15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Late hakket kyllingkålruller i en panne og i ovnen

late kyllingkålruller Late hakket kyllingkålruller er en solid og sunn rett som er lett å tilberede. De kan stekes i en panne, stekes i ovnen. En saftig rett er et flott alternativ for å bytte ut klassiske kålruller, men det tar halve tiden å forberede den..

Late kyllingkålruller i ovnen

hakket kyllingkålruller i ovnen Hovedingrediensene er kyllingfilet, du trenger det 500 g og kål i mengden 300 g.

Du må også forberede:

 • ris – et halvt glass;
 • løk – 1 stk .;
 • gulrøtter – 1 stk .;
 • hvitløk – ikke mer enn 2 fedd;
 • tomater – 700 gr.

Du trenger 1 egg. Og du må krydre retten med salt og pepper. Greens brukes for personlige preferanser.

Tilberedningsprosess

hakk kyllingbrystFjærkrefileter må hakkes i kjøttkvern.

kok risKok risen uten å koke. Grynene må forbli faste. Tilsett hakket kylling. Kaloriinnholdet i kålruller med hakket kylling og ris øker med 130 Kcal per 100 gram av det ferdige produktet, men du bør ikke gi opp bruken. Groats inneholder mange vitaminer og mineraler, som beholdes etter matlaging,

bland ingredienseneDeretter må du kutte kålen med en kjøttkvern eller blender. Tilsett kylling og ris sammen med egg. Tilsett deretter salt og pepper. Rør den resulterende massen.

stuing grønnsakerFor å gjøre late hakket kålruller saftige, må du begynne å lage saus. Mal gulrøttene med et mellomstort rivjern. Hakk løken, ha i en stekepanne med tilsetning av solsikkeolje. Stek grønnsakene til de er myke.

hakk pepperFjern skallet fra tomatene, dryss med kokende vann og kutt. Ha i pannen sammen med hvitløken. Du kan knuse den selv eller bruke en presse.

For å gi en pikant smak til fylte kyllingkålruller, brukes paprika. Du må hakke den i små terninger og ha den med resten av grønnsakene i pannen. La det småkoke i ca 7 minutter.

Ha halvparten av sausen i den tilberedte varmebestandige formen, hakket kjøtt på toppen, form koteletter eller kuler av den. Hell over resten av grønnsakene, sett i ovnen under folie. Stek i en halv time, temperaturen skal ikke overstige 180 grader.

Late fylte kålruller med kylling kombineres med hvilken som helst matrett, potetmos er perfekt, noe som vil gi saften til den kokte sausen.

Server varm med rømme, pynt med dine favoritturter. Ofte kombinert med grønnsaksalat. Du kan også fylle den med rømme eller vegetabilsk olje etter smak. Det er bedre at salaten er lett, siden kålruller med hakket kylling og ris kan betraktes som en uavhengig rett.

Late fylte kålruller med kylling i en panne

late hakkede kyllingkålruller i en panne

For å tilberede retten trenger du kylling i mengden 500 g og kål – ikke mer enn 300 g. Du trenger følgende produkter:

 • ris i mengden 50-70 g;
 • løk og gulrøtter – 1 stk hver;
 • tomatpuré – 2 ss (du kan lage den selv eller kjøpe den i butikken);
 • rømme (til sausen) – 2 ss. skjeer;
 • hvitløk – 2 fedd;
 • salt, pepper (malt svart) – etter smak;
 • greener å velge mellom.

Du må også lage et kyllingegg, vann som trengs til sausen, olje til steking.

Tilberedningsprosess

hakk kyllingkjøttLag kjøttdeig av kylling ved hjelp av en kjøttkvern. Du kan lage mat med en blender, men da blir ikke den fylte kålen så saftig på grunn av den tettere strukturen til kjøttdeigen. Tilsett egg, salt, pepper i kjøttet, bland godt.

stek løk og gulrøtterForvarm en stekepanne og legg finhakket løk, tilsett umiddelbart gulrøtter, hakket på et medium eller grovt rivjern. Stek grønnsakene med vegetabilsk olje til de er myke, litt gjennomsiktige. Sett deretter til side, vent til det er avkjølt.

Kok ris uten å vente på beredskap, 10 minutter er nok. Overfør til en tallerken, slik at den blir romtemperatur. Hakk kålen. Du kan bruke en kjøttkvern eller kutte den selv for å lage små biter..

På slutten moser du kålen med hendene for å fjerne overflødig væske.

hakk kålenDeretter må du blande de tilberedte ingrediensene: kjøttdeig, kål, ris og stekte løk med gulrøtter. Lag koteletter fra den resulterende blandingen, bestem størrelsen etter eget skjønn. Forvarm en stekepanne, tilsett vegetabilsk olje, legg ut og stek late hakket kålruller på begge sider.

Du må vente på utseendet til en gylden nyanse på kotelettene.

Mens late kålruller blir stekt, tilbereder du tomatpuré ved å blande den med rømme og fortynne med vann. Etter at kålrullene er brune, hell den resulterende fyllingen i pannen. De skal flyte i saus, være dekket av den minst halvparten av høyden..

kok kålruller i en panneLa det småkoke i 20 minutter, ikke åpne lokket på pannen, hold bålet på et minimum. Server umiddelbart med urter og rømme. Kan legges på et fat sammen med resten av sausen i pannen.

Late fylte kålruller fra kyllingbryst er saftige, det er nødvendig å bruke fjærfefileten. Hvitt kjøtt er rikt på proteiner, det er et diettprodukt, det blir introdusert i dietten selv for babyer opptil ett år. god appetitt!

Videooppskrift på late kyllingbrystkålruller i ovnen

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta