15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jordbær ostekake – den deiligste oppskriften

jordbærostekake Jordbær ostekake er en dessert som er kjent over hele verden. Hvis denne deilige og utrolig vakre retten tidligere bare ble tilberedt på restauranter, lager nå flere og flere husmødre den hjemme. For å hyggelig overraske husstanden med en slik kake, vil det kreve en liten innsats og, viktigst av alt, et minimum av produkter. Hvis alt er gjort riktig, vil ikke en eneste gjest nekte denne retten. Den deiligste oppskriften på jordbærost med et bilde er beskrevet nedenfor..

Enkel måte å lage jordbær ostekake uten baking

ostekake uten baking En slik dessert er laget utrolig enkelt og enkelt. Det unike med denne oppskriften er at kaken ikke trenger å stekes. Dette sparer ikke bare tid for tilberedning, men også penger for brukt gass..

Når du knuser informasjonskapsler, må du være spesielt oppmerksom på at store biter ikke blir igjen i smulene..

Valg av ingredienser

For å forberede jordbær ostekake i henhold til denne oppskriften trenger du:

 • ca 300 gram shortbread cookies;
 • en spiseskje smør (med et lysbilde);
 • en halv kilo kremost;
 • 2 pakker gelatin (for fylling);
 • et glass krem ​​(fettinnhold fra 33 til 35%);
 • ca 150 gram sukker;
 • 380 gram ferske jordbær;
 • et glass ferskpresset jordbærjuice;
 • en pose gelatin (til gelé).

Faser av å lage ostekake

oppløs gelatinOppskriften på ikke-bake jordbær ostekake starter med fyllet. Hell gelatin i en dyp bolle og hell et halvt glass kaldt vann. La stå i denne tilstanden i en time. Utfør en lignende prosedyre med gelatin for gelé. I dette tilfellet helles ingrediensen med ferskpresset jordbærjuice. Du kan ta kirsebær eller annen rød fersk.

Ha kakene i en blender og kvern til de er fint smuldret. knuse kaker

Ha smøret i en bolle og mikrobølgeovn. Tilsett den resulterende væsken i smuleren og bland godt med hendene.smelt smøret

Ha den tilberedte massen i en delt form. Fordel smula jevnt over overflaten og tamp. For å få basen til å stivne godt, sett beholderen i kjøleskapet..ha smulene i formen

Det neste trinnet i å lage en ostekake uten jordbær er å behandle jordbærene. Vask bærene sammen med stilkene, og fjern deretter halene. Skjær fruktene i små terninger av samme størrelse.forberede jordbær

Sett den gjennomvåt gelatinen til fyllet på svak varme slik at den løser seg godt. Så snart en homogen konsistens oppnås, fjerner du bollen fra varmen og lar væsken avkjøles..

visp fløtenHell fløten i en beholder og pisk med sukker til en tett konsistens dannes. For å oppnå ønsket struktur, avkjøl meieriproduktet godt. Du kan bruke cottage cheese til å lage denne oppskriften på jordbærost. Det bør være hjemmelaget med en høy prosentandel fett. Ha kremost, gelatin, jordbærbiter i den nedslitte massen og bland godt. Gjør dette bare med en visp for ikke å skade bærene..

legg ut den kremete massenFjern beholderen med basen fra kjøleskapet. Ha den kremete massen på kakene og fordel jevnt over overflaten. For at fyllet skal fryse godt, sett beholderen i fryseren i 20-30 minutter. Når overflaten har stivnet, kan du dekorere. For å gjøre dette, legg jordbærskiver på krem ​​og ost. pynt med jordbær og geléHell alt på toppen med en blanding av juice og gelatin. Samtidig er det viktig å sikre at bærene ikke flyter opp. Sett den ferdige kaken i kjøleskapet i en dag.

For å sikre at kantene på ostekaken er helt jevn, før du fjerner den fra formen, er det nødvendig å varme beholderen med en hårføner..

Pynt hver skive med et friskt mynteblad før servering..

Oppskriften på en deilig ostekake i ovnen

ovn jordbær ostekakeJordbær ostekake med bakverk er ikke mindre populær. En rett tilberedt i henhold til dette prinsippet viser seg å være like velsmakende, men det vil ta mer tid å lage den. Et særtrekk ved denne desserten er bruk av cottage cheese i stedet for kremost, som ofte slås ned med en blender for å danne en fet konsistens..

Valg av ingredienser

Produkter for matlaging:

 • 4 kyllingegg;
 • et glass sukker (brun kan brukes);
 • 0,5 kopper hvetemel;
 • en spiseskje mykt smør;
 • en halv kilo cottage cheese (høyt fett);
 • 0,5 liter ferske jordbær;
 • dessert skje med potetstivelse;
 • 2 glass rømme (hjemmelaget);
 • en pose med vanillin.

Den klassiske oppskriften på jordbær ostekake bruker Philadelphia -ost.

Å lage jordbær ostekake

pisk egg med sukkerHa to egg i en bolle og visp sammen med sukker til du får en luftig masse. Kombiner deretter det siktede melet med smeltet smør og tilsett det i blandingen. Rør med en skje, bevegelser fra topp til bunn.

dekk formen med pergamentDekk den avtakbare formen med bakepapir og smør litt med olje. Ha deigen i en beholder og jevn godt med en slikkepott. Hold i ovnen i 20 minutter.

mal egg med sukkerFor å forberede fyllet, mal eggene med sukker. Ha deretter cottage cheese, stivelse og vanilje til dem.forbered deigen

Legg jordbærskiver på toppen av den tilberedte kjeksen og hell ostemassen over dem. Sett beholderen i ovnen i 40 minutter.form ostekake

Den siste fasen er tilberedningen av kremen. For å gjøre dette, slå sukker og rømme i en dyp bolle. Blandingen skal få en tett konsistens. Salve den ferdige kaken liberalt med fløte og sett i kjøleskap i 24 timer. Du kan legge bærstykker på toppen.

Desserten er klar, og du kan begynne å smake!

Hvis du vil overraske alle gjester og familiemedlemmer med retten din, er jordbær -ostekake det beste alternativet. En slik dessert viser seg ikke bare å være vakker og velsmakende, men også sinnsykt sunn. Dette skyldes bruk av naturlige ingredienser som ikke egner seg til varmebehandling, og dermed beholder alle vitaminer og mineraler.

Deilig ostekake – video med oppskrift

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta