15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lag juletrepynt fra kjegler med egne hender

dekorere juletreet med furukegler Å kle på et nyttårs skjønnhet ved å lage og henge juletrepynt fra kjegler vil ikke være vanskelig. Tross alt er det slett ikke nødvendig å henge bare fargerike ballonger kjøpt i en butikk. Faktisk kan juletreet dekoreres med nesten alle håndverk laget av deg selv, fra alt som er tilgjengelig! Du må bare oppfatte en fantasi.

Les også om: sunn furu syltetøy!

sett med julepynt

Hva trenger vi

For å lage julepynt fra kjegler med egne hender, trenger vi:

 • kjegler;
 • lim;
 • sterke tråder;
 • tykk synål eller syl;
 • skinnende maling (spray) eller glitter;
 • stå;
 • litt bomullsull;
 • filler og løsemiddel.

Vi samler kjegler i skogen, hvis dette ikke er mulig, så i parker, på smug, boulevarder. På de stedene der du møtte gran eller furu.

Grantrær vokser ikke overalt. I noen deler av landet vokser bare furutrær i naturen. Knoppene deres er også gode for håndverk..

Nå må de tørkes, spesielt hvis du samlet dem etter regn eller så under snøen. Ellers dannes ikke lim og maling..enkle umalte dekorasjoner

Du må velge pålitelig lim slik at juletrekeglene ikke faller fra hverandre. Det vil være nødvendig å koble frøene til hverandre – vi samler figurer fra dem. Det kan også være nødvendig med lim for å fikse paljetter eller bomullsull, som vil fungere som snø. Det ser veldig fint ut..nydelige juleleker

Tråder brukes til å henge leker fra grener. Du trenger sterke, tykke tråder slik at sløyfen til båten ikke går i stykker. Du trenger en nål for å stikke hull i støtene, slik at du kan lage en sikker løkke. For maling og glitter er det to alternativer:

 1. Du maler bare knoppene.
 2. Dekk støten helt med lim og dryss deretter glitter på den..

Følg sikkerhetsstandardene når du arbeider med lim og maling. Hvis du jobber innendørs, bør det være godt ventilert, ikke ha åpen ild. Beskytt ansiktet ditt med et bandasje. Samle alt du trenger for å lage håndverk og legg det på bordet på forhånd. Klargjør løsemiddel hvis du trenger å tørke maling av hendene eller bruke hansker.

flerfargede kjeglerEt stativ vil være nødvendig for å lette prosessen med å jevnt male eller felle gnister på kjeglen. Du kan lage den fra en fyrstikkeske og en tynn lang nellik..

La oss komme til morsomt arbeid

Enkel furukegleNå skal vi lage den enkleste juletrekeglen med egne hender. Vi tar smerter av granen og renser dem for rusk, slik at malingen senere legger seg godt og limet ikke faller av. Det vil være nok å tørke hver av dem forsiktig med en tørr klut. Vi velger et sted hvor vi skal male konglene. Dekk overflaten med aviser.

Det er best å male med aerosolemalje (bildeler). Det er mer praktisk, billigere, og du trenger ikke å pusse over vanskelig tilgjengelige steder.!

Vi legger den skarpe delen av kjeglen på nellikeren på stativet vårt og begynner å male hver kjegle, fra alle sider. Vi venter på at de skal tørke. Tørketiden til malingen er alltid angitt på etiketten..dekk bumpen med maling

Når alle kjeglene er tørre, fjerner du dem fra stativet og tar limet med bomullsull.påfør litt lim Vi belegger hele den halvsirkelformede delen med lim og dekker med en liten mengde bomullsull. Du bør vente litt til limet tørker..lim bomullsull

Bruk en nål eller en syl til å stikke den øvre delen gjennom og gjennom. Hvis du stikker med en nål, kan du sette en tråd inn i øyet på forhånd. Vi knytter tråden og gjemmer knuten i hullet. En enkel dekorasjon av furukegler er klar!

Ikke injiser en støt, men bomullen som ble limt på. Den achene er veldig vanskelig og vanskelig å punktere. Håndter skarpe ting med ekstrem forsiktighet.!

For skjønnhet kan du også bruke noen få flekker eller prikker i en annen farge eller knytte en båndbue. Forresten, i tillegg til tråder, er et tynt elastisk bånd egnet. Kjegleleken blir presset mot grenen, som en ekte. Som om en sølv- eller gullkjegle vokste på et magisk juletre.

kongler

figurer av dyr fra kjeglerDu kan ikke være begrenset til enkle juletrekegler, men samle hele figurer i forskjellige former fra dem. Fra beholdningen beskrevet ovenfor forblir alt uendret, bare en liten mengde ståltråd vil bli tilsatt. Med sin hjelp vil vi koble kjeglene til hverandre..

Ståltråd er best egnet, som vil spille rollen som et forsterkende materiale, med en tykkelse på 0,5 eller 1 millimeter. Kobbertråd er for mykt. Figuren vil begynne å deformeres under sin egen vekt..

Pineal stjerne

en stjerne laget av fargede kjeglerOg nå skal vi lage et juletreetøy av kjegler, men i form av en stjerne. Vi trenger grankegler (5 stykker) av samme størrelse slik at det blir symmetri. Først må du lage en trådbase: bøy den slik at det er fem stråler (vi vil snøre på dem). Vi stikker hull på de stumpe endene av kjeglene. Med en syl, spiker eller tykk nål. Dette er for å lage hull for at endene på basetråden skal passe inn og limes på dem. Vi strammer kjegler og begynner å male. Etter at alt er tørt, lager vi et hull i en av stjernens stråler og setter inn en tråd der..

I tillegg er det veldig enkelt å lage den samme stjernen, men til toppen av juletreet. Produksjonsprosessen er den samme, bare du trenger å velge og installere et lite rør slik at det passer på toppen av tregrenen. Oftest er dyser laget av nakke fra langstrakte flasker. Festet må installeres mellom strålene til stjernen vår, i midten. Fest deretter godt.

Det er best å male i sølv, rødt, metallisk eller gull – det ser flott ut!

Snøfnugg

furu kjegle snøfnuggAlt er nøyaktig det samme, bare trådbasen må ha seks ender. Vi vil plante konglene på dem ikke med en sløv del, men med en skarp. Vi maler eller dekker med paljetter, lager en løkke. Du får et veldig vakkert juletreet leketøy laget av kjegler, som på bildet, i form av et snøfnugg.

Det er mange designalternativer, siden selv et komplekst snøfnugg kan monteres fra store og små kjegler.

Garland

Julekrans av kjeglerDu trenger flere frø for å lage en krans. Dessuten kan de ha forskjellige størrelser – det er enda vakrere. Det er mulighet for å male i forskjellige farger. Etter å ha malt knoppene, ta en lang syl eller nål. Det er to alternativer for slike håndverk:

 • konglene henger med enden ned, den ene etter den andre;
 • følg hverandre som en kjede (tverrgående arrangement).

Du bør ikke bruke en tråd: det vil være mange kjegler, tråden kan bryte fra en slik belastning. Det er bedre å ta en fiskelinje.

Hva annet kan du tenke på

symbol på hunden 2018I tillegg til ideene som presenteres, er alternativene for å lage nyttårshåndverk fra frøene til gran og furutrær uendelige. Dette er både små menn og figurer av forskjellige dyr. Symbolet for 2018 er forresten hunden. En hundefigur kan også lages av kjegler på samme måte, men bare gran er egnet her, siden furuene har en annen form.

Du trenger støt i forskjellige størrelser:

 • en stor;
 • fire litt færre;
 • to små.

Den store støten er hundens kropp. Den vil holde potene, halen og hodet. Fire mindre støt er bena, de skal ha samme lengde. En liten støt vil spille rollen som hodet, og den andre – halen.

Vi tar en syl og stikker hull i kjeglene. Hell litt lim i hullene og sett inn fyrstikker der. Koble støtene sammen. Ører kan lages av papir eller av små støt. Lim dem forsiktig til hodet. Enhver farge er egnet for maling. Ikke glem å male eller lime hundens nese, munn og øyne. Dette gjøres enkelt med plasticine..

Håndverk fra nåletrær som henger på et juletre, brenner veldig godt på grunn av at harpiksen forblir inne. Lim, bomull og maling vil bare fremskynde forbrenningsprosessen. Bruk aldri gnister eller lys i nærheten av et juletre.

Barn liker kjeglerhåndverk og fantasien har ingen grense. Så en liten pingvin, morsomme mus, et ekorn og et rådyr, en sovende skjønnhet, ugler, nisser, en julekrans vil dukke opp på juletreet.

kjeglepingvin

mus fra kjegler

ekorn og hjort

Tornerose

ugler

kjegle nisser

en krans av kjegler

en krans av kjegler og fugler

Se også videoen, DIY juletre dekorasjoner mesterklasse:

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China