15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oppskrifter på fylt kålsaus fra forskjellige ingredienser

oppskrifter på fylt kålsaus Kålruller er en veldig tilfredsstillende og velsmakende rett som tilberedes i mange land på forskjellige måter, ved bruk av både kålblader og druer, innpakning av kjøttdeig fra kylling, svinekjøtt, lam eller biff i dem. Erfarne husmødre, som bruker sine hemmelige oppskrifter på fylt kålsaus, vet hvordan de skal få retten til å smake veldig annerledes. Tross alt blir kålruller, som har blitt stuet med saus i et par timer, og deretter infisert i flere timer, utrolig velsmakende, saftige, møre. De kan konsumeres både kaldt og oppvarmet. Klassiske fylte kålruller med en appetittvekkende saus vil ikke gå seg vill på festbordet, de blir sentrum for attraksjonen for gjestenes øyne.

Kålrullsausoppskrifter

deilig saus til fylt kål De kulinariske ekspertene har kommet med et stort antall forskjellige oppskrifter på saus til kålruller. De passer både til en klassisk rett der kjøttdeig er pakket inn i blader, og til raske kålruller, som med rette kalles “late”. Hver dressing gir retten sin egen glede, noe som gjør den hundre ganger bedre. Men du må huske at kålruller med saus er beriket med ekstra kalorier, fordi gravier tilberedes på grunnlag av mel, smør, majones, rømme, ost.

Favorittkledning hjemme

ketchup og majonesausDette er en av de mest delikate og samtidig enkle å lage dressinger. Før du forbereder sausen til kålruller, bør du kjøpe tomatpuré av høy kvalitet, uten fortykningsmidler, søtningsmidler, bare laget av tomater, samt fet majones. Mengden ingredienser kan varieres i henhold til dine preferanser. Hvis du legger til mer tomatpuré, vil smaken vise seg å være veldig krydret, med en uttalt surhet. Hvis du tilsetter mye majones, blir retten mer saftig, mør og fet..

Når du tilbereder en slik saus for første gang, er det bedre å ta tomatpuré og majones i like store mengder. Mengden dressing skal gjøres slik at de fylte kålrullene dekkes helt og tykt som en finger. Det vil si at de bokstavelig talt må drukne i sausen. Denne dressingen må tilsettes før du baker eller steker retten..

Tomatpuréfylt kålsaus bør også tilsettes fyllet. Så parabolen utenfra og fra innsiden vil bli mettet med en herlig aroma og smak..

Når bakte kålruller med en slik dressing i ovnen, dannes en appetittvekkende lys rød skorpe med små brunbrune merker på overflaten. Familien hennes vil spise først. Uten krydder viser kålruller seg å være slik at familiemedlemmer eller gjester vil be om mer..

Frisk grønnsaksaus

oppskrifter på saus til kålruller fra ferske grønnsakerHemmeligheten bak denne oppskriften på fylt kålsaus er at den ikke bruker majones, rømme eller ketchup, bare ferske grønnsaker. Derfor anses dressingen som kosthold. Til matlaging trenger du et par store tomater, 1 stor gulrot, løkløk, søt paprika (1 stor eller flere mellomstore), et par hvitløksfedd, salt og pepper etter smak.

Matlagingsalgoritme:

 1. På toppen av tomatskallet lages et grunt tverrsnitt med en skarp kniv som skjærer gjennom den. Grønnsaker skalles med kokende vann. Huden vil krølle seg sammen og raskt skrelle av.skrell tomater
 2. Elt tomatene eller slå dem med en mikser til de er glatte.lage tomatpuré
 3. Skrell gulrøtter, løk, paprika, finhakk og stu til de blir veldig myke.stuing grønnsaker
 4. Hvitløk hakkes med en presse og legges med grønnsaker.hakk hvitløken
 5. Steved grønnsaker og hvitløk blandes med tomatmasse, saltet, pepper, pisk igjen med en mikser.

En fantastisk kaloriløs saus til kålruller er klar. Du kan gryte eller bake en tallerken i den. Du kan også bruke sausen, helle kålruller over når du serverer. Hvis dressingen er for tynn, kan du blande den med litt mel ristet til den er gyllenbrun..

“Flammende” saus til kålruller oppskrift

krydret dressing til fylt kålEt annet alternativ for en deilig dressing for fylte kålruller som vil vinne hjertene til krydrede elskere.

Og det kan også kalles kalorifattig, siden den inneholder følgende komponenter:

 1. En liter sterk biff eller kyllingbuljong.
 2. 500 ml tomatpuré fra konsentrerte tomatprodukter.
 3. Nykvernet svart pepper. Det er bedre å male et titalls sorte pepperkorn selv før du lager sausen. Det vil ta et minutt, men duften vil være fantastisk..
 4. Teskje av georgisk adjika.
 5. Fedd hvitløk.

finhakk hvitløkenHvitløk hakkes med en presse eller kuttes i små smuler med en kniv. Kombiner med resten av sausen, slå alt veldig forsiktig for å få en homogen masse.tilsett krydder

Det er bedre å vanne kålruller med slik dressing før servering. Men det er verdt å advare dem som vil prøve det – den krydrede dressingen!

Rømme og soppsaus

rømme og soppsausRømmesaus for kålruller regnes som et klassisk alternativ, oppskriften som er den første som ble brukt av nybegynnere hjemmekokker. Den kan imidlertid suppleres med en rekke ingredienser som gir dressingen et stort utvalg av smaker. Et alternativ er hvit soppsaus.

For å forberede den trenger du følgende produkter:

 1. 200 gram sopp. Ideelt sett vil det være porcini sopp eller kantareller, men i mangel av dem er champignon eller østerssopp egnet.
 2. 500 ml fet rømme.
 3. Matolje til steking (spiseskje).
 4. En spiseskje mel.
 5. Salt pepper.

Oppskriften på saus til kålruller med rømme foreslår følgende handlingsalgoritme:

 1. Sopp vaskes, kuttes, stekes i en panne til en duftende skorpe.stek sopp
 2. I en annen stekepanne (tørr, uten en dråpe fett og fuktighet, for ikke å få klumper), stek melet lett.stek mel
 3. Tilsett rømme og deretter sopp, dekk til med lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.forbereder sausen

Hvis sausen er for tykk, tilsett melk eller rømme.

Etter at sausen er klar, helles kålrullene med den ved servering..

Kålruller er en uavhengig og veldig tilfredsstillende rett. Men det viser seg å være noe tørt og sløvt. Saus til stuing av kålruller gjør dem til de mest delikate, bidrar til å gi en rekke smaker. Den er også egnet til å dekorere en tallerken som en saus ved servering. Det bør ikke være noen spesielle problemer med å lage sauser. Du kan hele tiden eksperimentere med ingrediensene, tilpasse deg smakene til ditt hjem eller dine gjester, eller bruke oppskriftene på fylt kålsaus. Men etter å ha prøvd kålruller med saus en gang, vil alle kreve å lage en slik tallerken igjen og igjen..

Tomat -rømmesaus til fylt kål – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta