15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage løkringer raskt og velsmakende

hvordan koke løkringer Hvordan lage løkringer ble først beskrevet i en kokebok av John Mollard i 1802. Oppskriften skiller seg praktisk talt ikke fra den moderne, men av en eller annen grunn er det generelt akseptert at retten dukket opp i begynnelsen av forrige århundre. Omtrent hundre amerikanske townships konkurrerer om forfatterskapet.

Den som laget retten, viste seg å være overraskende velsmakende, enkel å tilberede, har mange alternativer og gir rom for kulinarisk kreativitet. Først ble det servert som en siderett, men løkringer forsvinner så raskt på bordet at de blir en matbit. De kan tilberedes som chips, eller bare stekes i en panne. Det vil fortsatt være veldig velsmakende.

Forberedende fase

utvalg av ingredienser Velg store pærer. De rengjør raskt og etterlater lite avfall. I tillegg settes midten i mange oppskrifter til side og går til andre retter. Nepen må være intakt, uten tegn på råtnende og ikke frossen.

Det er ingen grunnleggende forskjell i hvilken farge du skal ta løk, men blåstekt eller i røre ser uappetittlig ut.

Du trenger definitivt vegetabilsk olje. I amerikansk tradisjon brukes peanøtteringer til løkringer, men i Russland er det dyrere enn solsikke eller mais. Og du trenger mye olje. Det er oppskrifter der smeltet fett brukes, men da vil smaken på retten være litt annerledes, og kaloriinnholdet vil gå av skala. Med tanke på at mange ringer vanligvis spises, spesielt med øl, er det bedre å steke det samme i vanlig olje.

Det er bra hvis du har en frityrgryte hjemme, det er perfekt for å lage løkringer. Nei – du kan ta en stekepanne. Dette vil la løkene flyte i oljen og koke jevnt uten å sprute fettet..

Ytterligere ingredienser er tatt i henhold til oppskriften. Oftest inneholder det mel, men noen ganger erstattes det med brødsmuler, spesielt for “øl” -ringer.

Før arbeidet påbegynnes skrelles løken, vaskes, kuttes i sirkler. Hvis bredden deres betyr noe, vil dette definitivt bli angitt i oppskriften, nei – vertinnen gjør det etter eget skjønn. Skivene demonteres i ringer, hvis midten ikke stekes, fjernes den til siden. Lagt i en plastpose, sendt til fryseren i minst en time.

Den frosne løken får tine under en strøm av varmt vann, den indre filmen fjernes og tørkes på et papirhåndkle. Etter det kan du begynne å lage mat..

Typiske feil

deilige løkringerDet ser ut til at alle oppskriftene er enkle, tilberedningen er enkel og tar lite tid. Men ringene er ikke alltid appetittvekkende, og noen ganger går de bare fra stekepannen til papirkurven..

Oftest fungerer parabolen ikke av følgende årsaker:

 1. For tynn deig renner ut av løken og den brenner seg. Biter av røre må fanges opp før du forbereder neste porsjon..
 2. Den tykke deigen dekker løken med et tykt lag, den blir rå eller i stedet for sprø blir den kokt. Røren kan heller ikke være helt stekt..
 3. Feil tilberedt deig kan åpne seg under varmebehandling. Da vil den blottede baugen brenne.
 4. Hvis du ikke legger emnet i fryseren, vil du neppe kunne fjerne den indre filmen. Som et resultat vil løken ikke steke godt, og mens den spises, vil den ikke bite, men vil bli trukket ut av deigen i uappetittlige strimler..
 5. Du kan lage retten i henhold til alle reglene. Men når du serverer på bordet, vil gjester eller kjære ha spørsmålet om hva løkringer er laget av, at de er så lite appetittvekkende. Og alt fordi smeten etter avkjøling slutter å være sprø, forringes smaken. Hvis en stor omgang tilberedes, gjestene er for sent, eller retten serveres midt på måltidet, bør løkringer legges på et ark og settes i en ovn som er forvarmet til 90 ° C..

Det er bedre å koke røren med samme konsistens som pannekakedeigen..

Løkringbrikker

løk ring chipsEkte chips er hovedingrediensen og smør, ingen røre. Tilsett krydder eller krydder. Løkring chips er ikke veldig vakker, men velsmakende og sprø. De kan tørkes og lagres kort i en glassburk..

Ingredienser:

 • store løk – 4 stk .;
 • vegetabilsk olje – 200 ml;
 • krydder.

Mengden olje avhenger av diameteren på stekepannen og kan variere. Den må helles 2-3 cm.

Forberedelse:

 1. Skrell, vask, skjær løken i sirkler med en tykkelse på ca 5 mm og del den i ringer. Du trenger ikke å sende den til fryseren.hakk løken i ringer
 2. Varm opp oljen og fordel løken i porsjoner. Ringer brunet på alle sider fjernes med en skje.stek løkringene i olje
 3. Legg i et tynt lag på et papirhåndkle for å fjerne overflødig olje. Saltet.

Stekte løkringer for late

stekte løkringerNoen ganger vil du servere en original tilbehør med kjøtt, men det er ikke tid eller lyst til å gjøre noe vanskelig. Det er ingenting enklere enn å lage løkringer hjemme. De passer ikke bare til kjøtt, men også til fisk..

Ingredienser:

 • løk – 4 store hoder;
 • mel – 2 ss. l.;
 • vegetabilsk olje – 0,5 kopper;
 • salt.

Forberedelse:

 1. Løken skrelles fra de ikke -dokumentære skalaene og kuttes i ringer med vilkårlig tykkelse. Du trenger ikke sette den i fryseren i denne oppskriften..hakk løken og send den til fryseren
 2. Dryss med salt og mel.rull løk i mel
 3. Stek til fargen endres til gylden.stek til den er gyllenbrun

Server, etter å ha kastet i et dørslag, slik at oljen er glass. Stekte løkringer tilberedt i henhold til denne oppskriften holder ikke formen godt, har en søtlig, men veldig hyggelig smak..

Løkringer til øl

løkringer til ølSnacks som selges i supermarkeder ødelegger figuren, og det er bedre å ikke tenke på hva de er laget av. Løkringer i røre til øl kan lages raskt, de er mye bedre og sunnere enn butikksnacks.

Ingredienser:

 • løk – 2 store hoder;
 • egg – 3 stk .;
 • mel – 6 ss. l.;
 • rømme – 4-5 ss. l.;
 • vegetabilsk olje – et glass;
 • salt, krydder.

Deigen skal se ut som en pannekake. Rømme kan ha en annen konsistens, først er det bedre å legge 4 skjeer, og deretter legge til om nødvendig.

Forberedelse:

 1. Skrell løken, vask den, skjær den i tynne sirkler og demonter den i ringer. Brett i en pose og send til fryseren i en time. La den tine i varmt vann og fjern den indre filmen.send hakket løk til fryseren
 2. Pisk egg. Tilsett først rømme, innfør mel gradvis, deretter krydder. Rør til alle klumper er spredt..lag røre
 3. Dypp hver ring i røren. Ha i porsjoner i en stekepanne forvarmet med olje. Stek på begge sider til det er jevnt gyllenbrunt.stek løkringene

Løkringer med ost i røren

løkringer med ostDenne oppskriften med et bilde av løkringer i røre er den vanskeligste av de presenterte. Men retten kan overraske selv erfarne kokker og bli vertinnenes stolthet..

Ingredienser:

 • løk – 3 store hoder;
 • mozzarellaost – 100 g;
 • egg – 3 stk .;
 • mel – 1 kopp (250 ml);
 • brødsmuler – 1,5 kopper (250 ml);
 • vegetabilsk olje – 2 fasetterte glass fylt i fare;
 • salt, krydder.

Forberedelse:

 1. Skrell og vask løkene. Skjær i sirkler på 1,5-2 cm. Bare ringer med stor diameter kreves for retten, midten settes til side.hakk løken i store ringer
 2. Mozzarellaen skjæres i tynne skiver av samme bredde som løken. Sett inn mellom to ringer. Sett den i fryseren i en time, ellers vil strukturen gå i oppløsning under steking.danner ringer av løk og ost
 3. Mel, sammenpiskede egg og kjeks legges på arbeidsflaten i separate tallerkener. Ringene dyppes to ganger, først i mel, deretter i egg. Tørket i brødsmuler.forbered ringene for steking
 4. Stekt i varm olje til den er gyllenbrun. Brett på et papirhåndkle. Retten serveres varm.steke

Ingenting er enklere enn å lage røre eller chips. De kan lages ofte, og smaken kan varieres med forskjellige sauser. god appetitt!

Videooppskrift på løkringer med mozzarella til øl

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta