15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Populære oppskrifter på stekt bifflever med løk

stekt oksekjøttleveroppskrifter med løk Stekte biffleveroppskrifter med løk er veldig populære. Dette er en utrolig velsmakende, saftig og mør rett som bokstavelig talt smelter i munnen. Det er perfekt for ethvert uformelt eller festlig bord. Storfekjøttlever med løk i en panne passer godt til forskjellige sideretter – ferske, stuede eller bakte grønnsaker, potetmos, ris og andre frokostblandinger.

Klassiske oppskrifter på stekt bifflever med løk

klassiske oppskrifter på stekt bifflever med løk Oppskrifter på stekt storfekjøttlever med løk er veldig forskjellige – med rød eller hvit løk, i smør eller vegetabilsk olje, med tilsetning av rømme eller tung krem. Men i den klassiske oppskriften brukes bare løk..

Storfekjøttlever med løk i en panne tilberedes av kjølt slakteavfall. Hvis slakteavfallet er frosset, må det først tines naturlig, uten at det legges i mikrobølgeovnen. Ellers vil smaken på retten forringes..

Nødvendige produkter:

 • storfekjøttlever – 900 g;
 • løk – 500 g;
 • hvetemel – 8-10 ss. l;
 • solsikkeolje til steking;
 • salt, svart pepper.

Oksekjøttlever, stekt med løkoppskrifter som er veldig varierte, kan smake litt bittert. For å unngå dette må det dynkes i melk eller rent vann i 40-60 minutter. Det blir ekstremt mørt, mykt og saftig..

stadier av matlaging av storfeleverDeretter bør slakteavfallet tørkes med et papirhåndkle, rengjøres for filmer, vener og gallekanaler, kuttet i terninger av omtrent samme størrelse. Hvert stykke lever må rulles i hvetemel, settes til side..

hakk leverenHell solsikkeolje i en stekepanne og varm opp, legg leverskiver og stek i 8-10 minutter på hver side, til en appetittvekkende gyllen farge. Biter trenger ikke å smøres for tett, de skal stekes jevnt.

For å kontrollere leverens beredskap, stikk hull i en skive med en kniv eller gaffel – det frigjorte blodet indikerer at produktet fortsatt er rått.

stek leverenOverfør den ferdige leveren til en egen tallerken. Løk må skrelles, kuttes i halve ringer eller ringer og stekes i varm vegetabilsk olje. Du kan bruke den der kjøttet ble stekt, eller du kan helle i et nytt. Løkringer må krydres med salt og pepper..

Når løken er lett brunet, legger du leverbitene på den og steker i 4-5 minutter til ved svak varme. Etter det skal kjøttet stå dekket i 5 minutter, deretter strø over finhakket persille eller dill og server..

Storfekjøttlever i rømme med løk

storfekjøttleveroppskrifter med løk i rømmeSlakteavfallet med tilsetning av rømme er ekstremt mykt og ømt. Storfekjøttlever i rømme har en saftig, utsøkt smak uten bitterhet.

Produkter:

 • storfekjøttlever – 500-600 g;
 • hvite løk – 2-3 stk.
 • rømme – 100 ml;
 • oliven- eller solsikkeolje;
 • hvetemel – 100 g;
 • vann – 50-80 ml;
 • dill eller persille.

ingredienser til matlagingSlakteavfallet må vaskes, tørkes med serviett, og alle striper og filmer må fjernes. Deretter skal leveren kuttes i mellomstore terninger, dynket i melk i 50-60 minutter.

Skjær hvitløk i ringer, finhakk en haug med grønt og bland med vann og rømme.

Mengden vann kan økes eller reduseres, avhengig av tykkelsen på rømme.

Leverbiter må rulles i mel og settes i en panne med varm olje, stek i 2-4 minutter, til en appetittvekkende gyllen farge.stek leverbitene

Etter det, dryss den med løkringer, krydder og salt, stek i ytterligere 2-3 minutter, og hell deretter rømme. Så snart sausen koker, slår du av varmen og lar leveren stå under lokket i ytterligere 5 minutter..

stuing i rømmeStekt storfelever er en ekstremt velsmakende og saftig rett som har en mild, sofistikert aroma. Et riktig tilberedt slakteavfall diversifiserer den vanlige menyen perfekt, noe som gjør den lysere, mer tilfredsstillende og variert..

Videooppskrift for å lage myk saftig bifflever

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta