15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Om vinteren kalde, friske daikon -salater

daikon vitaminsalat Daikon er en type reddik. Den vokser i Japan og betyr i oversettelse “stor rot”. Smaksmessig ligner rotgrønnsaken en vanlig svart reddik. Men smaken er mykere og mykere på grunn av fravær av sennepsolje..

Daikonsalat er utrolig sunt fordi rotgrønnsaken har antioksidantegenskaper, er immunbeskyttende og har en positiv effekt på fordøyelsessystemet..

Hvis du synes smaken av daikon er for hard, kan du myke den opp. For å gjøre dette, blir rotavlingen kuttet eller revet, hellet med kaldt vann i en halv time, og deretter kastet tilbake i et dørslag og får renne godt.

Vi tilbyr et utvalg av de enkleste oppskriftene på daikon reddik salater (med bilde).

Oransje reddik

oransje reddik Den enkleste salaten er en kombinasjon av selve daikonet med gulrøtter: upretensiøs, men velsmakende og sunn. Forbereder seg på minutter.

For å lage en daikonsalat med gulrøtter trenger du: en gulrot, en paprika og daikon hver, grønne løk i henhold til dine preferanser. Smaken reguleres av malt pepper og salt. Bruk 2 ss som dressing. l. rømme og 1 ss. l. sitronsaft.

For å få jevne “spon”, bruk et spesielt rivjern for koreanske salater.

Tilberedning av salat:

 1. Vask daikon grundig, kutt om nødvendig av de øvre delene av skallet og rist med sugerør. Gjør det samme med gulrøtter..riv gulrøtter og reddiker
 2. Vask paprikaen godt under rennende vann, fjern frøene og skjær i strimler.tilsett paprika
 3. Vask løkfjær, tørk på et håndkle og finhakk.tilsett grønn løk
 4. Ha alle ingrediensene i en salatbolle, tilsett sitronsaft, krydder og bland godt.sesongsalat

Alt, salaten er klar og du kan spise.

Apple tandem

daikon og eplesalatVarianten av daikon -salaten med gulrøtter og epler er veldig, og takket være frukten har den en liten syrlighet. En veldig uvanlig kombinasjon.

For å tilberede en så deilig salat må du fylle opp med gulrøtter, japanske reddiker og et mellomstort eple, en av hver ingrediens. Grønne løk vil sette av smaken (du trenger den etter din smak). Kle salaten med majones. Ikke glem salt.

Tilberedning av salat:

 1. Vask daikonen grundig under rennende vann og rist etter koreanske gulrøtter.rist daikon
 2. Gjør det samme med gulrøtter..riv gulrøtter
 3. Vask, kjerne og riv eplene. Eller på et vanlig rivjern, bare en stor diameter, eller på en “koreaner”.riv epler
 4. Ha alle de tilberedte ingrediensene for den mest delikate daikonsalaten i en salatbolle, salt, tilsett majones og bland godt.sesongsalat

Alt, det gjenstår bare å drysse salaten med hakkede grønne løk, og du kan spise.

Reddik salat

daikon og reddik salatDaikon lager veldig lette, vitamin og deilige salater. Rotgrønnsaken passer godt til forskjellige grønnsaker og frukt. Som et resultat er salater ideelle for sjømat eller fet kjøtt..

For å tilberede en forsterket salat med reddik og daikon trenger du: en halv stor daikonrotgrønnsak, 4 reddiker, persille eller gressløk og 1 ts. sitronsaft. Du trenger også ganske mye sukker, salt, malt pepper og 1 ss. l. rømme.

Du kan justere antall ingredienser etter eget skjønn. Dette gjelder spesielt for krydder og rømme. Forresten, sistnevnte kan erstattes ikke bare med majones, men for eksempel med naturlig yoghurt..

Tilberedning av salat:

 1. Vask daikon under rennende vann, skrell den med en spesiell kniv som lar deg fjerne et tynt lag.skrell daikon reddik
 2. Vask reddiker, klipp av uegnede haler og skadet fruktkjøtt.forberede reddik
 3. Daikon skal rives med et rivjern av middels diameter. Hvis det er mye juice, bør det presses litt ut. Hell sitronsaft over revet daikon og bland godt.rist daikon
 4. Riv reddik også.rist reddik
 5. Kombiner daikon med reddiker i en dyp beholder, tilsett krydder, rømme, bland og kontroller smaken.sesongsalat

Alt, det gjenstår bare å flytte salaten til en vakker salatskål, dekorere med hakkede urter, grønne løk og starte måltidet.

Med krabbepinner

daikon og krabbesticksalatTandem med daikon med sjømat er veldig delikat og deilig. La oss prøve å bruke krabbepinner. Tilsett et kokt egg for metthet, og Beijing -kål for friskhet..

Oppskriften på daikonsalat gir: 0,25 kg krabbepinner, 0,2 kg japansk reddik, 0,15 kg kinakål, 3 egg, 0,3 kg ferske agurker, 0,1 l rømme eller majones og salt etter smak.

Tilberedning av salat:

 1. Tine krabbepinner, fjern innpakningen og skjær i små terninger.
 2. Vask egg, kok opp mykkokt, avkjøl, skrell og skjær i terninger.
 3. Skyll kålen under rennende vann, tørk på et håndkle og skjær i strimler.
 4. Daikon vasker og rist også i tynne “nudler”.
 5. Brett alle tilberedte ingredienser i en dyp beholder, tilsett krydder, majones, bland godt og server..

Oksesalat

daikon og biff salatDaikon er også godt i kombinasjon med kjøttprodukter. Nøtter gir sødme og grønnsaker gir smak og aroma.

For å tilberede en salat med daikon og kjøtt trenger du en japansk reddik, 0,25 kg kokt biff, 2 løkropper, 3-4 kvister dill, koriander og løkfjær, samt en håndfull valnøtter. Til steking, bruk solsikkeolje, som dressing – majones.

Tilberedning av salat:

 1. Vask løk med daikon, skrell og stygge områder.tilbered løk og daikon
 2. Riv de tilberedte grønnsakene (det er best hvis det er spesielt for å lage koreanske salater) eller skjær i tynne strimler med en kniv.hakk løk og daikon
 3. Stek valnøttene i en tørr varm stekepanne og finmal.hakk kjernene
 4. Skjær biffen i terninger.hakk det kokte kjøttet
 5. Stek den hakkede løken i en panne med vegetabilsk olje til den er gyllenbrun.stek løken
 6. Vask greener under rennende vann og finhakk. Overfør alle ingrediensene til en salatbolle, tilsett salt og pepper, tilsett rømme eller majones, bland.bland ingrediensene

Det er det, daikon reddik salat er helt klar, du kan servere den på festbordet og smake.

Egg og ost salat

daikon, ost og eggesalatOst er ofte en av hovedingrediensene i enhver rett. Vi presenterer en salatoppskrift med daikon og egg og revet ost. Det er han som gir retten mykhet og pikant..

Til matlaging trenger du en daikon rotgrønnsak, to kyllingegg, ost ca 30 g, litt malt pepper med salt og olivenolje til dressing.

Oppskriften krever bruk av Grana Padano -ost. Men du kan ta alle, viktigst harde varianter. Varier også beløpet etter din smak..

Tilberedning av salat:

 1. Riv osten med en liten diameter.riv ost
 2. Vask daikon grundig, skrell.ren daikon
 3. Riv rotgrønnsaken med et grovt rivjern med hull.riv reddik
 4. Kok egg hardkokt, avkjøl, skrell og rist også på et grovt rivjern.kok opp og rasp reddiken
 5. Legg hakket ost, daikon og egg i en salatbolle.ha ingrediensene i en salatbolle
 6. Hell i olivenolje, pepper, salt.sesongsalat
 7. Bland alle ingrediensene i daikonsalaten til den er jevn.bland ingrediensene

Form et lysbilde, dekorer med hakkede urter hvis ønskelig, og du kan starte måltidet.

Andalusisk grønnsaksalat

Andalusisk salatOg her er en annen enkel daikon salatoppskrift med et trinnvis bilde basert på agurk, tomat og uvanlig dressing. Når du kombinerer, får du en veldig fristende rett..

Du trenger 0,16 kg daikon, 90 g friske agurker, et fedd hvitløk, en løkropp, 70 g tomat og urter etter smak. For tanking bør du ta 2 ss. olivenolje eller annen vegetabilsk olje, en fjerdedel varm rød pepper og 1 ts. eddik.

I følge oppskriften brukes små cherrytomater i salaten. I utgangspunktet. Alle kan bare brukes hvis de inneholder for mye fuktighet – bruk mindre “saftige” deler.

Tilberedning av salat:

 1. Alle grønnsaker må tilberedes. Først vaskes, skrelles om nødvendig og kuttes. Agurker og daikon – i tynne strimler og tomater – i halvdeler eller kvartaler.hakk grønnsaker
 2. Skrell hvitløken, pass gjennom en presse og ha i grønnsakene.tilsett hvitløk
 3. Tilsett salt, pepper og rør forsiktig innholdet i salatbollen.salt grønnsaker og rør
 4. Forbered dressingen. For å gjøre dette, bland eddik, olivenolje og rød pepper i en bolle..salatdressing
 5. Hell dressingen over salaten og rør.smakssalat og server

Det gjenstår bare å dekorere salaten med daikon og agurk med urter og la den trekke i 5-10 minutter.

Gåtesalat

salat gåteDaikon salat “Riddle” er veldig interessant både i smak og tilberedning. Ved synet av det er det ikke engang umiddelbart klart hva det består av. Lett, men samtidig veldig tilfredsstillende kan erstatte en full middag.

Så for å forberede dette kulinariske mesterverket trenger du: en rotgrønnsak fra daikon, en gulrot og en løkropp hver, to egg, 0,3 kg kokt kjøtt (for eksempel kylling, kalkun, storfekjøtt), 1-2 hvitløksfedd, vann og majones i mengden 2 og 1 ss. henholdsvis vegetabilsk olje og salt med pepper.

Tilberedning av salat:

 1. Vask den japanske reddik og riv den for å lage koreanske gulrøtter. Tilsett salt og la det stå slik en stund. Når daikon starter saften, klemmer du den litt ut og legger den i en salatbolle. Vask gulrøtter, skrell og riv også.rist reddik og gulrøtter
 2. Kok kjøttet i saltet vann, avkjøl og del det i fibre.kok opp og hakk kjøttet
 3. Bryt egg i en bolle, tilsett vann, pisk til det er jevnt og stek tynne pannekakeomeletter fra den resulterende massen. Etter avkjøling må de skjæres i tynne nudler..lag pannekaker og hakk
 4. Skrell løken, kutt i halve ringer, stek til den er gjennomsiktig i vegetabilsk olje og overfør til reddik.stek løken
 5. Kombiner alle ingrediensene i en salatbolle, tilsett “presset” hvitløk, hakkede urter, salt og pepper, tilsett majones og bland godt.kombinere ingredienser

Salat klar!

Nå vet du hvordan du lager daikon salat. Merkelig nok er reddik kombinert med mange produkter, slik at du kan operere på sammensetningen og mengden, og ved å bruke oppskriftene ovenfor som grunnlag, kan du lage dine egne salater..

Videooppskrifter på daikon -salater

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta