15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hemmeligheter for å lage maisgrøt i en sakte komfyr for de som ønsker å gå ned i vekt

maisgrøt i en sakte komfyr Folk som følger figuren deres, prøver å spise kalorifattige måltider. Overraskende velsmakende maisgrøt i en treg komfyr har blitt en redningslinje for mange i kampen mot ekstra kilo. Tross alt inneholder den færre kalorier enn havregryn, erter eller linser. I stedet er frokostblandinger rikt på verdifulle elementer for kroppen..

Siden antikken har mais blitt kalt åkernes dronning, men i det 21. århundre kan den med rette kalles dronningen av kostholds ernæring. Når du smaker på maisgrøt tilberedt i en multikoker, er det enkelt å kontrollere vekten din. Selv et lite volum av produktet gir en følelse av fylde, som varer i flere timer. I tillegg har det en gunstig effekt på fordøyelsessystemet, som er viktig for slanking. Hva er det særegne ved å lage slik grøt? La oss se på dette med noen få enkle oppskrifter..

Se også artikkelen: hvetegrøt i en treg komfyr!

Diettgrøt og slow cooker

multikoker I mange år måtte kalorifattige måltider tilberedes under “ekstreme” forhold. For å få dampede diettkoteletter, grønnsaksgryte eller grøt måtte du finne på forskjellige apparater. I dag har mange en moderne mirakelpanne.

Å lage maisgrøt i Redmond slow cooker er en fryd. Det viktigste er å bruke de riktige modusene:

 • “Grøt”;
 • “Pilaf”;
 • “Slukking”;
 • “Oppvarming”;
 • “Steking”.

Etter det bør du angi den optimale tilberedningstiden for diettgrøt fra 30 til 50 minutter. Resultatet er et utmerket kalorifattig produkt som inneholder mange nyttige elementer..

For at grøten ikke skal bli til en tykk klump, bør andelen korn og væske beregnes riktig før den legges i multikokeren.

Enkle oppskrifter på deilig grøt for et deilig kosthold

stadier av tilberedning av maisgrøtNoen husmødre er ikke veldig glad i å tilberede maisgrøt til diett. Tross alt, for dette må du finne en kjele med tykk bunn, ikke la den stå i et minutt og rør hele tiden. Og når grøten er tilberedt, må du pakke den inn slik at den tilføres. Et helt ritual som tar mye tid og krefter. En annen ting er å lage maisgrøt i en sakte komfyr og få mange hyggelige stunder. Det viktigste er å bruke de originale oppskriftene til dette kalorifattige måltidet. La oss vurdere flere alternativer.

Klassisk grøt på vannet

maisgrøt på vannetÅ lage maisgrøt på vann i en multikoker er virkelig ikke vanskelig. For å gjøre dette må du ta følgende ingredienser:

 • maisgrøt;
 • smør;
 • salt;
 • vann.

For å gjøre grøten sprø, anbefales det å helle 1 del av frokostblandingen med 3 mål vann.

Tilberedningsprosessen består av følgende operasjoner:

 1. Kornkornene vaskes grundig med vann flere ganger..vi vasker frokostblandingen
 2. Hell den i en mirakelform og fyll den med nødvendig mengde væske.hell frokostblandinger i en sakte komfyr
 3. Velg og start programmet “Grøt” på multikokeren. Tiden settes vanligvis automatisk.grøtmodus
 4. Når maten er klar smakes den.

For å få kokt grøt, får den stå i multikokeren i ytterligere 15 minutter. Du kan til og med kjøre programmet Oppvarming.

Retten serveres som en delikat siderett med ferske grønnsaker, kokt kjøtt eller sopp.. server til bordetElskere av søtsaker foretrekker å supplere det med tørket frukt, rosiner eller bare sukker. Uansett er det et kostholdsrikt og sunt produkt..

Sunn grøt med melk

grøt med melkNoen barn liker ikke å spise alle slags frokostblandinger. Foreldre må lure dem til å spise sunn mat. Men maisgrøt tilberedt i en multikoker med melk har lenge blitt en favorittrett for unge gourmeter. For å lage mat er det nok å ta et enkelt sett med produkter:

 • gryn (mais);
 • melk (ku eller geit);
 • smør);
 • renset vann);
 • salt;
 • sukker.

deilig maisgrøt med melkMelkgrøt i en treg komfyr lages på denne måten:

 1. Grynene helles i en bolle, helles med vann og vaskes flere ganger.
 2. Ha vasket frokostblanding, litt sukker og et stykke smør i en beholder med flere kokekar.
 3. Hell blandingen med melk fortynnet med vann og bland godt.
 4. Velg programmet “Melkegrøt” på kjøkkenenheten, angi tiden – 35 minutter og start tilberedningsprosessen.
 5. Når signalet lyder, serveres grøten..

Grøten tilberedt på denne måten vil absolutt glede barna. Kornene er myke og møre. Og konsistensen av retten ligner smeltet iskrem. Vil barna gi opp den appetittvekkende maten?

For tilberedning av melkegrøt er det å foretrekke å velge finmalt frokostblanding. Resultatet er en homogen masse som smaker godt..

En original kombinasjon av mais og frukt

maisgrøt med fruktKloke mødre prøver å lage ekte mesterverk for barn slik at de kan nyte sunn mat. Vurder en interessant oppskrift på maisgrøt i en sakte komfyr i melk med aromatiske frukter. For retten må du ta:

 • finmalt maiskorn;
 • melk (ku);
 • vann;
 • smør;
 • salt;
 • Eple;
 • banan;
 • rosiner uten frø;
 • valnøtter eller peanøtter.

Det er enkelt å lage grøt med frukt hvis du følger disse retningslinjene:

 1. Hell grynene i en dyp kjele eller bolle. Skyll grundig med vann minst 3 ganger.skyll grynene
 2. Fordel i en langsom komfyr. Hell i melk fortynnet med vann.
 3. Tilsett sukker. Salt litt for smakskontrast.
 4. Blandingen blandes grundig og et passende regime startes. Vanligvis er det “Melkegrøt”. Det varer omtrent 40 minutter.
 5. Mens desserten koker, tilberedes frukt. Banan skrelt.skrell og hakk bananer Epler vaskes under rennende vann.kutte epler Rosiner dynkes i varm væske.
 6. Frukt kuttes i skiver eller terninger for å dekorere maisgrøten..

tjeneServer meieriet med meieri varmt, lagdelt hakket frukt, rosiner og nøtter på toppen.

Du kan tiltrekke lunefulle barn til parabolen med en original presentasjon av maten. I tillegg til en vakker tallerken med malt bunn, en krøllete skje og en søt serviett som bidrar til å vekke interesse for sunn mat..

Solar gresskar og dronning av åkrene

maisgrøt med gresskarEt ukrainsk dikt snakker om et gresskar som går gjennom sengene og spør sine slektninger. Det viser seg at alle grønnsakene er klare til å gifte seg med henne. Og dette er ikke overraskende, fordi denne dronningen i hagen kombineres ikke bare med grønnsaker, men også med frokostblandinger..

Mange kokker har tilberedt maisgrøt med gresskar i en multikoker i lang tid og slutter aldri å bli overrasket over smaken. Selv en uerfaren person kan gjøre det. Her er en liste over ingrediensene:

 • finmalt gryn (mais);
 • fersk melk;
 • modent gresskar;
 • sukker;
 • smør (helst hjemmelaget);
 • salt.

Steketrinn:

 1. Maisgryn stekes i en sakte komfyr. For å gjøre dette helles det i en spesiell beholder, programmet “Steking” slås på og bringes til en lysebrun farge..steke frokostblandinger
 2. Med alternativet “Baking” blir melk oppvarmet, deretter hellet i frokostblandinger og stå i en halv time.
 3. På dette tidspunktet er de opptatt med gresskar. Først skrelles det av det harde skallet. Deretter fjernes frøene og fruktkjøttet. Skjær i miniatyrterninger.skrellende gresskar
 4. Tilsett sukker i gresskaret. Rør og send til en sakte komfyr. Inkludert “Baking” -programmet i 6 minutter, og la grønnsaken juice.lapskaus gresskar
 5. Tilsett deretter maisgrøt i gresskaret. Rør om og angi “Grøt” -modus. Etter 30 minutter er retten klar.lav kalori frokost

Grøt laget av maisgryn med gresskar tilberedt i en sakte komfyr viser seg å være velsmakende, mørt og aromatisk. Etter å ha smakt denne desserten en gang, vil du sikkert ha noen tilsetningsstoffer. Selv de som følger figuren vil kunne nyte kostholdet fullt ut..

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta