15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi konkurrerer med hovedretten og tilbereder snacks i tarteletter

forrett i tarteletter Med konjakk, champagne eller vodka er snacks i tarteletter fantastiske. Den appetittvekkende fyllingen med en lett struktur tilfredsstiller ikke bare sult, men hjelper også med å føle hele spekteret av alkoholholdige drikker. Den originale innredningen på tartelettene vil bringe sin egen smak til det festlige måltidet. Dessuten vil slike søte kurver være et flott tillegg til festbordet til barn som bare bruker juice. Enkel forberedelse og effektivitet av alle teknologiske prosesser gjør denne retten til en konstant “gjest” på mange fester.

Se også: salat med krabbepinner og mais.

søt forrett i tarteletter Du kan bruke alle slags salater eller varme / kalde retter som fyll. Til et barnebuffetbord er desserten også tolkninger av denne retten. Delikat mousse eller proteinkrem, dekorert med bær og frukt, perfekt kombinert med en vaffelbunn.

Univers av fyllinger

reketarteletterHele hemmeligheten med den uimotståelige smaken på rettene som serveres som forrett ligger i enkle fyllinger til tarteletter. Vaffelbunnen skal passe godt til salaten. Som fyllstoff kan du ta både majones og oliven / solsikkeolje. Kombinasjoner av følgende produkter kan brukes for fantastiske resultater:

 • rød kaviar med røkt laks;
 • reker og sopp med hard ost;
 • sjømat med oliven;
 • ananas, mais og kylling;
 • bakte auberginer blandet med valnøtter, cottage cheese og dill (smak til med vegetabilsk olje);
 • tran med agurker;
 • fetaost og friske tomater;
 • oliven, ananas og krabbepinner.

aubergine tarteletterHvis du kobler en liten kvinnelig list til denne kreative prosessen, kan du ta en oppskrift på hvilken som helst berømt salat som grunnlag for tarteletter til forretter. Selve Olivier eller til og med en pels (selvfølgelig i en blandet versjon) vil være en god fest for vaffelkurver.sild under en pels i tarteletter Nå vil det være hensiktsmessig å vurdere mer originale forslag til denne retten..

Koreansk “familie”

Selve navnet antyder at denne salaten er basert på koreanske gulrøtter. Den bør imidlertid suppleres med ferske agurker og syltet sopp. Og selve tilberedningsprosessen kommer ned på enkle operasjoner:

 • hakk gulrøtter i koreansk stil (300 g) i biter på 2 cm i lengde;hakk gulrøtter
 • flere agurker må kuttes i tynne strimler (lengde – 1,5 cm, tykkelse – 2 mm);kutte agurker
 • champignonene må tørkes (med dørslag), og deretter hakkes i små terninger (200 g);hakk sopp
 • kombiner alle ingrediensene og smør med majones;krydres med majones
 • brytes ned i former;ordne salaten på tarteletter
 • pynt med kvist persille eller basilikum.

Tilsett salt eller pepper om ønskelig. Når det gjelder pikant, er denne retten imidlertid ikke dårligere enn indiske kulinariske mesterverk. Likevel vil litt sukker gi denne fyllingen en uforglemmelig smak..

Du må være spesielt forsiktig når du legger til majones. For store volumer er noen få skjeer tilstrekkelige. Salaten skal ikke være for våt, ellers blir tartelettene raskt myke og blir til en elendig parodi.

Med en russisk fei

silde tarteletterDet er ingenting bedre enn nasjonale tradisjoner. I denne forbindelse er snacks i tarteletter med sild egnet til festbordet. Lett saltet fisk går aldri av moten. I tillegg blir hun elsket av menn. Derfor, kvinner bevæpnet med gryter og kniver, bør kvinner gjøre følgende:

 1. Skrell sildefileten fra filmen. Fjern benene forsiktig med en pinsett. Skjær kjøttet i små biter på 0,5 cm.rengjør fisken
 2. Kok et egg (2-3 stk.) Hardkokt. Mal det med et spesielt nett for å få jevne terninger.skjær et egg
 3. Hakk de unge løkfjærene. Det anbefales å velge kvister med den tynneste fjæren som er mulig..hakk den grønne løken
 4. Riv den harde osten med et middels rivjern. I denne versjonen vil den originale smaken gi både Gouda -ost og parmesan.riv ost
 5. Skrell det søte og sure eplet. Skjær fruktkjøttet i små biter.skrell eplene
 6. Bland innholdet forsiktig. Smak til med 1-2 ss majones. Tilsett litt olivenolje om nødvendig.krydres med majones

Ha den resulterende salaten pent i kurvene. Det er lurt å lage et lite lysbilde. På toppen av det kan du komme med en utsøkt dekor av flere løkfjær eller sette en blank oliven. Andre pynter toppen av “isfjellet” med dråper majones. server en matbit til bordetSlike nasjonale snacks i tarteletter vil bli en ekte fryd for den russiske sjelen. Videre mykner utsøkt vin under den, i tillegg til “brennende” vodka (se oppskrifter på forretter til et buffébord).

I stedet for grønn løk kan du sette løk. For å gjøre dette, er det forhåndsmarinert i eddik med vann (1: 3) og hakket fint nok. Saltet fisk bør dynkes i melk i 4 timer for å gjøre fileten mer mør..

Fransk aksent

julienne tartletJulienne kan med rette kalles en deilig og vinn-vinn-matbit i tarteletter. Fotooppskrifter hjelper deg med å forberede den på den beste måten og med minimalt sløsing med tid. En så uvanlig kombinasjon av smaker vil overraske ikke bare gjester, men også barn. For å gjøre måltidet så appetittvekkende som mulig, bør du:

 • stek finhakket løk med basilikum (tørket) til den er gyllenbrun;
 • legg til denne stekekyllingfilet, tidligere hakket i “miniatyr” biter;stek kyllingfilet med løk
 • legg sopp til stekt mat (du kan kutte dem i terninger eller strimler);hakk sopp
 • bland en halv liter fløte med 2 ss mel, rør godt, så det ikke blir klumper;bland krem ​​med mel
 • hell fløten for soppen og kyllingen i en skillet og la det småkoke i opptil 5 minutter, til blandingen tykner;lag julienne
 • den resulterende julienne skal legges i tarteletter slik at innholdet er i flukt med brettet;bake
 • dryss toppen med revet ost (ikke veldig hardt);dryss med ost
 • send til ovnen i et kvarter (180 ° C), mens du sørger for at skorpen ikke blir for stekt.

Den siste berøringen i dette stilleben vil bli gjort av grøntområder. Kontrast persille eller dill gir et forfriskende utseende til tartletfyllet (du kan legge både koriander og basilikum til forretten). dekorere med dillDessuten begynner greenene på den smeltede osten å avgi en fantastisk aroma..

Skogsopp kan også bli et alternativ til champignon, men med én endring. Det vil ta lang tid å forberede dem. Derfor må du først steke soppen, og bare på slutten kan du legge til kyllingkjøtt..

Slike delikatesser vil tilføre notater av lykke og eufori til den festlige atmosfæren. Tross alt er det ikke noe bedre for mennesker enn å få glede av guddommelig deilig mat. Samtidig vil mange bli erobret av forretter i tarteletter med kaviar og rød fisk, så vel som med julienne. På den ene siden er dette en luksuriøs kombinasjon, og på den andre en uvanlig deilig delikatesse..

Videooppskrifter på snacks i tarteletter

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea