15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brownie med frosne eller ferske kirsebær

delikat brownie med kirsebær Cherry brownie er en veldig populær dessert som er æret over hele verden. I dag er det allerede vanskelig å bedømme nøyaktig når og hvor oppskriften hans ble oppfunnet. Noen tror at dette er en rent engelsk kake, andre er sikre på at opprettelsen av denne sjokolade -desserten er fortjenesten til amerikanske kokker. Navnet kommer fra ordet “brun”, som betyr “brun”.

Hvordan og når dukket brownieoppskriften opp??

For å lage en brownie med cottage cheese og kirsebær trenger du en liten mengde ingredienser. Den klassiske oppskriften dukket opp, ifølge noen kilder, tilbake i 1906. Den finnes i nesten hvilken som helst engelsk eller amerikansk kokebok. Det antas også at dette bakverket først ble tilberedt i et av etablissementene i byen Chicago. Uansett vil sjokoladesmaken og teksturen imponere selv de mest kresne gourmeter..

Kirsebærbruningen er en slags kake- og sjokoladekakekombinasjon. Selv uerfarne kokker eller husmødre kan lage mat. Den kan inneholde nøtter. Hvis du ikke bruker sjokolade, vil denne desserten allerede være en annen populær amerikansk dessert kalt “blondie”.

Det viktigste som bør følges nøye under tilberedningen er steketiden. Hvis du lar kirsebærbruningen stå for lenge i ovnen, tørker den ut. Den tilberedes i en kake, og kuttes deretter i separate porsjoner. Vanligvis er brikkene rektangulære. Dette er en dessert som ikke krever ekstra krem. En liten mengde iskrem vil være nok til at den avslører sitt fulle potensial for smakstilsetning. Den kan serveres med både kaffe og te..

Sjokoladebruningen med kirsebær er tradisjonelt tilberedt med følgende ingredienser:

  • mel – 100 g;
  • sjokolade – 200 g;
  • smør – 100 g;
  • sukker – 150 g;
  • egg – 3 stk.
  • kirsebær – 300 g;
  • kakaopulver – 20 g

Brownie med kirsebær: en oppskrift med et bilde

Trinn 1

forberede kirsebær til baking Grunnlaget for baking er bitter sjokolade og kirsebær. Hvis det er mulig, er det tilrådelig å bruke friske bær, om vinteren kan du erstatte dem med frosne. Det viktigste er å tømme vannet fra dem når de er tint. 350 gram vil være tilstrekkelig. Etter at vi har fjernet frøene, vil det være omtrent 300 gram bær igjen.

Steg 2

drukner sjokolade på et dampbadTilsett den valgte sjokoladen i en stor bolle. Det skal kuttes i biter med en kniv. Kombiner deretter med smør. Det anbefales å varme sjokolade i et vannbad, men du kan også bruke en mikrobølgeovn. Det er imidlertid veldig viktig å sørge for at sjokoladen ikke blir for varm, da dette vil få den til å krølle seg sammen til klumper. For å gjøre dette, kan du sjekke det i ovnen hvert 10. sekund..kutt og smelt smør

Melkesjokolade, i motsetning til den bitre versjonen, smelter mye lenger. Og i den klassiske oppskriften er bruken uakseptabel, siden deigen i dette tilfellet ikke vil få en karakteristisk brun farge..

Trinn 3

tilsett sukker og kakaoNår sjokoladen og smøret er helt smeltet, rør dem. Du bør få en homogen masse. Det er nødvendig å tilsette granulert sukker og kakaopulver til det. Rør blandingen med en slikkepott eller gaffel..

Trinn 4

tilsett kirsebærIkke vent til granulat er helt oppløst, da dette ikke er en forutsetning. Deretter introduserer vi ett kyllingegg i den resulterende massen. Ikke glem å hele tiden røre deigen. Når det er helt homogent, kan du begynne å legge til bærene..

Kirsebær må pitted.

Trinn 5

elt deigenDen siste touchen til sjokolade deigen er tilsetning av hvetemel. Den skal siktes og helst av høyeste karakter. Bland alt grundig slik at det ikke dannes klumper.

Trinn 6

hell deigen i en formSå deigen er helt klar, det gjenstår bare å bake den riktig. For å gjøre dette, bør du bruke et skjema som er egnet i størrelse og form. Hvis vi vurderer den tradisjonelle fotooppskriften på brownie med cottage cheese og kirsebær, blir det klart at det mest populære alternativet er firkantet form til dessert..

Hvis du bruker en silikonform til baking av deigen, trenger du ikke smøre den. Imidlertid trenger metallredskaper allerede dette. Du kan også gjøre med bakepapir.

Trinn 7

bake browniesOvnen skal forvarmes til 180 grader. Bakeprosessen i seg selv tar omtrent 20 eller 30 minutter. Den ferdige desserten skal avkjøles direkte i formen, og deretter serveres i porsjoner.

hakk den ferdige brownienOppskriften på brownie med kirsebær og cottage cheese er ikke den eneste; kokkene tilbyr også andre alternativer. I stedet for kirsebær kan du bruke andre bær, erstatte cottage cheese med sjokolade eller nøtter. Fra den klassiske oppskriften kan du eksperimentere og bruke forskjellige produkter, mens du endrer smak og tekstur på kaken. Det eneste som alltid bør forbli uendret, er fraværet av slike komponenter som bakepulver og brus i deigen..

Å lage brownies med kirsebær – video

Previous Post
Nyttige egenskaper av koriander og bruk i tradisjonell medisin
Next Post
Beskjæring ifølge Kurdyumov – muligheten til å styre hagen uten mye innsats