15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jordbærpaioppskrift – et stykke solrik sommer på bordet ditt

jordbærpaioppskrift Strawberry er et av favorittbærene til mange, som gleder seg med sin fantastiske friske smak hele sommeren, den søte aromaen tiltrekker og lokker. Hver husmor har sin egen oppskrift på jordbærpai, og den får deg til å glemme alt for noen sekunder med lykke. I dag kan ferske jordbær nytes året rundt. De bærene som ligger på hyllene om vinteren og våren har imidlertid ingenting å gjøre med saftige, søte frukter som vokser på sin egen tomt, fylt med sommersolen. Derfor, hvis det er mulig å bruke jordbær fra hagen din, må du gjøre det.

deilig dessert Mange sommerboere lagrer bær for fremtidig bruk for vinteren, fryser dem, hermetikk. Disse jordbærene er perfekte for å lage en saftig kake i den kalde årstiden. Du kan overraske venner og familie med en fantastisk dessert til ferien.

Delikat jordbærpai i en sakte komfyr

jordbærpai i en sakte komfyrDenne oppskriften kan betraktes som en klassiker. Deigen viser seg å være luftig, og på grunn av jordbærene er desserten veldig saftig.

For å forberede den trenger du følgende produkter:

 • 300 g mel;
 • 2 egg;
 • 150 g smør;
 • 1/2 kopp melis
 • 3 ss vegetabilsk olje;
 • 2 poser med vanillin;
 • 4 ss fett rømme;
 • 4 kopper frosne jordbær.

Kaken tilberedt i henhold til denne oppskriften ved bruk av en multikoker viser seg å være ganske søt i smaken. Men ikke sukkerholdig. Sødmen er veldig godt satt av surheten til jordbær..

For å lage en paj med jordbær i en multikoker, må du ta følgende trinn:

 1. Pisk egg med melis til en sterk topp med en mikser.pisk egg med sukker
 2. Tilsett rømme, vanilje, smeltet smør til den resulterende massen.tilsett rømme og fortsett å vispe
 3. Slå grundig igjen.
 4. Tilsett siktet mel uten å stoppe for å slå deigen.tilsett mel
 5. Så snart den blir lik konsistent som rømme av middels tykkelse, slutt å tilsette mel.
 6. Ha bakepapir i multikokebollen og beleg den forsiktig med vegetabilsk olje. Dette er nødvendig for ytterligere lettere ekstraksjon av kaken..
 7. Deigen helles forsiktig i en multikoker og fordeles jevnt over bunnen..hell deigen i en sakte komfyr
 8. Hvert frosset jordbærbær er dryppet i pulverisert sukker og spredt forsiktig over overflaten..
 9. Sett “Baking” -modus på multikokeren i en time.

oppskrift på multikoker jordbærpaihjemmelaget kake med jordbær og rabarbra på bordet

Det gjenstår å vente til den sinnsykt deilige og møre åpne kaken med jordbær er kokt. Den fjernes forsiktig fra multikokebollen, drysses lett med melis på toppen og serveres..

Banan Jordbær Dessert

banan jordbærpaiOppskrift på frossen jordbærpai kan toppes med en banan. Duften og ømheten til ferske eller frosne jordbær passer godt til den ikke -påtrengende, men så innbydende smaken av en moden banan. Du kan bake en kake ved hjelp av en multikoker, der den viser seg å være så mør at den ganske enkelt vil smelte på tungen.

Til dessert trenger du:

 • et glass (200 ml) kefir;
 • 150 g smør;
 • 200 g semulegryn;
 • 150 g jordbær (ferske eller frosne);
 • et glass mel;
 • 2 store kyllingegg;
 • 1 stor banan
 • 1/2 ts bakepulver.

For å bake en kake med en banan og jordbær trenger du:

 1. Forbered semulegryn. Sjekk henne etter fluer som elsker dette produktet. Hvis alt er i orden med frokostblandingen, helles det i en bolle og helles med kefir. De venter på at den skal hovne opp.
 2. Tilsett mykt margarin, siktet mel og bakepulver.
 3. Visp eggene med sukker separat i et sterkt skum, hell i deigen og bland alt grundig til massen blir homogen.
 4. Fordel halvparten av deigen forsiktig og jevnt over multikokebollen.
 5. Fordel jordbærbær og bananskiver skåret i to på den.
 6. Hell i resten av deigen, jevn overflaten.
 7. Sett “Baking” -modus på multikokeren i 60-70 minutter.

Etter at multikokeren signaliserer slutten av tilberedningsprosessen, må du holde desserten inne i minst en halv time, og først deretter fjerne den. Server retten avkjølt.

For tilberedning av paien kan du ta overmodne bananer, som allerede har begynt å mørkne. De er vanligvis veldig søte og saftige. Kaken blir mer smakfull og mør..

Baking nyanser

Mange husmødre elsker å lage paier i en sakte komfyr. Det er veldig praktisk, raskt og nyttig. Nesten hver kvinne har sin egen signaturoppskrift på jordbærpaier bakt i denne fantastiske maskinen..

Men når du velger denne metoden for å lage dessert, bør du ta hensyn til følgende tips:

 1. Multikokebollen må smøres med vegetabilsk olje eller foret med pergament for å unngå at deigen setter seg fast.
 2. Det vil ta 45 minutter å bake jordbærpai til multikoker, som har en effekt på 1000 watt. Hvis strømmen er mindre, må timeren settes til 60-65 minutter..
 3. Kaken kan enkelt fjernes fra bollen hvis pergamentstrimler legges på tvers på bunnen. Du trenger bare å trekke endene, og desserten dukker opp av seg selv.

Disse små triksene vil gjøre baking av din hjemmelagde jordbærpai mye enklere..

Jordbær Shortcrust Pie Oppskrift

mørdeig jordbærpaioppskriftEn veldig enkel oppskrift på en deilig kakekake. Du bør definitivt prøve å lage en slik jordbær ostemasse til hjemmet ditt.

For matlaging trenger du følgende produkter:

 • en pakke smør (kan erstattes med margarin eller pålegg) – 200 g;
 • et glass melis;
 • 2 egg;
 • 2 kopper mel;
 • 400 g jordbær;
 • 200 g hytteost;
 • 100 ml kefir eller yoghurt med jordbærsmak.

Sandbunn

Steg-for-trinn forberedelse av deig til dessert kommer ned til følgende:

 1. Smelt smør, tilsett melis og pisk med en blender til massen blir hvit.smelt smør
 2. Avkjøl den søte smørblandingen og kjør eggene inn i den.
 3. Alle pisker opp igjen.pisk smør med egg
 4. Tilsett siktet mel og begynn å elte deigen.
 5. Så snart du får en oljekule som ikke fester seg til hendene, fjernes den i kjøleskapet i minst 20 minutter..elt deigen

Fylling

Mens mørdeigdeigen avkjøles, tilberedes fyllet. For å gjøre dette blandes cottage cheese med kefir (yoghurt), litt sukker, vanilje på spissen av en kniv tilsettes, slå med en mikser til en delikat krem.cottage cheese til paien Jordbær vaskes og kuttes i to eller fire stykker.forberede jordbær

Bakeri

Smørdeig rulles ut på et brett til et lag på 1,5 cm tykt. Legg det på en stekeplate, legg ostemassen på toppen og pynt med jordbærskiver. Sett i ovnen i 20-30 minutter ved en temperatur på 180 grader.

Før servering kan jordbærmassen dryppes med jordbærsirup og litt melis eller sjokoladeflis.

Sjokoladekake med drukket jordbær

sjokoladekake med jordbærOppskriften på jordbærpai laget av en deilig hjemmelaget kjeks skiller seg fra de fleste andre ved å tilsette en liten mengde alkohol. Det er alkohol som gjør det krydret..

Til kaken trenger du:

 • en pakke kremet margarin – 200 g;
 • et glass krem ​​10% fett;
 • kakaopulver – 5 ss;
 • granulert sukker – 3 ss;
 • 2 kopper mel;
 • 100 g jordbær (ferske, frosne eller hermetiske);
 • 1 egg;
 • 200 ml brennevin (du kan ta konjakk);
 • bakepulver og vanillin 2 g hver.

Til tross for tilsetning av alkohol til kaken, vil det neppe merkes der. Selve desserten vil vise seg å være veldig frodig og velsmakende..

Ta vare på jordbærene før du lager deigen. Den vaskes, kuttes i to og legges i en beholder med likør eller konjakk. Hun må stå der og suge. En halv time vil være nok.

Deig

Smelt smør i en gryte over svak varme og hell fløte i det. Så snart massen koker, tilsett kakao og kok i 15-20 minutter. Kul.

Det er bedre å bruke øyeblikkelig kakao som “Nesquik” eller “Colacao” i denne oppskriften på jordbærpai.

Du trenger ikke å koke massen med dem, du trenger bare å helle produktet i smør-kremblandingen, la det oppløses og slå av ovnen. Dette sparer mye tid. I tillegg inneholder instant kakao allerede sukker, vanillin, så det er ikke nødvendig å legge dem til i tillegg.

Når massen avkjøles, tilsett et egg, vanilje, bakepulver, siktet mel. Elt alt grundig. Fjern jordbærpartiklene fra alkoholen og ha dem i deigen. Nok en gang forstyrrer alle og prøver å fordele bærene så jevnt som mulig. Fordel den resulterende deigen på en stekeplate som er ferdig kledd med bakepapir, nivå overflaten og sett den i en ovn som er oppvarmet til 180 grader i 30 minutter. Men 15 minutter etter starten av stekingen (eller så snart en skorpe dannes på kjeksens overflate), du må stikke den gjennom flere steder med en tannpirker slik at alt bakes godt.

Etter en halv time eller 40 minutter (avhengig av ovnen), vil den mest delikate kjeksen med jordbær være klar. Den kan helles med likør på toppen, la stå i 15 minutter og server en varm, aromatisk dessert til kveldskaffe.

Jordbær er et utrolig aromatisk og velsmakende bær. Dette er et flott alternativ for å fylle kaker, paier, ostekaker. Svampekake, shortbread, lagdelt jordbærpai vil ta sin rettmessige plass på et koselig hjemmelaget teselskap eller på et festlig bord. Denne lyse, velduftende, saftige sommerdråpen er en fantastisk dessert som verken vil imponere barn eller voksne!

Jordbærkjeks i en treg komfyr – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta