15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Plomme pitted compote oppskrifter for vinteren

plommekompott med frø til vinteren Hvis du liker fersk frukt, vil du sannsynligvis ikke gi opp en drink laget av favorittfruktene dine. Du kan enkelt tilberede plommekompott med frø til vinteren hvis du leser oppskriftene våre nøye. Når du bruker mye tid og krefter, kan du få en fantastisk forfriskende drink med utmerket smak og aroma..

Plommekompott med frø etter en enkel oppskrift

Eksperter sier at en slik drink trygt kan lagres hjemme i et helt år. Vi tviler imidlertid på at lageret ditt vil bli holdt i pantryet til våren. Mest sannsynlig vil det komme til en slutt mye tidligere, siden ingen søte kjærester kan motstå smaken av denne plommekompotten..

Ingredienser til en 3-liters boks:

  • blå plommer – 500 gram;
  • sukker – 250 gram;
  • vann – to og en halv liter.

Hvis du vil beholde en frisk frukthøst i lang tid, så sjekk ut en enkel oppskrift på en plommekompott for vinteren med frø..

sorter ut plommene og vask Velg den beste frukten, fjern halene, og skyll dem deretter godt i rennende vann. Legg plommene i en ren 3 liters krukke. Hvis du har mulighet til å vaske beholderen i oppvaskmaskinen, der temperaturen stiger til 70 grader, trenger den ikke å steriliseres i tillegg.

Noen frukter kan sprekke under tilberedning. Selvfølgelig vil dette ikke ødelegge smaken på drikken, men du kan enkelt unngå en slik situasjon. Faktum er at en tynn hud vanligvis ikke tåler en kraftig temperaturendring. Derfor er det bedre å få plommene ut av kjøleskapet på forhånd, og deretter senke dem ned i vann og varme dem over lav varme..

Kok opp vann i en kjele og hell det deretter i glasset. For å forhindre at oppvasken brister, må du legge en skje i rustfritt stål inni. Dekk glasset med et lokk og la det stå i 15 minutter..kok opp vann og fyll glassene

Tøm den resulterende infusjonen i en gryte, hold plommene med en skje eller bruk et spesielt lokk av plast med hull. Bland væsken med sukkeret og kok opp på komfyren. Sett kokende sirup tilbake i glasset og rull sammen lokket med en skrivemaskin.

send kompott fra plommer for lagringPlommekompott med frø til vinteren avkjøles lenge. Legg glasset på lokket og dekk det med et ullteppe. Etter omtrent en dag kan drikken overføres til resten av emnene og stå der til vinteren. Men hvis du vil ta en prøve, kan du gjøre det på noen få dager. Kanskje kompoten vil virke for søt for deg. Men det er enkelt å fikse – bare hell det i en mugge og fortynn med varmt vann..

Hvis du liker smaken av denne hyggelige drikken, kan du gjøre noen flere enkle eksperimenter med ingrediensene. For eksempel, legg til epler, pærer eller favorittbærene dine i oppskriften. Deretter vil vi tilby deg en annen interessant måte å tilberede denne deilige godbiten på..

Plomme og druekompott

En original smakskombinasjon oppnås ved å blande flere typer frukt. Og mynteblader vil gi drikken en spesiell friskhet og uvanlig aroma. Denne gangen vil vi fortelle deg hvordan du lager en plommekompott i en liters krukke..

Ingredienser:

  • mørke druer – 130 gram;
  • åtte plommer;
  • sukker – 160 gram;
  • vann – 800 ml;
  • mynte – to kvister.

Hvordan lage kompott med plomme og druefrø? Du kan lese den detaljerte oppskriften nedenfor..

vask druer og plommerBehandle og skrell frukten grundig fra kvistene. Vask glasset i en brusløsning inne og ute, og skyll og steriliser på en hvilken som helst måte som er praktisk for deg. Legg lokket i kokende vann i noen minutter, og fjern det forsiktig..sterilisering av retter

Ha plommer og druer i en tilberedt bolle, og hell deretter kokende vann over dem. Legg lokket på halsen og la væsken sitte i fem eller syv minutter. Når vannet skifter farge, hell det i en kjele og bland med sukker. Tilsett ferske mynteblader til sirupen og kok i noen minutter.

Hvis du liker aromaer av krydder, kan du prøve å tilsette stjerneanis, sitronmelisse eller kanel til kompotten. Plommekompoter med frø til vinteren passer godt til sitron- eller limesaft.

kok sirupen og hell plommeneHell sirupen tilbake over frukten, rull deretter opp rettene. Husk å snu glasset opp ned og pakk det varmt inn. Dagen etter kan du sende kompotten til oppbevaring i kjøleskap eller pantry.konsentrert plommekompott Når tiden kommer, fortynn den med kaldt kokt vann og server drikken til bordet. Ikke glem å tilberede en deilig hjemmelaget pai eller charlotte til den.

Som du kan se, er kompott med plomme i pitted for vinteren veldig enkel og rask å tilberede. Som regel krever det ikke ytterligere langsiktig sterilisering eller annen behandling..

Previous Post
Hvordan lage et koselig avslapningsområde i landet
Next Post
Purcei din rasa Landrace în casa de la țară