15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koke svinefett i løkskall i henhold til deilige oppskrifter

smult i løkskall Hvis du liker underwiren, må du bare lage den ved hjelp av denne metoden. Smult i løkskall er den deiligste oppskriften som selv en uerfaren kokk kan lage. Retten viser seg å være veldig tilfredsstillende og har et attraktivt utseende. Hold deg til rekkefølgen av handlinger, og underkapslene vil glede alle familiemedlemmer med sin utrolige smak. Se også: hvordan salte smult hjemme?

En enkel oppskrift på smult i løkskall

smult i løkskall etter en enkel oppskrift Denne metoden er preget av et minimalt sett med ingredienser og enkel tilberedning. Slikt smult er mye sunnere og bedre enn det som lages i en stekepanne. Den inneholder alle de nyttige mikroelementene som kroppen vår trenger..

Tiden for tilberedning av bacon i løkskinn hjemme avhenger av størrelsen på selve stykket..

Produkter for matlaging:

 • 1 kg podcharevka;
 • liter rent vann;
 • 3 dessertskjeer med fint salt;
 • 3 laurbærblader;
 • et glass løkskall;
 • en teskje pepper (erter);
 • hvitløk (hele hodet).

Tilberedningen av kokt bacon i løkskall bør begynne med tilberedningen av hovedingrediensen. Underhettene må vaskes og tørkes med et papirhåndkle. Hvis stykket er stort, kan det kuttes i biter..forberede smult

Vask skallet under rennende vann og ha i et dørslag. La stå i 17 minutter for å tømme overflødig vann. På slutten av denne tiden, flytt den til en kjele og hell kokende vann over den. Sett gryten på ilden og stek i 18-20 minutter. Ha deretter bacon i skallet, tilsett salt, lavrushka, pepper.tilbered løkbuljong

Hvor mye du skal koke smult i løkskall i henhold til denne oppskriften, avhenger av størrelsen på hovedkomponenten. koker smult i løkskallHvis tykkelsen på undersiden er ca 3 cm, vil 25 minutter være nok. De større bitene må oppbevares på gassovnen i ca 45 minutter..

Før du koker smult i løkskall i henhold til denne oppskriften, må du huske at det ikke skal koke for mye. Dette vil beholde den opprinnelige mengden væske til slutten av tilberedningen..

På slutten av tiden skal gassen slås av, men fettet skal ikke trekkes fra kjelen. Den skal avkjøles helt mens den er i saltlake. Først etter det må det fjernes fra væsken og ligge i et dørslag, slik at et lite glass vann.

Det neste trinnet er å forberede dressingen. For å gjøre dette, kombiner hakket hvitløk, pepper og litt salt. Bland alle komponentene. Riv bitene grundig med den resulterende blandingen og legg dem på et kaldt sted slik at de blir mett med krydder.

Fettet er klart, du kan begynne å smake.

En uvanlig oppskrift på saltet smult i løkskall

smult etter en uvanlig oppskriftDenne metoden er litt forskjellig fra den forrige. Det vil ta mer tid å tilberede en slik tallerken, men det vil være verdt det. Saltet smult i løkskall blir mykt, duftende og vakkert.

Produkter for matlaging:

 • ca 1 kilo podperevka;
 • tre dessertskjeer havsalt;
 • nymalt allspice;
 • litt paprika;
 • hakket koriander;
 • hvitløk – 5 fedd;
 • en liter vann;
 • 400 g skall.

Under tilberedningsprosessen bør du sørge for at alle bitene er helt dekket med marinade..

Utarbeidelsen av denne oppskriften på smult i løkskall må begynne med rengjøring av undertråden. Vær spesielt oppmerksom på huden. Hvis det er blekkstempler på det, må du fjerne dem..forberede smult

I bunnen av en 3-liters krukke legger du laurbærblader og hvitløk, som er knust på forhånd med en kniv. Legg tilberedte emner og krydder på toppen.ha bacon i glass

Deretter kan du begynne å forberede løkskallene. Grønnsaksskallen skal skylles godt og legges i en kjele. La det småkoke på en gassovn i 5 minutter. Hell smult med avkjølt saltlake, og lukk glasset med lokk. Etter en dag, flytt beholderen til kjøleskapet..avkok av løkskall

Du kan begynne å smake på slikt smult etter 5 dager. Denne tiden vil være nok til at hvert stykke får en vakker nyanse og uvanlig smak.. server bacon til bordetDet anbefales å servere retten i tynne skiver. Du kan oppbevare podperekov både i fryseren og i en krukke med løksylt.

En enkel oppskrift på smult i løkskall i en sakte komfyr

smult i løkskall i en sakte komfyrDet vil ta et minimum av tid å lage undertråden i henhold til denne oppskriften. Og ved hjelp av en multikoker vil tilberedningsperioden fly forbi ubemerket. På bare noen få minutter kan du glede deg selv og hele din husstand med en deilig rett.

Ingredienser å bruke:

 • 1,5 kg smult med et kjøttlag;
 • 2 kopper salt
 • en og en halv liter kaldt vann;
 • 200 g tørre skall fra løk;
 • løvblad valgfritt.

Vask godt og skrell huden med en skarp kniv. Skjær hovedingrediensen i biter av en slik størrelse at de passer inn i bollen fra multikokeren.skjær smultret i porsjoner

Legg løkskall og laurbærblader på bunnen av beholderen. Legg deretter bitene på underwiren.ha løkskall i en bolle

Kombiner vann med salt og bland godt. Det er viktig at granulatene er fullstendig oppløst i væsken. Hell smult med den resulterende saltlake.tilbered sylteagurk

Legg bollen i en multikoker og lukk lokket. Stek retten i 60 minutter i “simmer” -modus. ha belgene i en bollePå slutten av denne tiden, slå av multikokeren, men ikke åpne lokket. I denne tilstanden, hold parabolen i ytterligere 8 timer..

Server smultret i skallet kaldt. Gni hvert stykke på forhånd med adjika eller en blanding av hvitløk og pepper.

Smult i løkskall i ovnen

smult i løkskall i ovnenDenne tilberedningsmetoden er mye brukt blant husmødre. Slikt smult fikk sin popularitet på grunn av det faktum at det er veldig likt det røkte underpakningen, som selges i butikken. Men i forhold til det kjøpte er slikt fett ufarlig, siden det ikke har kjemiske tilsetningsstoffer i sammensetningen..

Produkter for tilberedning av smult i løkskall i henhold til denne oppskriften:

 • midten av podperevka;
 • en håndfull løkskall;
 • laurbærblad;
 • svart pepper (erter);
 • gulrot;
 • noen fedd hvitløk;
 • dessertskje med klassisk sennep;
 • salt (fint).

Det første du må gjøre er å tilberede et avkok fra løkskallet. Ha litt salt, pepper og laurbærblad i væsken. Mengden krydder bør velges etter din smak..avkok av løkskall

Skjær undervingene i tilfeldige biter og ha dem i en dyp bolle eller kjele. Hell smult med den tilberedte væsken. Den skal marineres på et kaldt sted i løpet av dagen. Om vinteren kan beholderen tas ut til den innglassede balkongen. Etter 24 timer fjerner du bitene fra saltlaken og tørker..hell smult med buljong

Skrell gulrøttene, skyll godt. Skjær grønnsaken i tynne biter av hvilken som helst form.hakk gulrøtter

Skrell og del hvitløken i to.tilbered hvitløken

Surr hvert stykke bacon med gulrøtter og hvitløk. Slik at de er godt mettet med aromaer av grønnsaker, bør du ikke bare rive underwiren fra alle sider, men også sette krydderet i de tidligere lagde kuttene.

Smør rikelig med sennep på arbeidsstykket. sennepPakk hver av dem i folie for baking og legg på et bakeplate.. stek bacon i folieHa i ovnen i ca 25 minutter. For å brune baconet, 10 minutter før du er klar til å brette folien ut.

Denne oppskriften kan også tilberedes i form av en rulle, men for dette må du kjøpe et stort lag bacon, som lett kan pakkes inn og festes med kjøkkengarn.

Alle oppskriftene på smult i løkskall med bildet, som er presentert ovenfor, er de deiligste og enkleste. Hvis alt er gjort riktig, vil en slik forrett bli kjennetegnet på bordet ditt..

Videooppskrift på smult i løkskall

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta