15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Charlotte på kefir med epler, som i barndommen

kefir charlotte med epler Engelsk pudding er noe utenom det vanlige. Mer kjent er navnet på desserten, “charlotte på kefir med epler”. Mange husker smaken fra barndommen. Å lage eplekake krever enkle matvarer som finnes i hvert kjøleskap. Dessert gir mye aktivitet. Du kan legge til bær og frukt, valmuefrø, sesamfrø og sjokolade, tørket frukt og cottage cheese til det. Hver oppskrift har sin egen smak. For å gjøre retten velsmakende, må du følge oppskriften og bare bruke ferske produkter..

Charlotte på kefir med epler

deilig charlotte på kefir med epler Eplepai, tilberedt riktig, smelter i munnen. Den er enkel i komposisjon og tilgjengelig..

Oppskriften på charlotte med epler på kefir inneholder følgende komponenter:

 • 3 mellomstore epler;
 • en pose med vanillin;
 • 250 ml kefir;
 • et glass mel;
 • et glass sukker;
 • sitronsaft;
 • 4 egg;
 • 70 g smør.

Hvis du følger oppskriften strengt, blir desserten luftig og overgår alle forventninger..

Det må huskes at kvaliteten på parabolen avhenger av friskheten til produktene som brukes..

Steketrinn

forbereder epler til charlotteDet anbefales å begynne å lage mat med forberedelsen av frukten. Epler må skrelles, kuttes i biter og legges i en kopp, og krydder hvert lag med sitronsaft.

pisk eggEggene piskes til det er skummende. Deretter må du tilsette sukker til dem og fortsette å blande. Slå massen til volumet dobles.

smelt smørSmøret smeltes, blandes med kefir og helles i eggeblandingen. På dette stadiet trenger du en trespatel, ikke en mikser. Etter blanding bør det oppnås en homogen masse..

tilsett melMel og vanillin blir gradvis introdusert i væskeblandingen..

Det er nødvendig å blande de to komponentene på en slik måte at det ikke gjenstår klumper. Dette skader kvaliteten på bakevarer og smak. Det er best å bruke en trespatel.

Deigen er kremet. Hvis det er for flytende, må du tilsette litt mel. For å forberede charlotte på kefir med epler trenger du et skjema. Innholdet i kaken skal ikke være mer enn to tredjedeler av volumet. Deigen kan heve og renne til bunnen av ovnen.

Vi danner en charlotte:

 1. Skjemaet er dekket med papir smurt med smør. Dette gjøres for å hindre at kaken fester seg og trekkes godt ut..
 2. Deig og epler legges i formen i lag. Frukten kan brenne. Det anbefales å helle deigen på bunnen og på toppen.ha ingrediensene i en form
 3. Ovnen tilberedes på forhånd. Den må varmes opp til 180 grader. Steketiden er 40 minutter.

Charlotte med epler på kefir i ovnen koker raskt, men den må stå i 10 minutter etter at den er slått av, slik at deigen ikke mister volum.

ferdig eplepaiEtter at du har fjernet kaken fra ovnen, kan du drysse den med melis. De med en søt tann elsker glaserte desserter. Den kan lages av en bar med sjokolade og fløte. Du kan servere dessert med en kopp aromatisk te eller kaffe, med melk eller juice..

Kosthold apple charlotte

matlaging diett apple charlotteMerkelig nok kan eple charlotte på kefir være diett. Du kan redusere kaloriinnholdet i en deilig dessert ved å bruke havregryn og honning. En fantastisk mulighet til å nyte en søt dessert og ikke gå opp i vekt vil appellere til de som følger figuren deres.

Ingredienser:

 • 200 g havregryn;
 • 200 g hytteost;
 • 250 ml kefir;
 • 2 egg;
 • 4 epler;
 • en halv liten skje natron;
 • 2 store skjeer honning;
 • tørket frukt.

For å tilberede dessert trenger du en stor mikseskål, ildfast form. Alle produktene må være ferske og av høy kvalitet for at kaken skal bli god.

Kok raskt og velsmakende:

 1. Hell havregryn, cottage cheese, kefir, egg og brus i eddik i en stor kopp. Alle komponentene blandes godt.
 2. Deigen må stå i 20 minutter slik at flakene hovner opp. Du kan sjekke deres beredskap ved å røre. Herkules blir mykere.
 3. Eplene må fjernes fra midten og kuttes i tynn plast..
 4. Tørket frukt dynkes i varmt vann i 5 minutter. det anbefales å ta rosiner, tørkede aprikoser eller svisker.
 5. Store bær, etter at de er blitt myke, skjæres i biter.
 6. På neste trinn blir tørket frukt og honning introdusert i deigen. Alt er grundig blandet.

Charlotte på kefir med epler kan stekes i en silikonform. Dessuten er paien god på et bakeplate..

For å forhindre at desserten brenner, må du bruke sporingspapir, smurt med smør, og nøye følge temperaturregimet og steketiden.

charlotte med epler i silikonformHalvparten av deigen helles på bunnen av formen, epler legges på den, alt lukkes på toppen med restene av en kefirblanding med tørket frukt. Ovnen varmes opp til 180 grader. Steketiden er 30 minutter. Du kan sjekke beredskapen med en tannpirker..

Kaken skal avkjøles i ovnen, så legger den seg ikke og mister ikke formen. Etter 10-15 minutter tas charlotten ut, legges ut av formen, drysses med pulverisert sukker og kuttes i biter. Du kan servere dessert med drikke. Det viser seg å være veldig velsmakende og ganske søtt, til tross for fravær av sukker..

Charlotte på kefir med epler uten egg – videooppskrift

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta