15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Påviste oppskrifter for høsting av solrike solbær for vinteren

solrike solbæroppskrifter “Se på mauren, han lager mat om sommeren, under høsten lager han forsyninger til seg selv,” sa en østlig vismann. På samme måte, ved å bruke oppskrifter for høsting av solrike solbær, gir husmødre husstanden sunn mat hele vinteren. I sin rå form har nightshade en syrlig frisk smak. Derfor bruker tradisjonelle healere det til å forberede medisinske potions. Ved å kombinere den med flere ingredienser får kulinariske eksperter imidlertid deilige retter. Vi finner ut hva du kan lage fra solbærbær for vinteren hjemme. Hvilke ingredienser forsterker den unike smaken av nightshade? Hvordan lage tomrom og hvor er det bedre å lagre ferdige måltider?

Frysing og tørking av solfrukter

solrike solbæroppskrifter Som du vet, inneholder fruktene i hageskyggen en rekke vitaminer og mineraler som er nødvendige for menneskekroppen. I løpet av få minutter lager kulinariske spesialister et originalt produkt for vinteren. De sender ham til fryseren.

forberede solbærI henhold til oppskriften på høsting av solbær, blir solbæret først nøye sortert. Fjern blader, grener, forskjellige rusk, skadede prøver. Ved akutt behov vaskes og tørkes fruktene og spres ut på tykke servietter. Deretter legges de på et skjærebrett og sendes til fryseren i 24 timer..sorter ut bærene

Ferdige bær legges i en plastpose eller plastbeholder. Oppbevares ved -18 ° C. Om vinteren brukes de til å tilberede kompott, medisinske tinkturer. Tilsettes ofte til kjøtt- og fiskeretter.fryse solbær i pakkerfrysende solbær i en plastbeholder

Rene frukter trenger ikke vaskes før frysing for å bevare integriteten.

tørket solbær

For å tørke et solbær hjemme, utføres en rekke enkle aktiviteter.:

 • sorter ut produktet nøye;
 • vasket med rennende vann;
 • spredt på et håndkle i ett lag;
 • tørket i et godt ventilert område.

høsting av bær i en elektrisk tørketrommelHvis gården har en elektrisk tørketrommel, er det bedre å tilberede produktet i den. Enheten er innstilt på et gjennomsnittstemperaturnivå på 50 til 60 ° C. På det meste vil bærene være klare etter 4 timer. De er vanligvis av god kvalitet. I tillegg beholder de en overflod av verdifulle stoffer..

forbereder solbær i ovnenNattskjermen i hagen er også tørket i ovnen. Legg de tilberedte bærene på et bakeplate slik at de ikke berører hverandre. Forvarm ovnen til ca 60 ° C. Formene plasseres der og oppbevares i omtrent 12 timer, omrører fruktene fra tid til annen. Oppbevar tørket nattskjerm i glass eller glassposer.

Det anbefales å la skapdøren stå på gløtt slik at solbæret ikke tørker ut.

Kokkens originale solbæroppskrifter

solfylte solbærbæroppskrifter for vinterenSelvfølgelig er frossen eller tørket nattskjerm et sunt produkt. I et selskap med tilleggskomponenter viser det seg imidlertid å være mye bedre. Det er mange alternativer for å forberede slike emner. Vi skal se på hvordan du lager solbærsyltetøy til vinterte..

Vitamindessert med ingefær

solbærsyltetøy med ingefær

For å lage syltetøy trenger du produkter:

 • hage nattskjerm frukt (1 kg);
 • ingefærrot;
 • granulert sukker (1 kg);
 • vann til sirup.

Utvalgte bær legges i en romslig bolle. Vask godt, tørk litt. Noen prøver er gjennomboret med en nål slik at saften vises..

kok opp sirupenSukker sirup lages i en kjele på tradisjonell måte. Bærene dyppes i den og kokes i ca 15 minutter. Slå av varmen og la stå i 6 timer. Prosedyren gjentas flere ganger..

riv ingefærNår solbærbæret brister, tilsett 2 ts revet ingefær. La det småkoke på ilden i ca 5 minutter, mens produktet omrøres kontinuerlig. Ferdig syltetøy helles i dampede glass. Tetning med lokk. Oppbevares i en kjeller ved en temperatur på 7-10 ° C.

Duftende syltetøy til varm te

solbær dessertDenne fantastiske desserten er laget i henhold til oppskriften på Sunberry Jam with Lemon, som ble oppfunnet av erfarne kokker.

Den inneholder enkle ingredienser:

 • nattskjerm;
 • sitron;
 • granulert sukker;
 • mynte.

Først og fremst forbereder du komponentene. Solbær sorteres forsiktig, vaskes og skylles med kokende vann.

skive sitronSitronen kuttes i biter. Mynteblader knuses. Om ønskelig føres alle komponentene gjennom en kjøttkvern eller blender.

Sukker helles i den resulterende massen og blandes grundig. Stek på middels varme i 30 minutter. Den ferdige desserten overføres til en glassbeholder og korkes. Det avkjølte produktet lagres i et kjølig rom. Om vinteren, servert med varm te som en helbredende drikk.krukker med dessert

Flott tandem med sitrus

solbær dessert med sitrusDen fantastiske kombinasjonen av nattskjerm med oversjøisk frukt har ført til at det har blitt skapt en fantastisk forberedelse til vinteren..

Blåbær forte appelsinsyltetøyoppskrift består av enkle ingredienser:

 • solbær (1 kg);
 • appelsiner (2 stykker);
 • lime (1 stykke);
 • granulert sukker (1 kg).

Sitruser vaskes grundig med en tannbørste. Gni skallet på et fint rivjern. Fruktene kuttes i skiver, hvoretter de skjæres i biter..

iterere over solbærForte blåbær sorteres forsiktig og fjerner ødelagte og grønne bær. Vasket under springen, tørket på tykt papir.

kokeprosessDe tilberedte ingrediensene sendes til en kjele eller en romslig bolle. Sovne med granulert sukker og bland. La stå på bordet mens bærene er saftige. Etter omtrent 30 minutter plasseres massen på moderat varme. Kok opp, kok deretter i ytterligere 40 minutter, rør av og til. Den ferdige desserten helles i glass. Tilstopping. Når det avkjøles, tar de det med til pantryet.

Høstfantasi for vinteren

høst fantasy syltetøy

Stor syltetøy er laget av tilsynelatende inkompatible ingredienser:

 • solbærfrukt (1 kg);
 • moden kvede (6 stykker);
 • oransje (1 mellomstor frukt);
 • barbær (flere stykker);
 • granulert sukker (2 kg);
 • sitronmelisse eller mynte (flere blader);
 • vann (2 glass).

forberede kvede og barbærKvitten vaskes og skrelles. Skjær i biter, og passere deretter gjennom en kjøttkvern eller kvern på et fint rivjern. Appelsinen kuttes i biter. Bær av barbær og solbær blir sortert og vasket. De tilberedte ingrediensene blandes i en emaljebolle. La stå i 6 timer.

lage syltetøyEtter at tiden har gått, tilsett granulert sukker og bland godt. Stek på middels varme i ca 30 minutter. Syltetøyet fjernes fra ovnen og oppbevares i 12 timer. Deretter gjentas prosedyren, men med mynte eller sitronmelisse..

sterilisering av bokserNår massen tykner, helles den i dampede glass. Dekk med metall lokk og kork. Oppbevares i kjeller eller skap ved en temperatur som ikke overstiger + 18 ° C.

For å bruke forte blåbær til kjøttretter, marineres de i en krydret saltlake. For 1 liter vann, ta 2 ss. l salt, 4 ss. l sukker, 2 ss. l eddik og eventuelle krydder. Tilberedt på klassisk måte.

En berusende drink til alle anledninger

oppskrifter på solbærbær -emner i form av en beruset drinkMange liker å sitte med venner i nærheten av peisen med et glass i hendene på vinterkveldene. Det er bra hvis det er fylt med en guddommelig drink laget med egne hender. Og de lager vin fra Sunberry. Oppskrifter er selvfølgelig forskjellige..

Vi vil vurdere den enkleste, som inkluderer ingredienser.:

 • solbær (3-4 kg);
 • granulert sukker (samme mengde);
 • rent vann (7-8 l).

forbered bæretFruktene av solbæret sorteres ut og fjerner løvet til råte prøver. Brett i små porsjoner i en liten beholder. Elt deretter grundig med hendene eller ved hjelp av et treslag.

forberedelse av vørterDen resulterende oppslemmingen helles i en emaljepanne. Tilsett granulert sukker og det foreskrevne volumet av vann. Bland godt. La stå i et varmt rom i flere dager. Som et resultat av gjæring dannes en “hatt” av tette Sunberry -elementer på toppen. Den fjernes forsiktig og saften presses ut. Den resulterende væsken helles i en glassbeholder..

Nattskjermbærene skal aldri vaskes. Ellers forsvinner floraen som er nødvendig for den kjemiske reaksjonen med vann..

gjæringsprosessenEn gummihanske er trukket over halsen, der det lages et lite hull. Takket være kjemiske prosesser vil den bli fylt med karbondioksid. Over tid vil den “gå ned”, noe som indikerer drikkens beredskap. Vin blir tappet på flaske og deretter ført bort til et mørkt, kjølig sted. Etter 1,5 måneder serveres det ved bordet. Frem til vinter lagres produktet ved en temperatur som ikke overstiger 15 ° C.

For å få en dessertdrink, er det tilrådelig å øke dosen granulert sukker. Det er lagt til i flere triks..

Etter å ha blitt kjent med oppskriftene for høsting av solrike solbærbær på hjemmekjøkkenet, kan vi sette pris på det nyttige produktet. Kulinariske eksperter tilbyr alternativer for aromatisk syltetøy med ingefær, sitron, appelsin og kvede. En utmerket berusende drink fås fra bærene. Med slike produkter er det ikke skummelt å “se vinteren i øynene” og ha det hyggelig..

Videooppskrifter for høsting av solrike solbærbær for vinteren

Previous Post
Hage beskjæringsmodell oversikt
Next Post
Îngrășămintele cu azot, valoarea și aplicarea acestora