15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Deilige kålruller i en treg komfyr: en trinnvis oppskrift med et bilde

fylte kålruller i en treg komfyr trinnvis oppskrift med foto Kålruller er en tradisjonell rett, som er en rulle med kålblader fylt inni. Moderne teknologi lar deg lage fylte kålruller i en multikoker, en trinnvis oppskrift med et bilde som vil bli beskrevet nedenfor. I smak sammenligner parabolen seg godt med den som er tilberedt på tradisjonell måte. Kålruller er saftigere, mer aromatiske og har en rikere smak. Ulike produkter brukes til fyllingen: kjøtt, frokostblandinger, sopp, grønnsaker og andre. La oss deretter se på hvor enkelt det er å lage fylte kålruller i en sakte komfyr.

Kålruller i en treg komfyr: en trinnvis oppskrift med et bilde

fylte kålruller i en sakte komfyr Denne retten vil kreve enkle produkter, og resultatet blir fantastisk. Slow cookeren vil lage kålruller raskt slik at de blir saftige, myke og samtidig beholder formen.

Ingredienser:

 • 1 liten gaffel kål;
 • 0,7 kg hjemmelaget kjøttdeig;
 • 100 g polert ris;
 • 100 g løk;
 • 0,25 kg rømme;
 • 150 g gulrøtter;
 • 20 g tomatpuré;
 • 50 ml vegetabilsk olje;
 • 500 ml rent vann;
 • 10 g fint salt;
 • 5 g svart pepper.

Matlagingsmetode

dampende kålFor å lage fylte kålruller i en sakte komfyr i tomat-rømme-saus, ta en stor kjele. Den skal passe til et helt kålhode. Fyll beholderen halvveis med vann og varm den til 100 grader. Senk deretter kålhodet forsiktig, skrelt av de øvre bladene, kok opp. Kok kålen ved lav varme til den er myk.

Du kan ikke oversteke kål, ellers blir det vanskelig å lage kålruller.

skille bladeneI mellomtiden renser vi gulrøtter og løk. Skjær løken i små terninger, og finhakk gulrøttene. Ta ut den ferdige kålen, la den renne, del den i separate blader. For å forhindre at produktene faller fra hverandre, kutter vi av de grove delene av bladene med en skarp kniv..

kok løk og gulrøtter i en sakte komfyrVarm opp vegetabilsk olje i multikokebollen ved å stille inn “Stek” -programmet. Ha den tilberedte løken i en bolle, stek litt til den er myk. Tilsett deretter gulrøtter, bland, stek til de er lett brune med lokket åpent.

Vi vasker risen grundig, koker til halvkokt i saltet vann. Vi tømmer innholdet i pannen i et dørslag, slik at overflødig væske forsvinner og risen avkjøles litt.

Når du velger ris til fylt kål, er det bedre å foretrekke runde varianter som har høy klebrighet..

tilberede kjøttdeig til fylt kålHa kjøttdeigen i en bolle, tilsett avkjølt ris og halve grønnsaksyngelen. Elt massen grundig, krydder med krydder etter smak.

vi danner fylt kålNå gjenstår det å spole kålrullene. Vi sprer kålbladet på arbeidsflaten. Legg 1-2 ss av fyllet på kanten nærmest oss, rull sammen rullen. For å fikse formen, stikk forsiktig begge kantene av rullen med fingrene innover. Dermed danner vi alle kålruller.

stek kålrullerHa utstoppede kålruller i ett lag i en bolle med restene av grønnsakssteking. Uten å endre programmet, bruner vi dem. Etter 7-8 minutter, snu og stek på den andre siden. Legg de brunbrune kålrullene på en tallerken, stek resten.

koke kålruller i en treg komfyr trinnvis oppskrift med fotoVi legger emnene i multikokebollen. For å helle, bland rømme med tomatpuré, tilsett krydder og tilsett vann. Hell innholdet i bollen med den resulterende sausen. Velg tilberedningsmodus “Suppe” i 40 minutter. Lukk lokket, vent på pipetonen.

Vi serverer fylte kålruller tilberedt i en treg komfyr, en trinnvis oppskrift med et bilde som vi så på, med friske urter og grønnsaker.

Kyllingkål ruller i en Redmond slow cooker fra Beijing kål

Pekingkålruller i en sakte komfyrVanlig kål kan byttes ut med pekingkål. Denne varianten av kål er mye mykere og lettere å lage kålruller. Disse kålrullene tilberedes i en Redmond multikoker. Den er perfekt for å tilberede enhver rett, takket være tilstedeværelsen av en rekke programmer og “Multipovar” -modus..

Ingredienser:

 • 1 kinakål;
 • 0,5 kg kyllingbryst;
 • 2 gulrøtter;
 • 80 g ris;
 • 2 ss. l. fettfattig majones;
 • tomat – 2 skjeer;
 • 2 løkhoder;
 • 1 ss. l. ketchup;
 • 30 ml vegetabilsk olje;
 • litt salt og pepper.

Matlagingsmetode

kok risFør vi fortsetter med den trinnvise oppskriften med et bilde, forbereder vi fyllet for fylt kål i en multikoker. For å gjøre dette, kok ris i saltet vann til den er halvkokt, legg den i et dørslag. Grynene må avkjøles helt før vi blander dem med kjøttdeig..

Fjern skallet fra løken, finhakk det ene hodet. Skyll kyllingfilet, tørk den, rengjør den for jomfruhinne, fett og brusk. Vi skjærer i terninger og tilbereder hjemmelaget kjøttdeig med kjøttkvern eller kjøkkenprosessor. Bland til finhakket kylling, avkjølt ris, løk og krydder.hakk kjøttet

Skjær det andre løkhodet i terninger. Vi vasker tomatene, skjærer skinnet litt med en kniv. For å fjerne skallet fra fruktene, legger vi dem i kokende vann og sender dem umiddelbart til vannet med en kontrasterende temperatur. Etter det fjernes skallet enkelt. Skjær ut stilken og del fruktkjøttet i terninger. Gulrøttene mine, skrell, tre på et fint rivjern. Vi legger grønnsaker i multikokebollen, velger “Baking” -programmet, steker grønnsakene til en behagelig gylden farge, tilsett litt vegetabilsk olje.

Vi supplerer de ferdige grønnsakene med ketchup, majones, krydder, tilsett litt rent vann. Kok sausen litt ved å bytte enheten til “Simmering” -modus.

lage kinesisk kål bladerI mellomtiden demonterer vi den vaskede og tørkede pekingkålen til blader. Klipp eller bryt selene i bunnen av arket med en kjøkkenhammer. Blancher bladene i kokende vann i et par sekunder slik at de mykner litt.kålblad til fylt kål Vi danner utstoppede kålruller i form av konvolutter. Legg en skje med fyllet på bunnen av arket, gjør et par omdreininger, pakk deretter sidene innover og pakk den fylte kålen.vi danner fylt kål Ha de ferdige produktene i sausen.

For å gjøre retten saftig, tilsett varmt vann i bollen. Væskenivået skal dekke innholdet litt.

stek kålrullerVi lukker apparatet med et lokk, velger “Slokkings” -modus, setter tiden til 60 minutter. koke kålruller i en treg komfyr trinnvis oppskrift med fotoFerdige kålruller i en sakte komfyr, trinn-for-trinn-oppskriften som ble beskrevet ovenfor, serveres best etter et kvarter. Da absorberer de sausen og blir mye bedre. god appetitt!

Fylte kålruller i rømmesaus, tilberedt i en sakte komfyr – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta