15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Flight of kulinarisk fantasi – kjøtt zrazy

kjøtt zrazy Saftig kjøtt zrazy med friske grønnsaker og urter vil være et godt “sett” til både middag og lunsj. I mellomtiden blir kjøttdeig eller kjøtt i kokkens hender til et ekte staffeli for å lage geniale mesterverk. Fra det kan han enkelt lage fantastiske rundstykker eller koteletter, hvis gyllenbrune skorpe ser herlig ut i selskap med salatblader og agurker. I tillegg er denne retten veldig tilfredsstillende og deilig til galskap.. deilig delikat zrazy Dessuten kan fylt kjøtt zrazy tilberedes på en time eller mindre..

Mange tar svinekjøtt eller storfekjøtt som en kjøttpakke. Kylling eller hakket fisk er også perfekt for dette. Kanskje til fyllingen kan du ta favorittmatene dine eller det som er i kjøleskapet..

Smakspill: sopp og kjøttdeig

kjøtt zrazy med soppFor tilberedning av zraz fra kjøttdeig og med sopp, lages enkle emner. Først må du male løk og kjøttfilet (500 g), blande svinekjøtt og biff. Vask deretter soppen (300 g), hell et halvt glass melk, kok eggene (2 stk.), Kutt av to skiver brød og lag panering. I stedet for smuler kan du ta mel. I tillegg skyll du persille og basilikum for å pynte retten. Så selve tilberedningsprosessen inkluderer følgende trinn:

 • hakk 2 løk og sopp;hakk sopp og løk
 • stek først løken (2-3 minutter), og deretter soppen (10 minutter) og tilsett litt salt i det hele;stek sopp og løk
 • kutt egg og tilsett stekte grønnsaker til dem;legg til egg
 • suge brød i melk;suge brød i melk
 • kjør 1 egg i kjøttdeigen, og tilsett også brødmasse, kvalt hvitløk, malt pepper og salt;bland kjøttdeig med egg, krydder og brød
 • bland innholdet på tallerkenen grundig;bland godt
 • begynne å danne runde kaker;lag en kake
 • legg fyllet med en spiseskje;legg ut fyllet
 • pakk det vakkert inn i ruller;form en patty
 • rull i panering / mel;
 • stek i en godt oppvarmet skillet i ca 3 minutter. hver side (hell 50 ml vegetabilsk olje);steke
 • kvister dill / persille lå vakkert på den resulterende zrazy fra kjøttdeig.pynt med urter og server

Siden denne retten tar lang tid, kan kotelettene fryses. Slike ferdige halvfabrikater er en redning for travle mennesker. Etter at patties er tint, må de imidlertid dynkes med et papirhåndkle..fryse kjøtt zrazy

For å forhindre at zrazy blir for tørr, hell litt vann i pannen og dekk den med et lokk. I en slik dampinstallasjon skal parabolen holdes i ikke mer enn 7 minutter. Dette gjør at kotelettene blir saftigere og mykere..

Fargekontrast: gule egg og grønne løk

kjøtt zrazy med egg og løkDette kjøttet zrazy med et egg (oppskriften fra bildet kan sees nedenfor) er tilberedt med en litt annen teknologi. Som vanlig starter det hele med kjøttdeig. For å forberede det trenger du:

 • hell tre skiver hvitt brød med melk og hold dem i 15 minutter;
 • skille kyllingkjøttet fra beinene, fordi det er bedre å bruke lårene i denne retten;
 • skjær løken i fire deler;
 • mal filetene med løk i en blender / kjøttkvern, krydder massen med pepper og salt;blank
 • bland med brød og elt grundig med hendene.

For å få en mer tyktflytende masse, bør kjøttdeigen piskes godt enten i en bolle eller på bordet. Deretter må beholderen med kjøtt pakkes med film og settes i kjøleskap i et kvarter..

la kjøttdeigen bryggeNå er det på tide å ta fatt på fyllingen. Først kokt og deretter egg i terninger. Løkfjærene hakkes og stekes litt i litt olje. Dette gjør at produktet kan bli mer aromatisk, og viktigst av alt mykere. Etter det blandes alle ingrediensene og tilsettes. Deretter kommer prosessen med å danne kjøtt zraz med egg og løk, som er som følger:

 • brettet må være dekket med film og først da, ved hjelp av en spiseskje, dannes kjøttdeigpannekaker, påfør fyllet;
 • form denne paien ved å løfte filmen i kantene og gi massen ønsket form;
 • dump den resulterende koteletten i brødsmuler fra brødsmuler;
 • stek dem i vegetabilsk olje i flere minutter;
 • dekk deretter formen med et lokk og la det småkoke på svak varme i 15 til 20 minutter.stekeformede patties

Men skotske kokker pakker et helt kokt egg i en vanlig kotelett. Ideen er ganske original. Nå er det viktig å servere retten riktig. Du kan gjøre presentasjonen så kontrastfull som mulig ved hjelp av skiver tomater, løkfjær og bølgede salatblader..

zrazy med et helt eggDet er verdt å vurdere at smaken av kjøttdeig med egg avhenger av hvordan du lager dem. Noen bruker en forvarmet ovn til 200 ° for dette, eller en multikoker. Blant annet kan disse smakfulle patties stekes rå. Denne varmebehandlingen vil ta 45 minutter. For å fremskynde denne prosessen kan du steke dem på forhånd.. ovnbakt zrazyDeretter må ovnen forvarmes til 180 grader og rundstykkene skal stekes i ikke mer enn et kvarter..kjøtt zrazy i rømmesaus

Matlagingsguruer anbefaler å steke kjøtt zrazy i en slags saus. For eksempel kan du helle fruktyoghurt eller rømme blandet med urter på kotelettene. Som et resultat vil de bli mettet med væske og la juice..

Si: “S-s-s-s-r”

hakket fisk zrazyDen smeltede fyllingen kan bare bringe et smil til gjestenes ansikter. Men i stedet for kylling eller svinekjøtt til kjøtt zraz med ost (se oppskriftsbildet nedenfor), anbefaler noen å bruke fiskefileter. Det er ønskelig at det er få bein i det. I dette tilfellet er pollock (opptil 1 kg) best egnet. Den må skylles godt, skrelles og finhakkes sammen med løken. For å gjøre kjøttdeigen lett formet, blandes den med to ss. l. lokkefugler. Dette er nødvendig for å danne store kuler, som deretter skal brytes og settes i midten en godbit..

slakterfiskDet er på tide å ta vare på fyllet. Den skal under ingen omstendigheter forstyrre fiskens utsøkte smak. Derfor er det best å velge surost til henne. Igjen, det er ikke verdt å komme med noe nytt, du må bare ta:

 • grønne løk, som er vellykket erstattet med dill / persille; hakk løken
 • finhakket kokt egg;skjær et egg
 • 100 g hard nederlandsk / russisk ost (mellomstor rivjern brukes til sliping).riv ost

I denne matlagingsteknologien trenger ikke løkfjær stekes, slik at kotelettene ikke begynner å gå i oppløsning på grunn av overflødig fett..

Tilberedt mat skal blandes forsiktig og krydres med krydder. Fra den resulterende massen er det nødvendig å forme miniatyrballer, som er vakkert avgjort i midten av store kuler med hakket fisk. Deretter skal de resulterende “koloboks” drysses med mel og stekes i en dyp stekepanne, uten å spare olje.

Det viktigste er at fyllet “sitter”

I denne vanskelige oppgaven er det viktigste et vellykket utvalg av kjøttdeigfyll for zraz. Ellers kan du bare oversette produkter eller forårsake misbilligelse av familien og kjente gjester. I denne forbindelse må du kunne kombinere produkter riktig med forskjellige typer kjøtt. Her er flere alternativer for en slik tandem:

 1. Svinekjøtt pluss en omelett. Det første trinnet er å slå 2 egg med 3 ss melk. Tilsett paprika terninger og dill der. Stek i en panne til den er mør, skjær den deretter i strimler og vri sammen med kjøttdeig.svinekjøtt zrazy med omelett
 2. Kål er hodet på alt. Først blir løken stuet med gulrøtter og hakket kål. Deretter slås et kjøttstykke av, fyllet pakkes inn i det og bindes med en tråd. Etter steking blir turnéen kuttet av, men rundstykkene fortsetter å bli stuet i pepperrot saus.kjøtt zrazy med kål
 3. Hakket svinekjøtt og storfekjøtt med svisker. Skyll og finhakk svisker. Bland den med hard ost (50 g), malte nøtter og kvalt hvitløk. Ha fyllet på pannekakene laget av hakket kjøtt og koble til i henhold til prinsippet om en kake.kjøtt zrazy med svisker
 4. Bland gulrot og løk. Skjær løken i strimler og riv en gulrot på et grovt rivjern. Stek grønnsaker i litt olje, og fyll med hakket kylling zrazy.kjøtt zrazy med gulrøtter og løk
 5. Duett: ost og syltet agurk. Dette er en helt ekstraordinær løsning for svinekjøtt og kyllingkoteletter, men det høres fortsatt deilig ut. For fyllingen må du hakke agurk, persille og dill, rive to typer ost (georgisk suluguni og for eksempel Gouda). Krydre alt dette med majones.zrazy med ost og syltede agurker
 6. Ris eller bokhvete å velge mellom. En av disse kokte frokostblandingene kan blandes med kokte egg. I dette tilfellet bør greener tilsettes denne blandingen. Det kan til og med være koriander.kjøtt zrazy med ris
 7. Grønnsaksgryte. Som et eksperiment, litt panert brokkoli med blomkål. I tillegg kan du bare koke grønne erter og blande dem med urter og tørkede aprikoser. Et annet alternativ er surkål, som vil tilføre måltidet en spesiell smak..kjøtt zrazy med grønne erterkjøtt zrazy med potetmos

For å forberede fyllet må du ofte steke mange ingredienser. I dette tilfellet må du velge magert kjøtt. Ellers vil du ende opp med en rett som heter – “+3 kg til figuren”.

Samtidig kan du bruke mel, semulegryn eller kjeks til panering. Som du kan se, er nesten alle produktene i vertinnenes “arsenal” egnet for å lage denne retten. Potetmos, grøt eller spaghetti vil tjene som tilbehør til slike kjøttretter. Hvis det er frokostblanding i fyllet, er en vårsalat med agurker, urter og reddiker best egnet for saftige koteletter. I dette tilfellet bør du ikke forsømme drinker. Slike “delikatesser” passer godt til rødvin og til og med konjakk. Ferskpresset søt og sur juice vil vellykket utfylle denne idyllen av smaker.

Se også artikkelen: potet zrazy!

Videooppskrift på kjøtt zraz med omelett

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta