15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste oppskriftene på matlaging av grønnsakskålruller

grønnsakskålruller Kålruller regnes som en orientalsk rett og er et fyll pakket inn i kålblader. Oftest tilberedes kjøttfylling. Men det er også en vegetarisk variant – grønnsakskålruller. Så la oss se på tre deilige oppskrifter for matlaging av kulinariske retter..

Les om emnet: Peking kålkålruller oppskrift med bilder trinn for trinn.

Vegetabilsk variasjon

Vi tilbyr en detaljert oppskrift på grønnsakskålruller med trinnvise bilder. Hemmeligheten bak retten ligger i grønnsakene selv. De skal være ferske, ikke fuktighetsbelastede og steke godt..

Eventuelt kan du bruke savoykål i stedet for hvitkål.

Til matlaging trenger du: Savoykålgaffler, to løkhoder, to rotgrønnsaker av pastinakk, gulrøtter, persille og selleri. I tillegg kreves 2-3 modne tomater, ris i mengden 3 ss. l., to løkhoder, 1-2 hvitløksfedd og 1-2 belger med rød paprika. For steking, ta vegetabilsk olje. Når det gjelder krydder, kan du bruke det du liker: muskat, koriander, malt pepper, granulert sukker.

Begynn å lage mat:

 1. Kok ris i saltet vann til det er mørt. Skyll deretter grundig og la det ligge i glassvann i et dørslag.
 2. Vask grønnsakene, skrell og send til kaldt vann. Dette vil forhindre mørkere. Skjær rotfrukter i terninger.
 3. Hell vegetabilsk olje i en stekepanne, varm opp, legg hakkede grønnsaker og stek til de er myke.stek grønnsaker
 4. Skrell løkhodet og skjær i terninger. Gjør det samme med pepper, bare det skal skrelles av frø. Ha løk og pepper i grønnsakene og stek. Ikke dekk pannen med lokk. Kok til fuktigheten fordamper.tilsett løk og pepper
 5. Tilsett ris, hvitløk, krydder, salt og bland godt.tilsett ris
 6. Dekk til gryten med lokk, kok i 2-3 minutter, fjern fra varmen og avkjøl.stuv fyllet
 7. Fjern bladene fra kålgaffelen. I dette tilfellet trenger du ikke å brenne dem. Ha litt fyll på hvert ark og rull kålrullen.danner kålruller
 8. Skrell løkhodet, skjær i strimler og stek i vegetabilsk olje.sauter løk
 9. Oppskriften på grønnsakskålruller innebærer bruk av bare tomatmasse. Fjern derfor skinnet fra tomaten, fjern frøene og mos massen. Hell i løken i en stekepanne, tilsett litt muskatnøtt, 0,5 ts. sukker og la det småkoke i 10 minutter, dekket med lokk, til løken blir myk.tilsett tomatjuice
 10. Varm vegetabilsk olje i en stekepanne og stek kålruller på den til de er gyldenbrune.stek kålruller
 11. Hell i tomatsaus og la det småkoke i et kvarter på svak varme.stuing kålruller i saus

Ordne grønnsakskålrullene på tallerkener, pynt med rømme, urter og server.

Syltede kålruller i koreansk stil med gulrøtter

Koreansk kålruller med gulrøtterKålruller kan serveres ikke bare som en uavhengig rett, men også som en forrett. Hvordan liker du den koreanske gulrotfyllingen? Med litt spenst er de så gode at de kan spises på få minutter..

Du kan tilberede fyllet selv fra gulrøtter og spesielle krydder. Men hvis du ikke har tid eller lyst til å rote rundt, kan du bruke den ferdige koreanske gulroten.

For å tilberede syltede kålruller med gulrøtter på koreansk trenger du en gafler med hvitkål og 0,4 kg gulrøtter. Marinaden tilberedes av en liter vann, vegetabilsk olje, eddik og granulert sukker (3 ss av hver ingrediens), 2 ss. l. salt og 2 lavrushki. Du kan også bruke krydder til å lage koreanske gulrøtter (etter smak).

Alle mengder er omtrentlige, du kan trygt endre dem etter din smak.

Faser av tilberedning av kålruller:

 1. Skrell gulrøttene og riv dem med et koreansk gulrothøvel. Tilsett salt, granulat, pepper, eddik, olje og hvitløk, passert gjennom en presse. Bland alt grundig og la stå i 40 minutter..sylt gulrøtter og tilbered kål
 2. Forbered kål, kok den i kokende vann.
 3. Fjern kålbladene.fjern bladene og form kålruller
 4. Skjær av de harde delene fra bladene, og del deretter i 2-3 deler.
 5. Legg gulrotfyll på hver skive.
 6. Rull arket til en “pose”.Ha ferdige kålruller i en bolle
 7. Legg alle rullede kålruller i en dyp beholder..
 8. Nå marinaden. For ham, hell vann i en beholder, kok opp, tilsett sukker, salt, eddik og vegetabilsk olje. I tillegg kan du legge til sennepsfrø, koriander, lavrushka.tilbered marinaden og hell kålrullene

Hell konvoluttene med fortsatt varm marinade og la stå på bordet til alt er avkjølt. Deretter settes de fylte kålrullene med gulrøtter på koreansk under undertrykkelse og sendes til kjøleskapet i en dag.

Alt, du kan ta et utvalg.

Vegetarisk kålruller med paneer

fylte kålrullerVegetarisk mat er full av deilig mat. Av spesiell betydning er paneerosten. Vi foreslår at du lager vegetariske kålruller fylt med paneer. Enig, en merkelig kombinasjon, men smaken er makeløs, selv ekte fans av kjøtt vil like det.

For å forberede dette kulinariske mesterverket trenger du: 0,3 kg “Panira”, 0,1 ss. ris, en kål, to tomater, gulrøtter og paprika. Du trenger også grønnsak og smør, 4 ss. l. rømme og 2 ss. l. tomatpuré. Ta malt pepper, salt og 0,5 ts fra krydder. gurkemeie.

Vi lager et kulinarisk mesterverk:

 1. Skyll risen og kok i saltet vann til den er mør..tilbered ris og gulrøtter
 2. Vask gulrøtter, skrell og riv.
 3. Paneer rist også, overfør til en stekepanne, tilsett gurkemeie og stek litt.stek paneer og tilsett med gulrøtter
 4. Ha med raspede gulrøtter. Vask paprikaen, skrell dem, skjær i terninger og send til pannen. Salt og la massen småkoke til den er kokt. Hell i kokt ris, tilsett litt smør, la det smelte, bland alt til det er jevnt og avkjølt. Alt, fyllet er klart.
 5. Fjern den nødvendige mengden blader fra kålen og kok opp litt i saltet vann.klargjør blader og fyll
 6. Skjær av kålfortykninger, finhakk og send til ris-grønnsaksmassen.
 7. Legg litt fyll på hvert ark og rull til en konvolutt. Ha noen kålblader i en kjele, på dem – fylt kål. Hell i et glass vann og kok etter å ha kokt i 10 minutter. Hakk imens tomatene og legg dem på kålrullene. Tilsett rømme, tomatpuré og smør der. Dekk til gryten og la det småkoke i 7-10 minutter.stuing kålruller med grønnsaker

Alt, parabolen er klar, du kan starte måltidet.

Har vi fascinert deg? Kok deretter vegetariske grønnsakskålruller, behandle gjester og familie og del dine inntrykk..

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta