15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Favoritt bakt eple -dessert

bakt epler Til enhver tid, etter et solid måltid, skal dessert det. For noen er dette te med kaker, andre elsker søtsaker, men bakt epler er et skikkelig lager av nyttige elementer. Uansett hva fans av søtsaker sier, er en slik dessert bedre enn alle slags melprodukter. I tillegg bidrar frukten til funksjonen av fordøyelsessystemet, hjertet og forbedrer blodsammensetningen. Og for ammende mødre er bakte epler bare en gave..

“Forfrisk meg med epler,” utbrøt heltinnen i det berømte verket til kong Salomo “Song of Songs”. Denne setningen antyder at folk lenge før vår tid skjønte verdien av disse fruktene. Derfor kom de med et ufattelig antall oppskrifter for å lage en vanlig frukt. Hvordan bake epler i ovnen for å bevare vitaminene og mineralene i produktet? Hva er de mest populære oppskriftene som brukes av erfarne kokker når de tilbereder en fantastisk dessert til venner? La oss prøve å svare på spørsmålene som stilles på et enkelt forståelig språk..

Praksis viser at det er best å bruke Antonovka eller Simirenko til baking. Frukt bør være av middels størrelse, selv om det i noen tilfeller også brukes store prøver..

Enkelt, raskt og smakfullt

klassisk oppskrift Hvis du vil lage bakte epler raskt, er den tradisjonelle oppskriften best. Den inneholder bare to ingredienser: sukker og epler. Dessert tilberedes ganske enkelt ved bare å utføre noen få operasjoner..

Først vaskes frukten grundig med en svamp for å bli kvitt voksbelegget fullstendig. Deretter tørkes hvert eple med en serviett.. fjern kjernenEt lite hull er laget med en skarp kniv, hvis diameter er omtrent halvannen centimeter.

Når du fjerner kjernen, bør du ikke glemme frøene til frukten. Bunnen av frukten må stå intakt..

Hvert eplehull er fylt med et søtt fyll. Det enkleste alternativet er sukker eller honning. Dekk deretter bakeplaten med folie eller pergament. Legg fylt frukt på den og sett den i en forvarmet ovn. fyll epler med sukker og stekHvor mange epler bør du bake i ovnen for å gjøre desserten god? Interessant nok avhenger tiden direkte av fostrets størrelse. Små prøver vil være klare om bare et kvarter. Store frukter vil ta omtrent 30-40 minutter.

søte saftige eplerDet er også viktig å regulere temperaturen. Hvis det er for høyt, tørker eplene rett og slett. Hvis det mangler varme, kan innsiden være fuktig. Erfarne kokker anbefaler det beste alternativet – fra 180 til 200 grader.

server til bordetDe ferdige fruktene serveres på en flat tallerken. Dryss dem over pulverisert sukker eller revet sjokolade.

Den klassiske måten å lage et produkt på

bakt eple med kanelDen originale oppskriften på bakte epler i ovnen har fått utbredt aksept blant vanlige mennesker. Tross alt øker maten immuniteten, forbedrer stoffskiftet og fjerner forskjellige giftstoffer.

Ernæringseksperter anbefaler å regelmessig spise bakte epler for pasienter med gastritt og de som har problemer med bukspyttkjertelen.

Produktet inneholder mellomstore frukter og litt sukker. Forbered det slik:

 • vask ut fruktene under rennende vann;
 • fjern kjernen og frøene forsiktig;fjerne kjerner og frø
 • forvarm ovnen til ønsket temperatur;
 • litt væske helles på et bakeplate, hvoretter fruktene legges;legg epler på et bakeplate
 • sukker helles i hver trakt og sendes til ovnen;
 • når fruktene er litt brune, fjernes de fra ovnen for å dekkes med sukker igjen;spiseklare epler
 • deretter baker de i en halv time til og serverer som en fullverdig rett.

Deilig frokost dessert

epler med cottage cheeseHver gang en ny dag begynner, vil du skjemme deg bort med noe spesielt. En god idé er bakte epler med cottage cheese. Denne desserten gir ikke bare noen få hyggelige minutter, men også uvurderlige fordeler for kroppen. For å forberede det trenger du:

 • epler av aromatiske varianter (Antonovka eller Simirenko);
 • fettfri hytteost;
 • kyllingegg;
 • rømme;
 • smør;
 • rosin;
 • vanillin;
 • hakket kanel.

ingredienser og tilberedning av eplerEn så enkel oppskrift på epler bakt i ovnen med cottage cheese består av følgende trinn:

 1. På forhånd slår du på ovnen slik at den varmes opp til 180 grader.
 2. I løpet av denne perioden eltes ostemassen med granulert sukker, rosiner, egg og vanilje..fyll epler og stek
 3. Eplene er kjerne og pitted. Deretter fylles traktene med cottage cheese.
 4. Fylt frukt legges på et smurt bakeplate. Dryss dem med kanel og sett dem i ovnen. Stekes i 25 minutter.

Du kan kontrollere produktets beredskap ved utseendet. Frukt får en spesifikk rosenrød nyanse og blir myk å ta på.

Bakte epler med kanel og cottage cheese serveres som en kald rett. Desserten helles med syltetøy eller rømme.

En utsøkt kombinasjon av smaker

deilig dessertMange har hørt om fordelene med honning, så det brukes ofte til matlaging. Komponentene som dette produktet inneholder overgår alle forventninger. Regelmessig inntak av honning øker kroppens forsvar, som er den viktigste faktoren i menneskelig eksistens..

Ovnsbakte epler med honning forbløffer med sin aroma og kombinasjon av smaker. Når fruktigheten av syrlighet og sødme i et naturlig produkt smelter sammen, blir sjelen spesielt hyggelig..

Et utsøkt måltid tilberedes av følgende sett med komponenter:

 • små grønne epler;
 • sitron;
 • flytende honning;
 • hakket kanel.

Vask først frukten grundig under kranen. Hvis de er kjøpt og dekket med voks, bør de vaskes i varmt vann med en svamp. Deretter tørkes eplene av med en serviett og kjernen fjernes. Dette kan gjøres med en skarp kniv eller grønnsaksskreller..fjern kjernen

Når traktene er klare, fylles hver av dem med honning. Ha kanel på toppen.

Skrell sitronen, press ut saften, og hakk skallet i små biter for å drysse fyllet.skrell sitronen

Legg frukten på en stekeplate med litt vann og sett den i ovnen i 30 minutter..

Epler bakt med honning og kanel serveres som et eget tredje rett. De er vakkert lagt ut på en flat tallerken, slik at alle kan velge den de liker..aromatisk søt dessert

Noen kokker viser fantasi og legger til nøtter til desserten. Som et resultat blir det mye mer tilfredsstillende og får en uvanlig smak. Stek bakte epler med honning og nøtter som følger.

Først samler du alle nødvendige produkter:

 • epler;
 • honning;
 • nøtter;
 • sitronsaft;
 • granulert sukker;
 • smør.

Deretter begynner de å forberede fyllet: nøtter av noe slag (valnøtter eller skog) kuttes i små biter. Bland dem deretter med granulert sukker og honning (helst en flytende konsistens).

Frukt vaskes under rennende vann. Tørk av med et håndkle. Skjær kjernen forsiktig. Toppen er igjen for kork.

epler med nøtter, honning og bærSitronsaft dryppes i de dannede traktene, hvoretter den fylles med en honning-nøtteblanding. Ha et stykke smør og en eplekork på toppen.

Et bakeplate smøres sjenerøst slik at produktet ikke brenner seg. Fordel frukt på den og stek i ca 40 minutter.

For å forberede desserten raskt, anbefales det å slå på ovnen helt i begynnelsen av prosessen..

Frukt diett mat

diettmåltidNoen ganger må du lete etter oppskrifter på deilige retter for folk som er slank. Men hvis du vet hvordan du skal bake hele epler i ovnen, kan du betrakte deg selv som en skatt. Denne sødmen vil erstatte søtsaker, kaker og kaker. Og nyttige elementer øker kroppens forsvar. I tillegg utstråler produktet etter baking en behagelig aroma som aldri blir kjedelig..

tette søte og sure eplerTil retten trenger du søte og sure epler. For eksempel Simirenko, Golden, Liza.

Først og fremst blir de grundig vasket og tørket. Varmt vann helles i bunnen av bakeplaten og fruktene brettes. Forvarm ovnen til 180 grader. Epler stekes i et kvarter. Dryss det ferdige produktet med flormelis.

Et hyggelig tillegg til et familiemåltid

delikat dessertHva kan være bedre enn å spise sammen? Det er ikke for ingenting at venner samles på restauranter, barn spiser sammen i skolens kafeteria, og familier drar ut på landet med mat. Bakte epler med honning er ofte et fantastisk tillegg til et felles måltid..

naturlig honningTilberede mat raskt og enkelt, bare med 3 ingredienser: epler, honning og vanilje.

Først blir ovnen oppvarmet til 180 grader. Deretter skrelles eplene og kjerne. Miniatyrfat skal komme ut. Hver av dem er fylt med honning og en klype vanilje. Pakk deretter inn i folie, fordel på en stekeplate og stek. Etter 20 minutter er maten klar.

Dessert på 5 minutter

dessert på 5 minutterI mange år har kulinariske eksperter brukt moderne teknologi for å tilberede forskjellige retter. De vet hvordan de skal bake epler i mikrobølgeovnen, så de anbefaler deg å prøve denne metoden..

Til å begynne med vasker de frukten under kranen, tørker den med et serviett og fjerner deretter kjernen med frø..tilberedning av epler

De resulterende traktene er fylt med flytende honning.fyll epler med honning

Etter det legges eplene på en spesiell tallerken og legges i mikrobølgeovnen..mikrobølgeovn

Avhengig av valgt effekt, stekes produktet i 5 minutter. Ferdige epler er fritt hullet med en kniv eller gaffel.

server eplene kaldeDesserten serveres etter at den er helt avkjølt, litt pulverisert med pulver. Denne enkle oppskriften gjør det enkelt å bake et eple i mikrobølgeovnen og servere det til frokost. Rask, velsmakende og sunn!fort velsmakende

Originale oppskrifter for å lage dessert i en sakte komfyr

epler bakt i en treg komfyrHver husmor prøver å lage sunn, søt mat til familien. Tross alt, kjøpte godbiter kommer ikke alltid kroppen til gode. Bakte epler er en skattekiste av vitaminer, mineraler og jern, som du ikke kan klare deg uten. I tillegg vil forskjellige tilsetningsstoffer som honning, sukker, kanel, vanilje og sitron gi maten din en unik smak..

Det er et stort antall alternativer for hvordan du skal bake epler i en treg komfyr, og noen er virkelig unike..

Duftende mat for barn

dessert for barnFor å lære babyer å spise sunt, prøver mødre å mate dem med sunne godbiter. En av dem – “Søte par” – epler og gresskar i en sakte komfyr. Den er tilberedt av følgende produkter:

 • epler;
 • gresskar;
 • granulert sukker;
 • smør;
 • vann.

Når ingrediensene er samlet, kommer de i gang:

 1. Gresskaret skrelles, fibre og frø fjernes. Massen skjæres i små biter (ca 2 cm tykke).hakk gresskaret
 2. Først kuttes eplene i to, og kjernen fjernes. Deretter blir de hakket i biter, gjerne det samme.bland ingrediensene
 3. Smørskiver legges på bunnen av koppen. Deretter, i etapper, et lag med epler, gresskarstykker, sukker. Dryss vann på toppen.
 4. Produktene blandes grundig med en treskje. Lukk beholderen med et lokk, sett programmet “Baking” i en periode på 35 minutter.velg modus

I stedet for vann kan du bruke sirup, kompott eller tørket fruktkok. Sukker erstattes med honning.

Dessert serveres til barna, helles smeltet sjokolade, rømme eller kremfløte over den. Dryss med hakkede nøtter på toppen. Hvordan kan du nekte en slik delikatesse? Neppe.

Utmerket diettprodukt

diett dessertDen originale oppskriften på bakte epler i en treg komfyr vil absolutt appellere til folk på diett..

Handleliste:

 • mellomstore epler;
 • svisker;
 • fettfattig cottage cheese;
 • sukker;
 • smør;
 • hakket kanel.

Matlagingsalternativ:

 1. Vask frukten under rennende vann og tørk den av med en bomullsserviett. Etter det blir den øvre delen av frukten nøye kuttet av..
 2. Bruk en skarp kniv til å lage en fordypning i midten av eplet. Fjern kjernen.
 3. Svisker vaskes grundig i varmt vann, og deretter dynkes i 5 minutter i varmt. Når det mykner, kuttes det i små skiver.skyll svisker grundig
 4. Cottage cheese er malt med granulert sukker og kanel.kvern cottage cheese med sukker
 5. Fyllet legges i lag av eplet i hver trakt. Første svisker, og på toppen av ostemassen.
 6. En bolle fra en multikoker er sjenerøst smurt med olje og fylte epler legges. Sett alternativet “Baking” i en halv time. Etter lydsignalet blir frukten avkjølt og servert..

For å få desserten til å se attraktiv ut, er den dekorert med en fersk myntegren. Dryss frukten med melis.

Høydepunktet på retten er nøtter

epler bakt med nøtterNoen tror at bakt epler med honning eller sukker ikke er interessant. Og legger du til litt nøtter får du en helt annen smak. For å lage dessert trenger du:

 • små sure epler;
 • en håndfull nøtter (kan være av forskjellige typer);
 • smør;
 • vann;
 • hakket kanel.

Start prosessen med å se på frukten. De skal være intakte, med en tett hud. Deretter kuttes en kjerne ut av hver frukt på vanlig måte for å forberede en fordypning for fyllingen..

Nøtter tørkes i ovnen, hakket for hånd eller med en blender. Tilsett sukker, hakket kanel. Røre. Kjøttdeigen fylles med fordypninger i eplene og legges i en smurt multikokebolle.hakk nøtter

Hell frukten på toppen med vann, dekk til med lokk og velg “Baking” -programmet på maskinen. Still tiden – 30 minutter.

Siden epler har en annen fruktstruktur, 20 minutter etter at du har startet multikokeren, bør du sjekke om de er klare..

Når signalet høres, fjerner du frukten fra pannen. Serveres med syltetøy, rømme eller yoghurt.

Videooppskrift på bakte epler med brunt sukker

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta