15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Påfyll manglende vitaminer med rødbærkompott

rødbærkompott til vinteren Rødbærkompott kan tjene som en utmerket drink i kampen mot vitaminmangel om vinteren. Dette er fordi røde rips er en skattekiste av næringsstoffer. I tillegg til vitamin A, C, E, inneholder bær organiske syrer, jern, kalium, selen, pektinsubstanser og mange andre nødvendige elementer for å forbedre livsviktige funksjoner i menneskekroppen..

Hvis du ofte drikker ripsjuice eller kompott, kan du bli kvitt unødvendig væske i kroppen, fra vevsødem og poser under øynene. Glem også tørst, forkjølelse, kvalme, milde magesykdommer i lang tid.

Rødbærkompott

deilig rødbærkompott En enkel oppskrift på rødbærkompott uten tilsetningsstoffer tilberedes veldig raskt. Det vil ta 400 gram bær, som er omtrent 1,5 kopper, hvis det ikke er noe å måle gramene med. Sirupen trenger 200 gram sukker og 1,5 liter vann..

Forberedelse:

 1. Modne bær for å bli kvitt stilkene og vaske. Skylling kan utføres under rennende vann ved å legge bærene i et dørslag eller samle i en stor bolle med vann ved å bare senke ripsene i væsken en stund..vask bærene godt
 2. Bland vann med sukker, kok opp.lag sukkersirup
 3. Ha rene bær i kokende søtt vann og kok i 2 minutter.hell bær i sirupen og kok opp
 4. Vent til det er avkjølt og du kan drikke. For å bevare rødbærs -kompott om vinteren uten sterilisering, må du koke hele kokemassen i sterile glass og stramme med lokk etter å ha kokt bærene i sirup. Deilig forberedelse til deg!

Hvis du forbereder en kompott fra frosne bær, blir den i dette tilfellet umiddelbart tilsatt boblende sirup og kokt uten å tine.

Sterilisert rødbærkompott

sterilisert ripskompottRødbær har mange komponenter som gjør at den kan lagres i hermetisk form lenge. Men for en mer pålitelig konservering, etter å ha kokt det, er det bedre å bruke prosedyren for sterilisering av bær sammen med kompott i en krukke. Til rødbærkompotten for vinteren trenger du to 150 gram glass bær, to av de samme glassene sukker og 3 liter vann. En 3-liters krukke bør tilberedes for disse ingrediensene ved å rengjøre den med natron og sterilisere.

Forberedelse:

 1. Fjern stilker fra gode bær, skyll dem.fjerne stilker fra rips
 2. Sovne i en krukke.hell rips i glass
 3. Kok opp sirupen (vann + sukker) og hell over røde rips.lag sirup til ripskompott
 4. Dekk med lokk, legg glassene i en gryte med vann slik at de når skuldrene. Start steriliseringsprosessen i 20 minutter (tid for en 3 liters beholder).
 5. Fjern glasset fra pannen med en tang og stram lokket godt med en sjømann. Pakk inn varmt i 24 timer, fjern lerretet dagen etter og la det stå i en uke i et ventilert område. Deretter kan du legge den i pantryet til vinteren..

Denne kompotten kan tilberedes uten sterilisering med en dobbel fylling av komponenter i en krukke med kokende sirup.

Rødbærkompott med epler

eple og rødbærkompottEple og rødbærkompott er en søt og syrlig drink laget av et minimum av ingredienser. Det trenger 300 gram rips og et kilo epler. Fra dette antallet komponenter bør det hentes 5 liter kompott.

Forberedelse:

 1. Skill rips fra stilkene og vask.fjern stilkene og vask
 2. Skjær eplene i biter eller la hele etter ønske.forberede epler
 3. Ha de rene ingrediensene i en kjele, fyll den til randen med vann og legg på komfyren.koker kompott av rips og epler
 4. Så snart blandingen koker, tilsett sukker, hvor mengden passer til din smak. Noen liker for søtt, og noen har en hyggelig syrlig smak. Etter neste oppkok, hell væsken med bær og frukt i sterile glass og vri.

Rødbærkompott med appelsin

rødbær og appelsinkompottKompotter med tilsetning av sitrusfrukter er ganske populære nå. Å kombinere bær fra våre land med en fremmed nysgjerrighet er en god idé med en utmerket smak. Et kilo røde bær, en stor appelsin, 200 gram sukker vil gå for rødbærkompott med appelsin. Ingrediensene som er oppgitt beregnes i en treliters krukke.

Forberedelse:

 1. Vask rips uten grønt og legg dem i en sil for å glassere vannet.vask og tørk rips
 2. Vask appelsinen. Formen du skal gi appelsinen vil bare avhenge av dine preferanser. Disse kan kuttes sammen med skallet, også bare skiver uten skall.hakk en appelsin til kompott
 3. Plasser alle komponentene i banken. Opptatt plass skal være 1/3 av volumet. For de som ønsker å tilsette litt pikant smak til proviantene, kan du legge til mynteblader. Rødbærkompott med appelsin og mynte for vinteren ser estetisk vakker ut og har en kald ettersmak.ha ingrediensene i glasset
 4. Kok opp vann og hell det over glassene. Dekk med lokk, la tinkturen forbli i denne tilstanden i omtrent 20 minutter.fyll glassene med kokende vann
 5. Tøm det smaksatte vannet i en kjele, tilsett sukker og kok opp.kok bærsirup
 6. Hell glass med en rips-oransje sammensetning med en boblende blanding og lukk dem umiddelbart tett med lokk. Pakk inn varmt i en dag.

Assortert rød- og solbærkompott

rød og svart rips kompottRødbærkompott for vinteren kan kombineres med sesongens frukt og få en uovertruffen smak. Drikken krever et glass med røde og solbær, samt stikkelsbær. Alt dette vil bli lagret i en sirup bestående av to glass vann og tre liter vann. Det skal bemerkes at glassmengden i denne oppskriften er 150 gram..

Forberedelse:

 1. Alle bær i oppskriften må frigjøres fra unødvendig løvverk, kvister, rengjøres for rusk og skylles grundig.sorter og vask bærene
 2. Steriliser glassene og hell skrellede bær i dem.hell rene bær i krukker
 3. Kok opp vanlig vann uten tilsetningsstoffer og hell det i en krukke til bærene. Dekk til med lokk, la det brygge i 10 minutter.kok opp vann og fyll glassene
 4. Legg et nylonlokk på glasset med hull for drenering av væsken og hell det duftende vannet mettet med bærjuice i pannen. Ha den nødvendige mengden sukker i dette vannet (du kan justere volumet av sukker etter smak) og kok opp.sil infusjonen
 5. Hell den kokende blandingen i glass og forsegl umiddelbart. Pakk inn i varmt teppe i 12 timer. Fjern teppet etter avkjøling – ferdig!

Stikkelsbær kan erstattes med barbær, bringebær, yoshta.

Forbered 1-2 bokser kompott for hver oppskrift som presenteres i artikkelen, og ditt pantry blir rikere på flere typer emner. Om vinteren vil hver gang slektninger drikke kompott av en ny uvanlig smak..

Previous Post
Høsttid i hagen: gjødsling av druer og rips
Next Post
Ce să plantezi într-un pat de flori lângă casă?