15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Matlaging av jordbærkonfit i henhold til den klassiske oppskriften

jordbærkonfekt Jordbærkonfekt er den mest populære fyllingen som brukes av konditorer rundt om i verden. Ofte brukes dette fyllstoffet til å lage kaker og mousse kaker. Dette er en unik fylling, som ikke bare er veldig velsmakende, men også har et appetittvekkende utseende. For å gjøre det må du bruke friske bær og et fortykningsmiddel. Med riktig forhold og overholdelse av teknologi vil jordbærkonfekt til kaken vise seg å bli uforglemmelig..

Les artikkelen vår om fordelene med furukonstopp!

En rask oppskrift på konfekt hjemme

jordbærkonfekt til kake For at fyllet til kaken skal vise seg, er det bedre å bruke ark eller øyeblikkelig gelatin. Dette vil ikke bare fremskynde selve prosessen, men også gi blandingen ønsket struktur..

Valg av ingredienser

For å lage en oppskrift på jordbærkonfekt til en kake, trenger du følgende produkter:

  • et glass modne jordbær;
  • 55 gram sukker (brun kan brukes);
  • 15 gram maisstivelse eller pektin;
  • en pose gelatin;
  • en halv skje ferskpresset sitronsaft.

Smaken på det ferdige produktet avhenger av kvaliteten på gelatin..

Forbereder bær til konfekt

forbereder jordbærFørst må du forberede bærene. Vask jordbærene godt i rennende vann for å fjerne sand og annet rusk. Fjern deretter halen fra hver frukt. Hvis du ikke har ferske jordbær hjemme, kan du også bruke frosne. Kvaliteten og smaken på konfekten avhenger ikke av bærene. Før du bruker frosne jordbær, oppbevar dem i romtemperatur en stund. Hvis tiden renner ut, kan du sette bærene i mikrobølgeovnen og slå på “Oppvarming” -modus. Men samtidig må du overvåke nøye slik at de ikke mister strukturen..

Å lage en delikat struktur

suge ark med gelatinHa gelatinplatene i en bolle og dekk til med smeltet vann. Legg øyeblikkelig gelatin i et glass eller en annen beholder og dekk med kaldt vann. La stå i denne tilstanden i 15 minutter ved romtemperatur. På slutten av den angitte tiden, sett beholderen på en liten brann. Rør hele tiden, vent til det er helt oppløst.oppløs gelatin

Det er umulig å koke gelatin, dette vil føre til tap av kvaliteter.

Ta en kopp eller en liten, men dyp bolle og bland sukker og pektin i den. Bland komponentene godt sammen.bland pektin med sukker

Ha jordbærene i en blender og hakk til det er puré.hakk jordbær Skill 100 gram av blandingen fra den resulterende massen, sett på minimum varme og rør hele tiden. Ta derfor puréen til en temperatur på omtrent 400 C. For å finne ut de eksakte tallene, bør du bruke et konditorietermometer. Så snart jordbærene når de ønskede verdiene, tilsett blandet pektin og sukker i det i en liten strøm. Det er viktig å ikke slutte å røre. Det er bedre å gjøre det med en visp..

Så snart massen koker, tilsett fersk sitronsaft. Bland alt godt og fjern det fra varmen. Om nødvendig kan potetmos piskes på nytt med en blender..

Ha gelatin i den varme blandingen. Hvis du bruker et ark, må det presses godt ut av vannet det lå i. Bland massen grundig til fortykningsmiddelet er helt oppløst..kombinere jordbærpuré med gelatin

Tilsett deretter den gjenværende jordbærpuréen i den varme blandingen og bland alt igjen. Det anbefales å gjøre dette med en blender. Denne oppskriften på jordbærkonfit er klar.

hell i formeneBlandingen kan helles i silikonformer eller fordeles jevnt på et stekebrett. I dette tilfellet dekker du bunnen av beholderen med film og dekker kremen på toppen med den. Dette er nødvendig for at massen ikke skal komme i kontakt med luft..

Lag det perfekte bærfyllet

Når du fordeler væsken, bør tykkelsen på kakelagene tas i betraktning. Confit -størrelsen skal være minst halvparten av størrelsen.

Bare ferske bær brukes til å tilberede Andy Chefs klassiske jordbærkonfekt.

Hvis det er viktig for deg at fyllstoffet har helt glatte kanter, bør blandingen helles i en delt form.. vi bruker et delt skjemaConfit er godt i bokser i form av ringer. Fordelen med å bruke dem er at kantene er glatte, og størrelsen er så praktisk som mulig..

Før du fordeler blandingen i ringen, må bunnen også dekkes med en film, og selve formen må plasseres på noe jevnt og solid. Dette lar deg enkelt og raskt flytte parabolen fra ett sted til et annet..

kjølt konfektSend konfektformene til fryseren i 3 eller 4 timer. Etter denne tiden kan dessertfyllingen fjernes fra kjøleskapet. For ikke å ødelegge delikatessen, bør du ta den ut så forsiktig som mulig. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot fjerning av filmen. For at underlaget skal skille seg fra massen raskere og lettere, må det smøres rikelig med vann..

Jordbærkonfekt kan brukes frossen. I løpet av tiden til kaken er gjennomvåt i krem, som er 2-3 timer, vil fyllingen smelte helt og dermed gi all smak og aroma til kakene..

Som du kan se fra oppskriften, er jordbærkonfekt veldig enkelt og raskt å tilberede. Derfor vil det ta et minimum av krefter og tid å lage en deilig og vakker mousse kake som ser ut som en kjøpt kake..

Se også: drukket kirsebærkake trinnvis oppskrift med foto!

Videooppskrift for å lage konfekt

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta