15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage en rask og velsmakende dumpling gryte

dumplings gryte Gryte er en veldig enkel og alles favorittrett, som tilberedes ved å blande og bake nesten alle produkter. Og hvis det ikke er noe igjen i kjøleskapet ditt bortsett fra halvfabrikata, og hjemmefolket krever noe uvanlig til middag, vil en gryte med dumplings alltid redde dagen, og bokstavelig talt vil alle like det. Deretter vil vi vurdere flere detaljerte oppskrifter på denne ganske tilfredsstillende, rimelige og veldig velsmakende retten..

Hvorfor er det verdt å lage en gryte med dumplings

deilig gryte med dumplings De viktigste fordelene med dette produktet er forberedelseshastigheten og fraværet av et komplekst sett med produkter. Hvis du ser enda dypere ut, kan denne retten trygt betraktes som kosthold. I følge den klassiske oppskriften inneholder den: ost, kjøtt, sopp, fløte (rømme), egg – dette er proteiner som en person trenger som byggemateriale. Vegetabilsk og animalsk fett er også nødvendig for at det endokrine systemet skal fungere..

Deig er et komplekst karbohydrat som gir næring til kroppen med energi i lang tid. Grønnsaker er sunne fibre, i tillegg til et imponerende utvalg av mikro- og makronæringsstoffer. Basert på ovenstående er dumplings gryte en veldig billig, rask, komplett og sunn lunsj for hele familien, tilberedt på et minimum av tid..

Algoritmen for å forberede en klassisk dumplings -gryte er som følger:

 • ingrediensene er lagt i lag, der frosne dumplings er grunnlaget;
 • preparatet helles med saus og drysset med revet ost.

Hele prosessen med å lage gryter foregår i ovnen. Det er en oppskrift som ikke engang krever en ovn: alt er gjort på komfyren i en vanlig stekepanne..

Lazy Wife Dumpling Casserole Oppskrift

gryte lat kone“Lat kone” er en klassisk oppskrift på ovnen, som krever et standard sett med produkter fra kokken.

 • egg: middels 2 stk. små -3 stk .;
 • rømme eller majones – 250 gr .;
 • hvilken som helst hard ost 100-150 gr .;
 • løk – 1 mellomstort hode;
 • frosne dumplings – 500-800 gr.

Salt og krydder tilsettes etter smak. Greens – for å dekorere den ferdige retten. Hele prosessen med å lage gryteretter kan grovt sett deles inn i fire trinn..

1. stadie

stuing hakket løkLøk skal skrelles og finhakkes. Legg deretter i en kjele og stek i olje til den er gjennomsiktig. Mens løken er stekt, lager du en “pour” ved å vispe egg, rømme (majones eller fløte) i en dyp bolle, tilsett salt og krydder basert på dine egne smakspreferanser.

Trinn 2

forberede en ildfast form

Forbered en ildfast form. Smør veggene i formen med smør (vegetabilsk) olje og sett den i ovnen for å varme opp. Rist eller mal den harde osten mens formen varmes opp.

Trinn 3

ha frosne dumplings i en formFjern formen fra ovnen. Ordne de frosne dumplings i ett lag. Det andre laget av gryten er stekt løk. Skjemaet er fylt med “egg-rømme” -masse. Dryss toppen av produktet sjenerøst med revet ost.

Fase 4

En gryte med dumplings tilberedes i en ovn som er forvarmet til 180 ° C. Avhengig av mengden ingredienser varierer tilberedningstiden fra 30 til 40 minutter. Gryten serveres som en uavhengig rett eller med et tilbehør med ferske eller hermetiske grønnsaker. Om ønskelig kan du pynte produktet med en kvist friske urter, en skive lime og tomatskiver.

Gryte med dumplings og sopp

gryte med dumplings og soppDenne retten er en modifisert versjon av Lazy Wife gryte, som har blitt supplert med sopp. Vurder en oppskrift på soppgryte fra dumplings i ovnen, med et bilde av hver prosess. For å lage denne retten trenger du:

 • 1 kg frosne dumplings;
 • 0,5 kg champignon;
 • 3 mellomstore kyllingegg;
 • 150 gram hard ost;
 • 3 ss rømme med fettinnhold;
 • Salt, krydder, urter – etter smak.

Tilberedning av mat tar ikke mye tid, så prosessen med å tilberede gryteretter fra dumplings og sopp bør startes ved å varme opp ovnen.

Vask og skjær soppen i tynne skiver.hakk soppen

Riv ost på et grovt rivjern.riv ost

Rør egg og rømme grundig i en bolle. Den resulterende blandingen skal saltes, krydres med nykvernet pepper, dine favorittkrydder. For å legge til farge, kan du tilsette en teskje paprika eller gurkemeie og finhakket dill i blandingen..pisk egg med rømme

Smør en ildfast form med vegetabilsk olje.smør formen med olje

Samle gryten. Hell frosne dumplings nederst i formen. Det andre laget er hakket (ikke stekt) sopp. Hell over egg og rømme og dryss over revet ost. Sett formen i en ovn som er forvarmet til 180 ° C i 35 – 45 minutter.

Dryss den kokte gryten med finhakket grønn løk. Serveres varm.

Lat dumplings gryte

lat gryteDenne oppskriften ligger med rette først blant raske gryteretter for enkelheten i tilberedningen.. gryte ingredienserAlgoritmen er som følger:

 1. Bland 3 egg med 100 gram majones, 100 gram ketchup og 100 gram. revet ost. Smak til med salt og krydder etter smak.pisk egg med majones
 2. Hell en pakke frosne dumplings i formen.ha frosne dumplings i en form
 3. Hell en pakke med frossen grønnsaksblanding på toppen (hawaiisk, meksikansk, etc.).Grønnsaksmiks
 4. Hell emnet med en blanding av egg, majones og ost.

Stek i forvarmet ovn til den er gjennomstekt (ca. 45 minutter). Server både varm og kald.

I denne publikasjonen har vi bare vurdert de mest enkle og populære oppskriftene for å lage dumplings gryte. Faktisk er det mange flere av dem, men de er forskjellige bare i nærvær av flere ingredienser: tomater, basilikum, skinke, etc. Som du kan se, kan du lage en solid og velsmakende rett uten å bruke mye tid forbereder ingrediensene. Bruk alt som er i kjøleskapet, fantasér, “kombiner det inkongruøse”, og du vil definitivt lykkes!

Videooppskrift på en deilig gryte laget av dumplings

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta