15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

And med epler og svisker til festbordet

and med epler og svisker Festbordet er alltid fullt av retter som er tilberedt spesielt for spesielle anledninger. And med epler og svisker er et kulinarisk mesterverk for en spesiell anledning. Hvordan dukket hun opp på bordene til vanlige mennesker, og ikke bare ved mottak i høyt samfunn.

Denne fuglen har blitt oppdratt over hele verden så snart den ble tamme. I Russland var det vanlig å lage en and til ferien. Sørg for å fylle den med frokostblandinger, tørket frukt, epler og bær. Dette holder kjøttet saftig og gjør det også mer smakfullt. Fordelen med denne bakemetoden er et ferdig tilbehør eller et smakfullt tillegg til et fat. Å lage and er ikke vanskelig hvis du følger alle anbefalingene.

Roserend med epler og svisker

deilig saftig and Noen ganger kan du skjemme deg bort med en and med epler og svisker utenfor det festlige øyeblikket. For dette er det en enkel oppskrift på en rett som ikke krever store fysiske og økonomiske kostnader. For å gjennomføre planen trenger du varmebestandige retter: en gåsform, et bakeplate eller en hane. Det tar flere timer å lage en tallerken, så du kan ikke spise det hver dag. En enkel oppskrift for nybegynnere er veldig rimelig.

Forbereder and og marinade

ingredienser til steking av and

Ingredienser:

 • epler – 1 kg;
 • hele andeskropp;
 • svisker – 100 g;
 • greener;
 • sitron;
 • salt og svart pepper etter smak.

Anden med svisker og epler oppskrift foreslår en marinade. Det er nødvendig for at kjøttet skal bli mykt og smelte i munnen. Fjærkre er ofte tøft.

Ingredienser til marinaden:

 • honning – 15 g;
 • olivenolje – 20 ml;
 • to fedd hvitløk;
 • ferske basilikumgrønt.

På det innledende stadiet er det nødvendig å behandle kjøttet. Giblets må fjernes fra anda. For å fjerne hamp, anbefales det å skrelle huden med en kniv, holde den over den påslåtte gassbrenneren og skylle under rennende vann.

Det er viktig å sjekke kvaliteten på den kjøpte anda. Hvis det ikke er hamp på huden, må den vaskes godt og få renne av..

Tilberedningsprosessen begynner med marinaden. Oppskriften hans passer til alt kjøtt:

 1. Olivenolje og honning helles i en beholder. Hvis sistnevnte er veldig hard, må den først smeltes i et dampbad..
 2. Basilikumkvistene eltes i en morter for å maksimere den lyse aromaen av grøntområder. Den resulterende velling sendes til smør og honning.
 3. Hvitløk skrelles, føres gjennom en presse og blandes med andre komponenter i sausen.

Tørkede urter gir marinaden finhet og behagelig aroma. And passer godt til spisskummen og oregano, gurkemeie og provençalske urter. Salt og pepper kan tilsettes sausen eller brukes separat.

Fylling og baking av and

and fylt med svisker og epler

Tilberedningsprosess:

 1. Anden er smurt med marinade på alle sider. Det er også nødvendig å behandle det indre hulrommet med det. Topp skrotten sprinklet med pepper og salt, hvis de ikke ble introdusert i marinaden.slakting
 2. Den bearbeidede anda er pakket inn i cellofan og sendt til kjøleskapet. Det tar omtrent 5 timer å marinere kjøttet, så det må settes om kvelden. Hvis det ikke er tid, holdes anda i kjøleskap i minst 60 minutter..
 3. Hell svisker med varmt vann og la det myke. Når den er klar, må du tørke bærene..hell svisker
 4. Eplene skrelles. Halvparten av frukten skjæres i terninger og resten i skiver. For å forhindre at bitene blir svarte av et overflødig jern, må du drysse dem med sitronsaft.kutte epler
 5. Du kan bruke valnøtter til å krydre retten. De skrelles og stekes lett i en skillet..
 6. Fyllingen av terninger av epler, svisker og nøtter legges inne i skrotten. Hullet sys opp med vanlige tråder eller festes med spyd.å stappe en andeskrog
 7. Legg anda i en ildfast form og dekk med de resterende epleskivene på toppen..
 8. Hvis kjøttet er tilberedt i ermet, er leggingsprosessen uendret. Temperaturen samles i posen, på grunn av hvilken anda blir mykere raskere. Det må åpnes senere for å gi kjøttet en gyllen skorpe. And med svisker og epler i ermet koker raskere. klar til å steke and
 9. Ovnen må forvarmes til 200 grader og legg et bakeplate der i en time. Etter denne tiden åpnes posen, anda helles med den oppsamlede juicen og fortsetter å steke i ytterligere 40 minutter. I løpet av denne tiden blir skorpen rosa og blir sprø..ferdig and med epler og svisker

For at anda med epler og svisker i ovnen skal få riktig smak, må du bruke søte og sure epler når du fyller.

Retten serveres varm. I tillegg til det kan du tilby et tilbehør med bokhvete eller poteter. Hele anda ser vakker ut, men det er upraktisk å spise den i denne formen. Kjøttet må kuttes skikkelig for at retten skal bli appetittvekkende.

Slik serverer du fylt and

server and

Det er en viss algoritme for å analysere en fugl:

 • tråden og spydene fjernes;
 • bein og vinger er avskåret;
 • kjøttet fjernes fra brystet.

Først legges fyllet på et brett, og deretter de tilberedte kjøttbitene. Fra oven er alt dekket med ferske hakkede urter. Sausen som dannes under steking kan helles i en egen bolle og legges på bordet. And med epler og svisker serveres varm, siden den er ganske fet og stivner raskt. Deilig rett sprer aroma som er umulig å motstå.

Matlaging deilig og saftig and – video

Previous Post
Cum se tratează o vacă dacă se constată mastită?
Next Post
Fungicid “Quadris” – o moarte rapidă pentru sporii fungici