smør – 1 ss l.;
 • fettfattig majones – 2 ss. l.;
 • 2 fedd hvitløk;
 • krydder til salatdressing.

Hvordan lage mat:

 1. Ifølge oppskriften serveres blekksprut med sopp kaldt. Derfor bør du først og fremst koke sjømaten for å kjøle den ned. Som beskrevet ovenfor, kok nok i 30 sekunder i kokende vann. Etter tilberedning må de stå til avkjøling..kok opp blekksprut
 2. Forbered løken etter blekkspruten. Finhakket, den må stekes i varmt smør og også avkjøles. For å avkjøle løken raskere, kan du smøre den ut i et tynt lag på en grunne tallerken og om mulig sette på et kaldt sted..
 3. Skrell hvitløken, knus 2 fedd med en spesiell presse. Riv hard ost og bland med hvitløk.
 4. Blekksprut kuttes i strimler.skjær blekksprut i strimler
 5. De syltede soppene skal tørkes grundig slik at marinaden ikke havner i salaten. Sopp kuttes i tynne skiver.
 6. Når alle ingrediensene til salaten med blekksprut og sopp er klare, må de blandes, tilsett salt, svart pepper om ønskelig, bland og smak til med majones.smak salaten til med majones

Selv om denne oppskriften ved første øyekast kanskje ikke virker så enkel, tar det faktisk bare 15-20 minutter å lage den..

Når du blander ingredienser, må du være spesielt oppmerksom på at de alle er kalde..

Du kan servere denne salaten ved å legge den i en salatbolle..

Som du kan se fra oppskriftene beskrevet i denne artikkelen med vedlagte bilder, er salater og forretter med blekksprut og sopp ganske enkle å tilberede. Selv om det kan ta en stund å behandle ingrediensene før du legger dem i parabolen, vil resultatet garantert forsvare innsatsen. Videre kan hver oppskrift endres ved å legge til noen ingredienser i sammensetningen, eller omvendt, ved å redusere mengden. Så skinke er et utmerket tillegg til slike retter. Den kan kuttes i tynne strimler og legges til en slik tallerken. Videre kan du diversifisere disse oppskriftene ved å legge til hermetisk mais. 2 ss vil være tilstrekkelig for en liten porsjon salat.

Med fantasi og oppfinnsomhet kan du lage individuelle, men veldig velsmakende og unike salatoppskrifter..

Videooppskrift på blekksprut og stekt soppsalat

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta