15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Løk salat oppskrift med forskjellige ingredienser

løksalat oppskrift Løksalatoppskriften kan være så enkel som den er mer kompleks med tillegg av forskjellige ingredienser. Salaten kan være en matbit som er lett å tilberede på 5 minutter, eller et gourmetmåltid til festbordet. Den presenteres i mange nasjonale retter. Smaken av salaten endres dramatisk avhengig av ingrediensene som brukes, måten de blir behandlet på eller løkstypen.

Den enkleste oppskriften på løksalat

enkel løksalat Den klassiske oppskriften på løksalat – minimale ingredienser, maksimale fordeler. Den er rask og enkel å tilberede, servert som et supplement til hovedmåltidet, eller brukes som en matbit. Retten er rik på vitamin C og sporstoffer, noe som er spesielt viktig om vinteren eller tidlig på våren.

Bitterheten fjernes delvis under beising, men det er fortsatt mye essensielle oljer. Slik at personer med gastrointestinale sykdommer kan spise løksalat, etter rengjøring og kutting av kålrot, helles skivene over med kokende vann og vaskes umiddelbart med kaldt rennende vann. Denne prosessen kalles blanchering..

Etter oppvarming, sammen med bitterhet, forlater en del av vitaminene og andre næringsstoffer løken. Friske mennesker er bedre å spise salat uten varmebehandling..

Ingredienser:

 • løk;
 • vegetabilsk olje;
 • eddik;
 • salt;
 • sukker;
 • rømme.

Denne oppskriften inneholder bare produkter. Antallet deres blir tatt vilkårlig.

Forberedelse:

 1. Skrell og vask løken. Skjær liten kålrot i skiver, store – i strimler eller halve ringer.hakk løken
 2. Ha i en bolle eller en liten kjele, tilsett litt salt og sukker. Drypp vegetabilsk olje og eddik. Rør om, dekk til og la det marinere i minst en time.ingredienser til salat
 3. Fjern overflødig væske. Drypp med rømme, rør. Dryss med urter hvis ønskelig.

Løk salat med eddik smaker godt. Du kan endre det litt og gjøre retten lav-kaloriinnhold hvis du legger til fettfattig yoghurt eller kefir i stedet for rømme..

Løk salat med ost og epler

løksalat med ost og eplerEt solid måltid med en forfriskende skarp smak kan erstatte en komplett frokost. Hvis du pynter det vakkert, så er det ikke synd å legge det på festbordet. Bare med navnet på oppskriften var det rot. I noen kilder fremstår det som jødisk løksalat, i andre – fransk.

Ingredienser:

 • løk – 2 store hoder;
 • stort eple – 1 stk.
 • kokte egg – 3 stk .;
 • hard ost – 150 g;
 • majones;
 • salt.

Antall ingredienser kan endres etter vertinnenes skjønn. For å tilberede denne løksalaten med ost, kan du ta sure eller søte epler – smaken på retten vil endre seg litt.

Forberedelse:

 1. Skrell løken, vask den, skjær den tynne i halve ringer. Brett i en dyp bolle, hell kokende vann over og lukk godt med lokk. Etter 10-15 sekunder, skyll løken godt under rennende kaldt vann. Hvis dette ikke er gjort, eller halvringene forblir oppvarmet minst litt, fortsetter de termiske prosessene. I stedet for aromatisk sprø løk uten bitterhet, blir du underkokt.syltet løk
 2. Skallede egg, skrelles og kjerne epler og ost rist på et grovt rivjern, lagt på forskjellige tallerkener.forberede ingredienser
 3. Forbered en dyp tallerken. Legg salaten i lag: først løk, deretter egg, epler på toppen. Salt hvert lag lett og smør med majones. Dryss med revet ost.legg ingrediensene i lag

Løk salat med epler smaker bedre hvis den er i kjøleskap i en time. Retten til festbordet er også drysset med ost på sidene.

Grønn løk og eggesalat

grønn løk og eggesalatDet spiller ingen rolle hvilken løk du skal lage denne salaten – dyrket i hagen, under en film eller på en vinduskarme. Det viktigste er at det er friskt, ellers går de fleste næringsstoffene tapt. Løk salat tilberedes raskt og enkelt, det viser seg deilig. Hvis et barn lærer å gjøre det, vil han definitivt ikke forbli sulten og vil ikke motta ekstra kalorier fra hurtigmat, men en ekstra dose vitaminer.

Ingredienser:

 • grønne løk – 1 haug;
 • egg – 3 stk .;
 • rømme eller majones – 0,5 kopper;
 • salt, krydder.

Du kan bruke tykk, usøtet yoghurt som dressing..

Noen heller ingrediensene med kefir og spiser med en skje. Selvfølgelig bør en slik salat ikke serveres ved det vanlige bordet, men som en ekstra matbit for slankekur er det helt riktig.

Forberedelse:

 1. Sorter grønn løk, skrell, vask. Rist av vannet, kutt i vilkårlige biter, bedre – middels størrelse.hakk den grønne løken
 2. Kok egg hardkokte. Skrell og skjær i små terninger eller riv.kutt kokte egg
 3. Kombiner løk og egg, salt. Smak til med rømme eller majones, rør og server umiddelbart.lag en salat
 4. Tilsett om ønskelig 2-3 dråper (ikke mer) sitronsaft, balsamicoeddik eller soyasaus i dressingen.ekstra ingredienser

Hvis du tilsetter minst en halv teskje ekstra ingredienser til rømme eller majones, blir smaken håpløst bortskjemt. Et par dråper vil legge krydder til parabolen..

Enkle, men deilige oppskrifter på løksalater med bilder vil bidra til å diversifisere menyen og mette kroppen med vitaminer. Du kan lage dem hver dag fra produktene som er tilgjengelige i huset. god appetitt!

Videooppskrift på løksalat på polsk

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta