15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Steg-for-trinn beskrivelse av oppskriften på å lage kvass av drueblader

kvass fra drueblader Hva kan være bedre enn å lage en brus fra hageplanter med egne hender. Et av disse mesterverkene kan være kvass fra drueblader, hvis oppskrift er enkel og ukomplisert. Når du forbereder en slik tørstslokkende blanding, trenger du ingen økonomiske kostnader, noe som er viktig i vår tid. Du kan lage kvass av nesten hvilken som helst hage og hagefrukt. Det kan ikke bare være grønnsaker og frukt, men til og med rugkjeks. Det er synd at en så sunn drink mister sin popularitet blant moderne mennesker (se dolma i drueblad-en klassisk trinn-for-trinn-oppskrift med et bilde).

Kvass fra drueblader: fordeler og skader

Denne livgivende eliksiren er langt fra nødvendig for alle, så du bør definitivt vurdere fordelene og skadene ved kvass fra drueblader. Fordelene med dette stoffet inkluderer dets positive effekt på leveren, bukspyttkjertelen, tarmen og magen. I folkemedisin er drueblader kjent for å bekjempe åreknuter, migrene, infeksjoner i øvre luftveier og urinveisinfeksjoner. Det er mange oppskrifter for avkok av drueblader for å overvinne disse plagene. Drikken fra denne planten kan skade mennesker med sår og gastritt. Kvass fra drueblader i henhold til enhver oppskrift er kontraindisert for de som er overvektige. Du trenger heller ikke engasjere deg i drikken for ammende mødre og gravide. Diabetikere bør være forsiktige når de bruker slik kvass..

Enhver kvass normaliserer metabolismen i kroppen, stabiliserer prosesser i mage -tarmkanalen og så videre. Den oppnår alle disse positive egenskapene på gjæringsstadiet, når mikroorganismer som kan behandle dysbiose og forbedre fordøyelsesprosessen spiller inn. Men, sammen med fordelene, er det også ulemper med denne forfriskende nektaren. Levercirrhose, gikt, gastritt, urolithiasis, surhet vil bare intensivere hvis kvass blir introdusert i dietten.

Kvass fra druer

kvass fra druer I henhold til oppskriften på druekvass må du ta 1 kilo druer. Til forrett trenger du 4 liter vann, der 200 gram sukker fortynnes.

Startprosess:

 1. Vask bærene og gjør dem til velling. Hakking kan gjøres med en blender eller en vanlig knuse..mal bærene til kvass
 2. Varm opp vann og oppløs sukker i det.tilsett sukker i det oppvarmede vannet
 3. Hell denne løsningen i bærmassen og dekk til med gasbind eller legg på lokk. I denne tilstanden, la det stå i en dag ved en temperatur på +20 grader.insisterer deg på en flaske
 4. Den resulterende blandingen må filtreres dagen etter. Du kan bruke samme gasbind eller sil.sil drikken gjennom en sil
 5. Hell i flasker eller bokser og smak en god drink etter en uke.

Kvass fra drueblad og skudd

Det vil ta omtrent en uke å lage kvass av drueblad og skudd. For en slik drink er ikke bare bladene involvert, men også skuddene. De er ikke mindre nyttige og velsmakende, så hvorfor ikke legge dem til i den generelle urtesamlingen. Tilberedningen av ingrediensene tar bare 20-30 minutter, den lange gjæringsprosedyren får deg til å vente litt på et velsmakende resultat. Så for matlaging trenger du en 3-liters gjæringsburk og flasker for ytterligere lagring av kvass.

Startprosess:

 1. Vask blader og skudd av druer. Det kan enten være ung vegetasjon eller litt visnet.skyll bladene grundig
 2. Legg blader med skudd i en blender og kvern til de er saftige.hakk bladene i en blender
 3. Overfør de malte greenene til en 3-liters krukke og tilsett 200 gram sukker. Fortynn alt med vann ved romtemperatur, i en mengde på 1,5 liter. Dermed vil væsken med ingrediensene ta opp en halv boks, og volumet av malte blader skal være 75%, vann 25%.dekk bladene med knust sukker
 4. Sett på et varmt sted, dekket med lokk, i 3 dager. Etter 3 dager fjerner du lokket og lar det stå et par dager. Etter den tildelte tiden vil en karakteristisk lukt og gul farge på væsken vises – dette betyr at kvassen er klar.sil kvassen og konsumere
 5. Hyggelig inntak av kvass fra drueblad etter en enkel oppskrift!

Vann helles opp til halvparten av glasset slik at lokket ikke brytes av gassen under gjæring.

Noen tips for å lage kvass:

 1. Det grunnleggende for å lage kvass er enkelt, det er nok å kombinere fire komponenter: vann, råvarer, sukker og gjær.
 2. I stedet for gjær er det bedre å bruke humlekegler.
 3. Når du lager kvass fra druebær, er det bedre å ikke vaske dem. Det er vinfermenteringsbakterier på overflaten av frukten, som kan vaskes av med vann, noe som er uønsket for gjæring.
 4. Bruk honning i stedet for sukker.

Det er ikke vanskelig å lage kvass fra drueblader hjemme, og det er ikke nødvendig å ty til lagring av kvass. I tillegg vil du definitivt være sikker på de fordelaktige egenskapene. Derfor, hvis du har en vingård, ikke gå glipp av øyeblikket og tilbered kvass fra bladene på en druebusk. god appetitt!

Previous Post
Nyttige egenskaper av koriander og bruk i tradisjonell medisin
Next Post
Beskjæring ifølge Kurdyumov – muligheten til å styre hagen uten mye innsats