15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage gresskarhonning selv hjemme

Samler honning i bigården Blant produktene tilhører honning en spesiell kategori, det er et helbredende produkt, ettersom det er et resultat av pollenbehandling. Hver av urtene til honningplanter har sitt eget sett med sporstoffer. Den mest nyttige honningen er honning samlet av bier Pollen behandlet av bier blir et produkt ikke bare nyttig, men også helbredende. Det er vanskelig å tilberede gresskarhonning som en naturlig biehonning. For å dra nytte av dette nyttige produktet har folk lært å skaffe honning på en annen måte, uten deltakelse av bier..

Hva er bruken av gresskarhonning

Ved å spise gresskarhonning i begrensede mengder, får du uvurderlige fordeler.Sammensetningen av gresskaret er slik at det anbefales for første fôring for babyer. Honning absorberer alt nyttig i høye konsentrasjoner, noe som betyr at det er effektivt i små volumer:

  1. Honning renser kroppen for giftige stoffer, fjerner radioaktive ioner, har en gunstig effekt på fordøyelseskanalen.
  2. Uunnværlig gresskarhonning for leverproblemer. Det er en balsam, gjenoppretter cellemembraner og gjenoppretter organaktivitet.
  3. Produktet har antimikrobielle egenskaper og er nyttig for forkjølelse.
  4. Honning er et lager av vitaminer og mineraler, øker immuniteten til svekkede mennesker, det anbefales for barn.

Et velsmakende produkt når det konsumeres daglig i små mengder vil lindre problemer med hypertensjon og hjertesykdom. Dette er bare et sunt dessertprodukt som erstatter søtsaker når du drikker te..

Etter å ha tatt gresskarhonning, bør du imidlertid alltid rense munnen, ettersom virkestoffer og glukose fører til tannråte. Diabetikere bør ikke spise honning av åpenbare grunner. Kroniske pasienter under en forverring bør ikke bruke gresskarhonning.

Å lage gresskar honning

Naturlig gresskarhonning produseres i begrensede mengderSom et birøktprodukt er gresskarhonning elite, produsert i små mengder, og etterspørselen etter det er høy. Naturlig honning fra en birøkter kan bare kjøpes på steder der gresskarmeloner ligger på mange hektar. Bare når det ikke er noen andre planter i nærheten, vil biene gå med på å bære en snaut bestikkelse fra gresskarblomstene. Store gule grammofoner har mye pollen, men gir lite nektar, ca 30 kg honning per hektar. Derfor produseres gresskarhonning i Bashkiria, hvor det tradisjonelt er mye gresskar og birøkt er godt utviklet. Det kan kjennetegnes ved sin lyse gule farge, mangel på bitterhet og melon ettersmak og lukt..

Folk lærte å trekke ut alt nyttig fra fruktkjøttet, gjøre det til en tyktflytende sirup ved hjelp av sukker. Slik honning er dårligere enn naturlig honning i effektivitet, men det er også et veldig nyttig produkt. Å få sukkerbasert gresskar honning er enkelt.

Å lage gresskar honningDet er flere oppskrifter på gresskarhonning, som hver kan påføres hjemme. I alle fall må du først og fremst velge et modent lite gresskar og vaske skorpen grundig. Hvis honning er laget av en hel frukt, bør den plasseres i en beholder..

Skjær korken inn i gresskaret fra siden av halen med en skarp kniv og sett den med hele siden på bunnen av pannen. Hullet skal tillate deg å plukke frø fra hulrommet for hånd. Sukker helles i den resulterende beholderen og dekkes med en kork med en gresskarhale på toppen. Pannen er dekket for å hindre at støv kommer inn og fjernes til et varmt, mørkt sted. Den myke skallet av gresskar vil fortelle om honningens beredskap, men gjæring bør vare minst 10-15 dager.

Etter å ha åpnet korken, kan du se mugg ovenfra på veggene i gresskaret, siden sammensetningen er et esel, og veggene ikke var beskyttet. Nå trenger du en gryte, renheten du tok vare på. Skorpen er myk, frukten er vanskelig å fjerne. Men du kan lage et hull i bunnen, og du kan løfte det frigjorte vinkelen. Dette vil samle ren honning, og de mugne veggene kan kuttes av og fjernes. Resten av det kandiserte gresskaret kan gjøres om til kandiserte frukter.

Oppbevar gresskarhonning i kjøleskapet.Et slikt produkt fra kjøleskapet brukes innen en måned. For langtidslagring kan sammensetningen kokes over lav varme og få en tyktflytende mørk honning, men det vil være mindre nyttig etter varmebehandling. De helte steriliserte redskapene kan lagres på et kjølig, mørkt sted..

Gresskarhonning vil bli dyrere og helbredende, der naturlig honning brukes i stedet for sukker..

Gresskarhonning, tilberedt på grunnlag av et naturlig blomsterprodukt, er mer helbredende. De holder den i et gresskar i opptil en uke, den ferdige sammensetningen brukes som medisin, en spiseskje hver med varm te eller en infusjon av medisinske urter.

Gresskarhonning legges til avkjølt teOppskriften på gresskarhonning for umiddelbar tilberedning er å kutte biter av gresskar om kvelden i et glass- eller emaljefat og dekke skivene med sukker. Etter å ha stått over natten, vil gresskaret gi juice, som tømmes, og bitene kokes til de er myke, og tilsetter krydret mynte, nellik og kanel. Dette produktet regnes også som honning med et biprodukt – juice..

Naturlig honningEnhver gresskarhonning laget av bier eller mennesker bør ikke brukes som tillegg til en varm drikke. Aminosyrer og andre organiske nyttige elementer reduseres ved oppvarming over 50 grader. Derfor tilberedes først en infusjon eller te, og etter avkjøling tilsettes sunn honning..

Video om de gunstige egenskapene til gresskar

Previous Post
Nyttige egenskaper av koriander og bruk i tradisjonell medisin
Next Post
Beskjæring ifølge Kurdyumov – muligheten til å styre hagen uten mye innsats