15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Legge til oppskrifter av reddikesalat i din kulinariske sparegris

reddik salat oppskrifter Friske grønnsaker gir kroppen viktige vitaminer og mineraler, så de bør være på bordet hver dag. Ulike oppskrifter på reddikesalat vil bidra til å berike dietten med nyttige sporstoffer. Rotgrønnsaken er ikke veldig populær på grunn av sin uvanlige lukt og skarpe smak. Men å kjenne til noen av de vanskelighetene med matlaging, det er lett å lage en deilig salat som alle vil like.

Det du trenger for å lage en deilig salat

vitamin reddik salat Reddik er den mest nyttige grønnsaken, det anbefales å inkludere den i dietten. Den inneholder mye fiber, mineralsalter, vitaminer, essensielle oljer. Det er en rotavling av svart, grønt og hvitt, de er litt forskjellige i sammensetning og smak. Daikon reddik er også populær, som ikke er krydret i det hele tatt..

Det er mange oppskrifter på reddikesalater. For å gjøre dem velsmakende, anbefales det å bruke følgende tips:

 • før du lager mat, vask grønnsaken, skrell huden;
 • for å eliminere lukt og bitterhet, legg i vann i flere timer;
 • det er best å male med et rivjern for koreanske gulrøtter, noen ganger skåret i veldig tynne, nesten gjennomsiktige skiver;
 • rotgrønnsaken passer godt til gulrøtter, epler, agurk;
 • for å dekorere salaten, bruk urter, paprika biter.

De beste oppskriftene på reddikesalat

De er tilberedt med et stort utvalg ingredienser. Den enkleste salaten er å gni reddik, salt og krydre. Men hvis du legger til gulrøtter, epler, kål, ost, egg eller kjøtt, smaker det bedre. Løk er tatt løk eller grønt, noen ganger er det til og med anbefalt å passere det. Uvanlige, men deilige salater er laget med surkål, grønne erter, tang, sopp, nøtter, røkt fisk.

Det anbefales å krydre reddikesalaten med olivenolje eller rømme. Tilsett sitronsaft, pepper, eddik hvis ønskelig.

Populære oppskrifter på reddikesalat må være i hver husmors kulinariske sparegris for å gi familien sin vitaminer hele året..

Gulrot salat

reddik salat med gulrøtterDen enkleste måten å lage en salat på er av reddik og gulrøtter. De går godt med hverandre, og kontrasten mellom oransje og hvitt ser vakker ut på bordet. En slik vitaminrett lages hele året, spesielt om vinteren og våren, når det er få andre vitaminer. Videre på slutten av vinteren, reduseres mengden essensielle oljer i reddik, og den blir mindre bitter..

For matlaging anbefales det å ta grønnsaker i et forhold på 2X1. De gnides på et grovt rivjern eller kuttes i strimler. Salaten er kledd med majones eller rømme. Naturlig yoghurt brukes til å gjøre det diett..

Sitronsaft vil tilføre retten en krydret smak og eliminere reddiklukten. Tilsett eventuelt persille eller dill.

Agurksalat

reddik salat med agurkOm sommeren og høsten lages en deilig vitaminsalat av reddik med agurk. Denne kombinasjonen vil bidra til å eliminere ubehagelig smak og lukt..

Slik lager du en salat:

 • riv rotgrønnsaken på et grovt rivjern eller kutt i tynne skiver;riv reddik
 • hakk en agurk på samme måte;riv en agurk
 • tilsett grønn løk, dill;
 • salt, smak til med vegetabilsk olje eller majones.

Svart reddik

oppskrifter med svart reddikDet kalles det på grunn av den svarte skorpen. Denne sorten har en spesifikk lukt og skarp smak. Elskere bare gni det på et grovt rivjern, salt og smak til med rømme eller majones. Det viser seg en krydret krydret matbit.

De som ikke liker den krydrede smaken, bør ikke gi opp velsmakende og sunne retter. Det er en måte å behandle rotgrønnsaken på slik at bitterheten forsvinner, men næringsstoffene forblir. For å gjøre dette må det rengjøres, rives og stå i kjøleskapet i flere timer, dekket med et lokk. En raskere måte er å helle grønnsakskuttet i tynne skiver med saltet vann, etter en stund legg det i et dørslag.

Den deiligste sort reddikesalaten oppnås ved tilsetning av kokt egg og majones eller rømme.

Å gjøre det er enkelt:

 • gni reddik og gulrøtter;rist reddik og gulrøtter
 • tilsett finhakket eller revet kokt egg;riv et kokt egg
 • hakk løken;hakk løken
 • smak til med salt og rømme.

Svart reddik er den sunneste på grunn av det høye innholdet av vitaminer og mineraler. Det er hun som brukes i tradisjonelle medisinoppskrifter for behandling av hoste, åreforkalkning eller for å styrke immunsystemet..

Grønn reddik

grønn reddik salatDenne typen grønnsaker regnes som den mest passende for salater. Hun har en behagelig, til og med litt søt smak. Derfor vil den grønne reddikesalaten være den beste sommergodset og gi kroppen nyttige mikroelementer. Matlaging er veldig enkelt, det tar bare 15 minutter. Du trenger reddiker, gulrøtter, grønn løk, hvitløk, salt og vegetabilsk olje.

For å gjøre retten velsmakende, anbefales det å gjøre alt riktig:

 1. Vask og skrell først rotgrønnsaken. Skjær den i tynne skiver, for dette er det bedre å bruke en spesiell grønnsaksskreller.skrell og slip reddiken
 2. Riv 1 liten gulrot. Det er bedre å bruke et koreansk rivjern, da får du tynne lange striper..riv gulrøtter
 3. Hakk grønn løk eller løk i små biter.hakk den grønne løken
 4. Pass gjennom en spesiell press eller rist 2-3 fedd hvitløk.hakk hvitløken
 5. Salt salat, tilsett oliven eller annen vegetabilsk olje, rør.

hvit reddik

hvite reddik salat oppskrifterHvit reddik har den skarpeste smaken, så mange liker den for å lage salater og snacks. Slike oppskrifter finnes i alle kjøkken i verden. Det har også lenge blitt brukt i vårt land. Det er mange oppskrifter på reddikesalat, men sommeren er den deiligste. Det vil kreve gulrøtter, paprika, løk, hvitløk, urter og salt. De fyller den med hvilken som helst dressing etter smak, men den mest nyttige er retten med olivenolje..

Hva kreves for å tilberede salaten:

 • rist reddik og gulrøtter, salt, mos, slik at saften skiller seg ut;riv gulrøtter og reddiker
 • hakk paprika, løk og hvitløk;hakk løk og pepper
 • bland grønnsaker, tilsett hakket greener;
 • tilsett litt eddik eller sitronsaft for pikant;
 • fyll med olje.

Daikon salat

daikon reddik salat oppskrifterDenne reddikken er opprinnelig fra Kina, men ble raskt populær i andre land. I motsetning til andre varianter inneholder daikon ikke sennepsoljer og har en mildere smak. Daikon reddik salater lages veldig raskt. Grønnsaken inneholder mye fiber, vitaminer og mineralsalter, det anbefales å inkludere den i dietten oftere.reddik daikon

Den enkleste salaten tilberedes hele året. Det krever gulrøtter, daikon og et surt eple.. friske gulrøtterRiv grønnsaker bedre til koreanske gulrøtter. surt epleSmak salaten til med majones eller rømme. Tilsett salt etter smak. Dekorer eventuelt retten med dillurter.

Den deiligste salaten med kjøtt

oppskrifter på reddikesalat med kjøttUlike reddikesalater med kjøtt er også populære. De er ikke bare nyttige, men også næringsrike. Rotgrønnsaken passer spesielt godt til kyllingbryst, men kokt magert biff er egnet.

Slik tilberedes salaten:

 • rist reddik med tynne strimler;riv reddik
 • kok kjøtt med salt og pepper, kutt;kutt det kokte kjøttet
 • skjær løken i halve ringer, stek litt i vegetabilsk olje;stek løken
 • bland alt, salt;
 • smak til med majones og sett i kjøleskap i 1 time;
 • pynt med urter før servering.

For å tilberede en deilig vitaminsalat med reddik, anbefales det å vise fantasien din. Grønnsaken kombineres med et stort utvalg matvarer, noe som gir retten en krydret smak og gjør den sunnere..

Kylling og reddik salat – video

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta