15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å lage deilige stikkelsbær og appelsin desserter uten å lage mat

stikkelsbær med appelsin uten å koke En utrolig velsmakende delikatesse laget av friske bær og frukt tilberedes på bare en halv time. Søt dessert kan serveres med te, pannekaker og varme vafler. I tillegg brukes den ofte som fyll for en hjemmelaget paj eller rulle. Hvordan lage stikkelsbær med appelsin uten å koke? I dag vil vi tilby deg noen av de mest interessante oppskriftene..

Den klassiske oppskriften på rå syltetøy

Etter å ha tilberedt en original godbit i henhold til vår oppskrift, sørg for å behandle familie og venner. De vil merke den fantastiske smaken av desserten, dens attraktive utseende og unike aroma. Du kan lagre kaldt stikkelsbær og appelsinsyltetøy i fryseren. Og når vinteren kommer, ta den ut og tilby den til dine nærmeste sammen med en kopp varm te..

Ingredienser:

 • stikkelsbær – to kilo;
 • store modne appelsiner – fem stykker;
 • sukker – to og en halv kilo.

Stikkelsbær med appelsiner tilberedes for vinteren uten å koke raskt og enkelt. Les instruksjonene nedenfor nøye, og kom deretter i gang..

vask og skrell stikkelsbærene Så først må du behandle maten. Skyll bærene grundig under rennende vann og fjern alle “haler”.

Enhver rekke stikkelsbær kan brukes til denne desserten. For ham trenger du ikke bare å velge de vakreste og største bærene, siden produktene i fremtiden må knuses.

hakk appelsinen med skalletPensle appelsinene og skjær i skiver. Vi anbefaler ikke å skrelle dem av, da det er dette som vil gi godbiten en spesiell smak og aroma. Men alle frøene må velges og fjernes..

hakk stikkelsbærDeretter må de tilberedte bærene og fruktene hakkes. Til dette formålet kan du bruke en stavmikser, matmaskin eller en vanlig kjøttkvern med det fineste risten. Overfør den resulterende puréen til en stor kjele eller bolle, og tilsett deretter sukker i små porsjoner. Rør desserten til den er glatt..

ordne dessert i glassStikkelsbær, revet med sukker og appelsiner, skal stå i flere timer på et kjølig sted. Etter det, legg det uvanlige “syltetøyet” i steriliserte glass og lukk det med plastlokk. Du kan prøve godbiten med en gang uten å kaste bort dyrebar tid..

Dessert med stikkelsbær, sitron og appelsiner

Hvis en god høst av bær har modnet på dachaen din, må du ikke skynde deg å lage tradisjonell syltetøy av den. En deilig godbit kan tilberedes veldig raskt, uten å måtte jobbe ved ovnen i flere timer. Stikkelsbær med appelsiner og sitron uten matlaging vil appellere til barn og voksne. Ikke glem at denne delikatessen gir et utrolig velsmakende fyll for hjemmelagde åpne paier..

Denne gangen foreslår vi at du forbereder følgende produkter på forhånd:

 • en og en halv kilo modne stikkelsbær;
 • en stor sitron;
 • to appelsiner;
 • to kilo sukker.

forberede frukt for behandlingVær spesielt oppmerksom på tilberedningen av ingrediensene, da de ikke vil gjennomgå varmebehandling. Gå gjennom bærene, vask dem, kutt av bladene og halene med en skarp kniv.

skrell og hakk sitrusfrukterSkrell appelsinene og sitronene, fjern deretter de hvite filmene og frøene. Mal fruktene på en hvilken som helst måte som er praktisk for deg.

Det er ikke forbudt å skjære appelsinene med skallet, men sitronene må skrelles. Ellers vil desserten smake bittert..

Det gjenstår å kombinere frukt- og bærmassen med sukker og la den stå et kjølig sted i en dag. Ikke glem å røre den fremtidige desserten med jevne mellomrom med en skje eller en trespatel.. deilig stikkelsbærdessert med sitrusfrukterNår den angitte tiden har gått, legg godbitene i rene glass og lukk dem tett med lokk..

Stikkelsbær, banan og appelsin kaldt syltetøy

rå dessertOverraskende, men stikkelsbæret vi er vant til å passe godt til eksotiske frukter. Du vil se selv om du tilbereder en søt godbit i henhold til vår oppskrift..

Ingredienser:

 • ett kilo stikkelsbær;
 • en appelsin;
 • to bananer;
 • 600 gram sukker.

Hvordan lage kald banan og stikkelsbærsyltetøy med appelsin uten å koke? Vi vil beskrive i detalj oppskriften på en vitamin dessert nedenfor..

skrell stikkelsbæretBehandle bærene som beskrevet tidligere.. skive appelsiner, pittingSkjær appelsinene i biter, husk å fjerne frøene underveis. Skrell bananene og del dem i flere biter.skrell og hakk banan

Overfør maten til blenderskålen. Pisk dem til den flerfargede massen blir til en homogen puré. Ha arbeidsstykket i en dyp bolle og tilsett gradvis sukker.

Til denne desserten kan du ikke bare bruke vanlig hvitt sukker, men også rørsukker. Hvis du bestemmer deg for å bli på det siste alternativet, ikke glem å smake desserten med jevne mellomrom. Det er mulig du trenger mindre brunt sukker enn det som er angitt i oppskriften..

Etter noen timer kan den nåværende desserten legges i glass, korkes og oppbevares i kjøleskapet..oppbevaring av dessert i fryseren

Stikkelsbær med appelsin og kiwi

ingrediensene i dessertenHer er en oppskrift på en annen uvanlig delikatesse med sørlige frukter. Selv et par skjeer søte godbiter vil gi deg styrke og løfte humøret. Sørg derfor for å fylle den opp for vinteren, slik at selv på den kaldeste dagen kan du stupe inn i minnene om sommeren..

Ingredienser:

 • stikkelsbær – en kilo;
 • appelsiner – to stykker;
 • kiwi – tre stykker;
 • sukker – to kilo.

Rå ukokt kiwi, stikkelsbær og appelsinsyltetøy er også veldig lett å tilberede. Vask først alle matvarene godt og behandle bærene. Skrell kiwien og skjær hver frukt i fire deler. Skjær appelsiner i skiver, velg frøene forsiktig.skrell og hakk kiwi

Rull bærene og fruktene gjennom en kjøttkvern, og overfør dem deretter til en passende dyp tallerken.hakk appelsiner i en blender kvern ingrediensene i en blenderBland den aromatiske puréen med sukkeret. Du kan smake på godbiten etter fire timer. Overfør resten av syltetøyet til rene glass, lukk det tett med lokk og send det til kjøleskapet eller fryseren.

serverer dessert til bordetSom du kan se, blir stikkelsbær- og appelsindesserten tilberedt umiddelbart uten å lage mat. Derfor må du ikke skynde deg å gjøre en rik høst av bær til tradisjonell syltetøy, men heller bruke oppskriftene våre..

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară