15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage appelsinpai

appelsinpai Kjøkkenet er et rom fylt med utrolig deilige aromaer hver dag, spesielt når det gjelder en tallerken som appelsinpai. Sitrusfrukter er en av de lyseste smakene, så du får dem eller noen få dråper konsentrat til å pynte deigen. Og hvis resten av frukten også brukes, vil bakingen vise seg å være veldig velduftende, og viktigst – deilig..

Det er et stort antall enkle appelsinpaioppskrifter. Hver av dem er unik, og deres utrolige sitrusduft kombinert med en delikat deig forbinder dem. Selv en nybegynner kokk kan lage en oransje dessert. Men for at bakevarer skal bli så velsmakende som mulig, må du følge flere regler:

 1. Skallet er den oransje delen av skallet. Den hvite delen er veldig bitter, så den brukes bare i tilfelle skorpe som er gjennomvåt i sirup..
 2. Du kan til og med presse saften fra en appelsin for hånd. For å gjøre dette, rull frukten på bordet, trykk lett på den med håndflaten..
 3. Fjern frøene fra fruktkjøttet før. Et bein som tilfeldigvis blir fanget i en kake vil være en ubehagelig overraskelse..

Oftest tilberedes kjeks med sitrusfrukter, men en shortbreadkake med appelsiner ser også bra ut. Oransje frukter passer godt til nøtter, honning, kanel og frukt, så de kan brukes som en base for en kjeks, samt fylling eller kakedekorasjon..

Pai med honning og appelsin

paj med honning og appelsin For en mør kjeks trenger du:

 • 2 appelsiner;
 • 125 ml honning;
 • 5 egg;
 • 250 g mel;
 • 1 ts bakepulver.

Denne oppskriften på appelsinpai med et bilde lager en delikat svampekake. Appelsiner er gode i enhver form, men den møre kjeksen er best når den kokes. Tilberedningsprosessen tar omtrent 2 timer. Vannet skal ikke dekke appelsinene helt. Kokte appelsiner er mykere, noe som gjør det lettere å knuse til en glatt puré. kok appelsiner

De avkjølte fruktene må kuttes grovt, pitted og sendes til en blender. Det anbefales å male sitrusfrukter til grøt, slik at det ikke er separate biter. Et grovere mal er også egnet, da skiller appelsinene seg litt i deigen, selv om dette ikke vil påvirke smaken..

slå appelsinene i en blenderNår den forberedende delen er ferdig, kan du begynne å elte deigen. For å gjøre dette, bland alle ingrediensene i en bolle bortsett fra mel og bakepulver. Det anbefales å slå deigen med en mikser slik at den hever godt i ovnen. Håndpisket deig blir tettere. Egg kan piskes separat, og deretter legges til den totale massen..

bland ingrediensene til kakenBakepulver tilsettes sist..

I stedet for vanlig hvetemel er mandelmel egnet, eller en blanding av like deler av de to typene. En interessant smak vil bli oppnådd ved å tilsette litt av rismelet.

Deigen vil vise seg å være flytende, i konsistens som ligner rømme.

elt deigenHell deigen i en ildfast form. Metallformen er oljet eller dekket med pergament for baking, folie. Hovedoppgaven til noen av disse metodene er å beskytte kaken mot å feste seg til formen, ellers blir den ferdige retten umulig å få..hell deigen i en ildfast form

Kaken stekes i ca 40 minutter ved en temperatur på 190 grader. Ovnen må forvarmes på forhånd. Slå den på ved ønsket temperatur rett etter at appelsinene er kokt. Det anbefales å dekorere den ferdige kaken med pisket krem ​​og revet nøtter. Den kan serveres både varm og kald. Den vil beholde sin lyse aroma og smak.

Jellied Orange Pie

gelépai med appelsinerFølgende ingredienser brukes til gelékaken:

 • 2 små appelsiner;
 • 150 g smør;
 • 150 g mel;
 • 100 ml vann;
 • 300 g sukker;
 • 4 egg;
 • 1 ts bakepulver.

Dette er en slags appelsinfylt kake. Selve fyllet settes imidlertid ikke inn i deigen, men blir det nederste laget under stekingen. Server en slik dessert opp ned slik at de oransje sirklene er godt synlige. For å forberede en slik kake må du arbeide separat med hakket frukt og deig. Appelsinene må karamelliseres. En del av appelsinskallet er nødvendig for deigen, så zestet fjernes fra halvparten av frukten.

100 g sukker helles med vann og settes i brann. Sitrusfrukter kuttes i skiver og dyppes i en søt væske. Det er best å gjøre dette i en stekepanne eller kjele. Etter at appelsinene er i sirupen, dekk fatene med et lokk og reduser varmen. Fruktene karamelliseres i løpet av 8 minutter. Du kan forbedre denne oppskriften og legge til epler. En pai med appelsiner og epler passer til kveldste i stedet for den vanlige charlotten.karamellisere appelsinskiver

Inntil appelsinene når ønsket tilstand, må du male eggene med resten av sukker og smør. For enkelhets skyld må smøret først smeltes i vannbad eller i mikrobølgeovn.bland egg med sukker og smør

Finhakket skall og mel med bakepulver legges til den kremete eggemassen i små porsjoner.

Deigen røres til den er jevn. Resultatet skal være en halvflytende masse.

tilsett mel og rørBakefatet er dekket med folie eller papir. Oransje sirkler er lagt ut på den. De må fylle hele bunnen av skjemaet. Det er ikke skummelt om det er litt mer frukt. Du legger dem på toppen av forrige lag..

legg appelsiner på bunnen av formenSitrusfrukter helles på toppen av testene og settes i en ovn som er forvarmet til 180 grader. Appelsinpai bakes i en halv time. Server den avkjølt. Det er veldig velsmakende og varmt, men det er litt fuktig, så det kan løsne i hendene og ikke kutte godt..

Kake i en sakte komfyr

appelsinpai i en multikokerFor å bake en paj med appelsinskall i en multikoker trenger du:

 • 4 egg;
 • 1 kopp sukker;
 • 1,5 kopper mel;
 • 2 appelsiner;
 • 1 ts bakepulver.

Ovnen blir stadig mer erstattet av andre husholdningsapparater, så mange oppskrifter tilpasser seg. Å lage appelsinpai i en sakte komfyr er veldig enkelt. Den eneste ulempen er at du ikke kan velge en interessant bakervarer. Alt er stekt i en bolle, så kaken blir usedvanlig rund med litt ujevne kanter..

I de fleste tilfeller trenger du bare å tømme alle ingrediensene i multikokeren. Å bake deigen for denne teknikken er imidlertid ikke annerledes enn å bake i ovnen, noe som betyr at du må forberede deg litt. Appelsinpai er laget av røre, så du må blande ingrediensene riktig.

bland ingrediensene til kakenIkke kok eller slip oransjen til multikoker. Det er nok å kutte det i små skiver. I stedet for en hel appelsin kan du også bare bruke saften. En del av skallet fra appelsinene hakkes med en kniv og tilsettes i deigen for å forbedre smaken. Pisk eggene separat for å gjøre deigen mer luftig. Egg som er slått blandes med mel og appelsiner.

ha deigen i multikokebollenAppelsinpai helles i multikokebollen. “Baking” -modus er valgt, og det gjenstår bare å vente på lyden av slutten av kjøkkenutstyret, ta ut kaken og dekorere den.

Bakverk med appelsiner er perfekte for en matbit når som helst på dagen. Dessert krever ikke mye energi. Den kan lages nesten hver dag i stedet for å kjøpe ferdige kaker eller muffins. Pai med sitron og appelsin, så vel som med andre typer sitrusfrukter, smaker ikke bittert. Han tar fra frukten bare en lys aroma og en kjent smak..

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea