15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erobreren av menns og kvinners hjerter – ovnbakt karpe

ovnbakt karpe med grønnsaker Det må være minst én fiskerett på feriebordet. Karpe bakt i ovnen er vakker, rask og guddommelig deilig. Sitronskiver i snitt vil minne gjestene om de majestetiske fjellkjedene i Kaukasus. Den sprø skorpen med møre og saftige fileter vil være toppen av lykke for gourmeter, men beinene vil bringe dem tilbake til virkeligheten. Etter et slikt måltid vil alle være fornøyde. Som et resultat innrømmer mange at det ikke er noen rett som er bedre enn ovnsbakt karpe. For å få et så fullt hus må du gjøre en stor innsats. Først er det verdt å bestemme hvilken siderett og saus / marinade som vil være passende, og bare deretter gå videre til oppgaven. Så vertinnen må bruke halvannen til to timer på å forberede den..

rengjøring av karpe Fener, gjeller og øyne må fjernes forsiktig. Hvis du holder fisken i kokende vann i 30 sekunder, og deretter skyller under rennende vann, kan vekten lett fjernes med en skje eller kniv..

Antikk skulptur

karpe i ovnenJo større retten er, desto mer presentabel ser den ut på bordet. Den serveres på lange ovale tallerkener, pyntet med persillekvist, tomater eller gulrøtter. Teknologien for å bake helkarpe i ovnen bør være kjent for hver kvinne. Menn er gal forelsket i fiske, men enda mer elsker de koner som vet hvordan de skal forberede byttet sitt. Du kan ikke klare deg uten trinnvise instruksjoner i denne saken.. IngredienserEktefellen trenger:

 • forvarm ovnen til 200 grader;
 • ta to løk, urter, en 1,5 kg skrott, olje, hvitløk, tomatpuré, et glass vann og krydder;
 • skrell fisken, gni med salt inne og ute, og la den stå i en halv time;rengjør fisken
 • smør den med vegetabilsk olje, skjær dype kutt, og legg den deretter på et bakeplate dekket med folie;
 • legg løk hakket i ringer på toppen sammen med hakket hvitløk;ha ingrediensene i folie
 • tilbered tomatsaus: fortynn 30 g pasta med vann (2-3 ss);lage saus
 • legg den resulterende marinaden på grønnsaker, tilsett pepperkorn med et laurbærblad, og send til bake;hell marinaden over fisken
 • hell saften over fatet i en time, som vil samles i rettene;hell sausen over fisken
 • pynt den ovnsbakte karpen med hakkede / revne persilleblader.hakk persille

Før du presenterer, bør du fjerne laurbærbladet og hvitløkbiter. Når de er kokt, er de smakløse, fordi de ga all sin juice til resten av produktene. Lukten av gjørme fjernes med urter, som er fylt med magen. Kvernet hvit pepper i kombinasjon med slike produkter gir godbiten en unik smak og aroma..servere drysset med urter

Kokte grønnsaker og skiver av hvitt, men ikke svart, brød skal serveres med slike kongelige retter. Den har en uttalt ettersmak, så den vil dominere “kongen” av middagen. Løs ris, tilberedt med raspede gulrøtter, har alltid vært ansett som en fantastisk siderett. En slik lettelse “pute” laget av frokostblandinger vil bli et fantastisk bakteppe for en tallerken..

fyll karpe med sitronI en annen oppskrift på ovnbakt karpe blir vertinnen bedt om å legge sitronskiver i kuttene. I et surt miljø blir alt kjøtt mykere og saftigere. Andre kokker liker å bruke et erme i stedet for folie. For å danne en gyllen skorpe må den rives 20 minutter før den tilberedes..

Gassovner har forskjellige design, og derfor brenner maten ofte. Hvis du legger en bolle med vann under et bakeplate, kan dette unngås..

Rømme -sengeteppe

karpe bakt i rømmesausMeieriprodukter brukes som marinade for å skape en behagelig smakbakgrunn. Selv om hovedoppgaven er å kle retten med en delikat saus, er det mange som legger spesiell vekt på å stappe karpe bakt i rømme. Ferske sopp vil utfylle denne sammensetningen av smaker på en original måte, og hardtsmeltet ost vil imponere til og med vanskelige gourmeter. Noen steker skrotten på forhånd for å danne en gyllen skorpe. Og i løpet av denne tiden må vertinnen være i tide:

 • fortynn 2 ts soyasaus i to ss. l. rømme;lage saus
 • krydre pastaen med salt, malt pepper og en klype koriander;tilsett krydder
 • smør fisken sjenerøst med saus, og lag et 0,5 cm lag inni;smøre karpe med saus
 • hakk løk, paprika, tomater (kirsebær) i store ringer, riv selleriroten og dryss ingrediensene med krydderne nevnt ovenfor;hakk grønnsaker
 • fyll magen med grønnsaker, tilsett noen laurbærblader;fyll fisken med grønnsaker
 • lag 3-5 kutt, legg sitron i dem, dekk bunnen av bakeplaten med folie og hell den resterende maten i den;sett sitron i kuttene
 • pynt med persille, dekk litt til parabolen;pakk inn i folie
 • send i 30-40 minutter. inn i ovnen, og slå på grillen 5-10 minutter før du er klar.

Krydder gir aroma hvis du gnir dem litt med hendene. Laurbærbladene er ganske enkelt brutt i små biter..

Den optimale temperaturen for slik fisk er fra 190 til 200 ° C. Sekvensen av teknologiske matlagingsprosesser er ikke en jernkledd regel. Derfor koker noen kokker først fisken, og smører den deretter, andre gjør den i motsatt rekkefølge.. bakt helkarpeResultatet blir det samme. Karpe bakt i ovnen og i folie vil gjøre et varig inntrykk på gjestene. Samtidig drikkes rødvin eller konjakk deilig med en slik godbit..

Leger anbefaler ikke å bruke hodet, finnene og halen til elvefisk. Mange mikrober og bakterier akkumuleres på dem, og til og med stråling i gjellene.

Antoshka, lag en skje til middag

karpe med poteter i ovnenDen rosenrøde og gullhårede gutten ville ikke hjelpe til med å velge potetene. Men nå er det tid for lunsj. På et splitsekund tok han sin store skje opp av lommen. En slik reaksjon bør forventes fra gjestene når de ser gylden karpe bakt i ovnen med poteter. Du kan bruke hele rotgrønnsaker til matlaging. Noen liker å kutte dem i skiver eller skiver (i landlig stil). Og selve prosessen inkluderer enkle trinn:

 • vasket og tørr fisk er saltet;skrell og kutt
 • løken hakkes på en slik måte at halve ringer eller fjær oppnås;hakk løken
 • bland skivene med krydder (koriander, oregano) og krydder;
 • skjær potetene i halvdeler / kvarter;
 • skrotten er fylt med krydret løk, og røtter spres rundt den og saltes;legg fisk og grønnsaker på en stekeplate
 • stek alt på t = 200 ° i 45-55 minutter.bakeprosessen

Hver oppskrift på bakt karpe i ovnen kommer med et bilde. Den skildrer en fisk med en gylden skorpe. For å oppnå dette resultatet lar en spesiell saus deg smøre overflaten på alle produktene. I det ene tilfellet brukes rømme med høy fettprosent, og i det andre majones. Grønnsaker anbefales å vannes med vegetabilsk olje blandet med basilikum.baking av grønnsaker Når du serverer dem, er det viktig å servere fløtesaus. Massen blandes med løk og dillfjær. Med denne pastaen blir smaken av poteter mer uttalt..

Et alternativ til løk er sitron, som brukes som fyll. Pynten varieres best med tomater, paprika og aubergine..

Søtt fyll

karpe med fruktKombinasjonen av to forskjellige smaker fører alltid til et positivt resultat. Det vil virke rart for mange hvis du lager karpe bakt og fylt med epler i ovnen. Uventet hendelse? Etter å ha fjernet den første prøven, vil overraskelsen bli enda større. Saftig, myk og med en delikat ettersmak av sødme på leppene, vil denne fileten bli forelsket ved første blikk. Dette resultatet kan bare forventes hvis:

 • revet hvitløk (2-3 fedd) rist hver del av fisken;hvitløk for å gni fisk
 • lage tverrgående kutt langs ryggen på den saltede og krydret skrotten;forberede et fiskeskrog
 • legg sitronskiver i hullene;ting med sitronskiver
 • fjern skallet fra eplene (4-5 stk.) og skjær i tynne skiver;forberede epler
 • legg frukt diagonalt på smurt folie;legg epler på et bakeplate
 • legg fisken på en “duftende” base;legg fisk på epler
 • fyll innsiden godt med de resterende bitene;legg epler i fisken
 • smør alle ingrediensene med vegetabilsk olje;
 • stek ved 180 ° til den er sprø.

Det er bedre å velge epler med surhet. Denne oppskriften bruker sorten Antonovka, resten foretrekker Highlander.

Retten er dekorert med urter. Dill og persille fordeles vekselvis rundt fisken. Rundt omkretsen er tallerkenen dekorert med kornel frukt. Nå opprettholdes kontrasten ikke bare i smak, men også i fargepaletten. Løkfjær og paprika legger til denne ekstraordinære presentasjonen. Mange blir motløse av det stygge utseendet på tomme øyekontakter. Du kan putte tyttebær eller tyttebær i disse hullene..

dekorere den ferdige fiskenEtter slike oppskrifter vil hver mor glede sine nærmeste med ovnbakt karpe. Den enkle og raske tilberedningsprosessen vil appellere til mange husmødre, og smaken til alle familiemedlemmer.

Sichuan karpe video oppskrift

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta