15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De deiligste oppskriftene på å lage kakepoteter

kakepoteter Potetkake er den mest populære delikatessen blant de med en søt tann. Denne kaken er veldig lett og lett å lage. Den største fordelen med denne retten er at den ikke trenger å stekes. Bare noen få ingredienser og en deilig dessert er klar. De mest populære oppskriftene på kakepoteter med bilder kan sees nedenfor i artikkelen.

Klassisk dessertoppskrift

klassisk kake Det er en rekke oppskrifter på denne retten, men den mest populære blant dem er den klassiske. For å glede dine nærmeste og venner med slike kaker, vil det ta et minimum av tid..

For at alle komponentene skal blandes godt, må de ha romtemperatur..

Ingredienser for å lage kaker:

 • 320-350 informasjonskapsler (du kan ta smuleren umiddelbart);
 • en spiseskje smør;
 • en krukke med kondensert melk;
 • 6 dessertskjeer kakaopulver;
 • 0,5 kopper valnøtter;
 • vaniljesukker valgfritt.

Steg-for-trinn forberedelse av kaken:

 1. Mal kakene grundig først. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en blender. Hvis det ikke er noen slik teknikk i huset, må du ta et loppemarked og male kakene i en dyp bolle. Dette tar mer tid og krefter, men konsistensen viser seg å være den riktige..knuse kaker
 2. Skrell valnøttene. Legg kjernene på en stekeplate eller stekepanne og tørk godt over svak varme. I stedet for valnøtter kan du bruke hasselnøtter eller peanøtter. Mal tørre nøtter i en kaffekvern eller blender.. forberede valnøtter
 3. Ha kondensert melk i en bolle og bland med kakao. Bland komponentene godt til en homogen konsistens.bland kondensert melk med kakao
 4. Kombiner smør med hakkede kaker.bland informasjonskapsler med smør Etter at massen er klar, kan du legge kondensert melk og nøtter til den. På dette stadiet tilsettes vaniljesukker til deigen. For de som ikke liker det, kan du ikke bruke det.elt deigen
 5. Fra massen som viste seg, må du danne baller. Rull de tilberedte emnene i en blanding av sukker og kakao. Legg desserten på et fat og sett i kjøleskap i 1-2 timer.

Den klassiske oppskriften på potetkake er klar. Du kan smake den umiddelbart etter at du har tatt den ut av kjøleskapet. god appetitt!

Deilig oppskrift på kakepoteter fra kjeks

krutonger potetkakeDenne tilberedningsmåten varierer bare i ingrediensene som brukes. I stedet for de vanlige informasjonskapslene, tas vaniljekroner. Alle som tilberedte en slik dessert, påstår at den er mye bedre enn andre oppskrifter..

For at retten skal være vakker, må kulene lages av samme størrelse..

Produkter for å lage kakepoteter fra rusks:

 • 500-550 g krutonger;
 • 200 g sukker;
 • et glass fersk kumelk;
 • to teskjeer kakaopulver;
 • to dessertskjeer smør;
 • et halvt glass melis.

Hell melk i en kjele og sett på ilden. Ha sukker i en kjele og kok opp alt. Det tar så lang tid å holde melken på ilden for at sukkeret skal smelte helt. Tilsett deretter kakao og smør i beholderen. Bland alle komponentene grundig.koke melk

Mal krutongene i en blender eller med en kjøttkvern. Hell den resulterende smulen i en dyp bolle.male krutonger

Ha melkeblandingen i krutongene, bland alt godt og la stå i 2-3 timer ved romtemperatur slik at deigen fylles.bland ingrediensene

Etter denne tiden, form baller. Legg kakene på en stor tallerken og dryss med melis og kakaopulver på toppen. Etter det legger du godbiten på et kaldt sted i flere timer..form kaken

Hvis du holder deg til forholdet mellom ingrediensene som brukes, blir potetene myke og ikke tørre. Denne retten vil være den beste desserten for hele familien..

Potetkake med hjemmelaget kjeks

kjeks potetkakeDessert laget med denne metoden viser seg å være utrolig velsmakende. Men før du lager en potetkake, må du bake litt..

For å lage en dessert trenger du:

 • et glass hvetemel;
 • et halvt dusin kyllingegg;
 • et glass sukker;
 • to ss stivelse;
 • et glass smør;
 • en boks med kondensert melk;
 • 2 ss pulverisert sukker;
 • 4 dessertskjeer kakao;
 • en spiseskje sprit;
 • vaniljesukker (valgfritt).

Kaken blir en interessant ettersmak hvis du tilfører litt hakkede rosiner.

Først må du bake en kjeks. For å gjøre dette må du skille de hvite fra eggeplommene..separate eggeplommer og hvite Mal litt sukker med eggeplommer i en egen bolle til det er hvitt.

Sett proteinene på et kaldt sted i 20 minutter. Ta det deretter ut av kjøleskapet og slå dem med en klype salt til det dannes et tett skum..slå de hvite

Kombiner eggeplommer og hvite. Tilsett siktet mel og stivelse til den resulterende blandingen. Bland alt godt. Dette bør gjøres med en treskje i retning fra bunn til topp. Dette vil tillate massen å bli bedre mettet med oksygen..kombinere hvite og eggeplommer

Smør fritt bunnen og sidene av bakebollen med margarin eller smør. Ha all deigen i midten og glatt med en silikon spatel. ha deigen i en formSett deretter en beholder i en forvarmet ovn og ha den der til kaken er helt klar. Før du knuser kjeksen, må den avkjøles godt..

lag kremDeretter må du kombinere kondensert melk, smør og resten av sukkeret. Du kan også putte brennevin i den resulterende blandingen. Bland alle komponentene. Sett til side en liten del for å dekorere ferdige kaker.

Kombiner kremen med hakket kjeks. Fra massen som viste seg, skulle det dannes kuler. Bland litt sukker, vanilje og tørr kakao i en egen bolle.form kaken Rull emnene grundig i blandingen. Dekorer hver av dem med krem ​​på toppen og send til kjøleskapet..

Denne oppskriften på kakepoteter fra kaker med kondensert melk blir duftende. På grunn av tilstedeværelsen av alkohol i sammensetningen, vil desserten få en interessant ettersmak.

Pepperkakepotetoppskrift

pepperkakekakeDen hemmelige ingrediensen i denne oppskriften er rosiner. For at kakene skal bli mett med aromaene, bør tørre druer tilberedes riktig..

For å lage oppskriften må du bruke:

 • 500 g pepperkaker uten fylling;
 • et glass hakkede nøtter;
 • en boks med kokt kondensert melk;
 • en halv bar mørk sjokolade;
 • en håndfull rosiner.

Pepperkaker skal hakkes. Kombiner den resulterende smulen i en dyp bolle med nøtter.hakk pepperkaker

Riv sjokoladen. Legg sponene til den tilberedte massen. Bland komponentene godt.hakk sjokolade

Hell kondensert melk i blandingen. Bløtlegg rosinene i varmt vann i 20 minutter. suge rosinerHakk det deretter og tilsett pepperkakene. Bland alt godt. Det er bedre å gjøre dette med hendene, da det vil være vanskelig å oppnå ønsket konsistens med en skje..koble til komponenter

Form kaker fra den tilberedte massen. Ofte er de laget i en rund form, men desserten ser også flott ut i form av en pølse. Hell smeltet sjokolade på toppen av hver ball. Hvis alt er gjort riktig, vil desserten vise seg å være vakker og veldig velsmakende..

For de som ønsker å glede sine nærmeste og venner med en uforglemmelig sødme, så er den klassiske hjemmelagde potetkaken det du trenger. Deilig, solid og utrolig vakker dessert blir den beste retten på bordet.

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta