15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tre alternativer for å lage et symbol på rikdomstreet med egne hender

gjør det selv pengetre Feng Shui -kunsten lærer oss: for å bli rik, er det viktig å ha et pengetre, fordi det er dette treet som tiltrekker seg materiell rikdom og rikdom som en magnet. I suvenirbutikker er det et bredt utvalg av slike talismaner for enhver smak, men hvis du lager et pengetre med egne hender og legger et stykke sjel i det, vil dette forsterke effekten flere ganger. Vi gjør deg oppmerksom på flere alternativer for å lage et hjemmelaget tre, som ikke mister verken sin skjønnhet eller magiske evner.

Topiar av mynter

topiar av mynter Når du begynner å lage topiary av mynter (et dekorativt tre med en krøllete rund krone), bør du følge reglene:

 1. Hovedfokuset for håndverket er kronen, og dens diameter skal være større enn potten som treet vokser i.
 2. Den maksimale størrelsen på potten er lik kronens bredde, men det er bedre å ta en mindre voluminøs gryte slik at den ikke trekker oppmerksomheten til seg selv.
 3. Den totale høyden på suveniretreet vil være omtrent tre diametre på selve kronen.
 4. Stammen skal være tynn, men fast.
 5. For å forhindre at treet faller, må grunnpotten fylles med kraftig fyllstoff.

Et av de enkleste alternativene for myntpengetre er å bruke en rund skumball som basen for kronen. Noen håndverkere lager det fra aviser, bretter dem tett og limer dem, men dette alternativet er ikke det beste, siden det er veldig vanskelig å oppnå en jevn avrundet form. For å gjøre kronen perfekt, er det bedre å velge en skumball. Størrelsen avhenger av ønsket og antall tilgjengelige mynter, men det må huskes på at det skal være mange av dem, fordi ballen er helt dekket.

Bollen skal først limes over med servietter – så den ikke blir glatt og myntene fester seg bedre.

Så, for å lage et topiary -pengetre med egne hender, må du plukke opp små mynter av samme valør, for eksempel 10 rubler. De kan festes enten med en termisk pistol eller med PVA -lim (det første alternativet er å foretrekke, siden det vil gi god vedheft). Kronen skal dannes i form av skalaer, nemlig:

 • lim en mynt først;
 • legg to mynter på toppen slik at den første er delvis skjult, og de berører hverandre i midten av den nedre mynten;stadier av å lage et pengetre
 • lim resten av myntene på samme måte og legg dem som skalaer, lag for lag;
 • behandle den limte kronen med lakk for å forbedre glansen.

Et lite område av ballen må forbli tomt – fatet vil “vokse” herfra.

Stammen på et tre kan lages av en vanlig sushi -pinne, og så vil den være flat eller fra et stykke tykk aluminiumskabel og bøye den bisarrt. Maling vil gi en gyllen effekt til trestammen, mens kabelen må pakkes inn med tape eller papir av en lignende farge..prosessen med å lage penger

Det gjenstår å samle og “plante” pengetreet, nemlig:

 1. Fest fatet i det venstre hullet på kulekronen, bruk lim om nødvendig.
 2. Fyll en liten plastkopp eller en vanlig kopp med gips og tre.
 3. Når gipset stivner, lim “jorda” i glasset med mynter, mal med gyllen maling eller dekk med gnister.
 4. Dekorer potten med maling eller lim med vakker blonder.

Om ønskelig kan du feste blader eller buer til stammen og plante en sommerfugl på kronen – alt avhenger av mesterens fantasi.

Graciøst pengetre med grener

pengetre med grenerDu kan lage et veldig delikat pengetre med egne hender av mynter og wire: en vakker fallende krone med gyldne blader-mynter vil være hoveddekorasjonen i huset. Å lage en talisman er ikke vanskelig, for dette:

 1. Bor hull i myntene og legg hver på et lite stykke tynn tråd – dette blir blader på stilkene.forberede mynter og wire
 2. Koble bladene til grener.koble mynter til grener
 3. Samle et tre fra grenene ved å feste dem til stammen fra en tykk fleksibel kabel.samle kronen på treet
 4. Sett et tre i en gryte eller et glass med gips.klart pengetre

Mynter kan også kombineres med perler, og fatet kan formes i forskjellige former..

Maling av mynter

bilder av mynterIkke bare et tredimensjonalt tre ser spektakulært ut, men også lagt ut i form av et bilde på lerret eller papir. Slikt arbeid kan utføres med barn, fordi det ikke er noe komplisert i hvordan man lager et pengetre i et bilde. Selve håndverket er som følger:

 1. Tegn en kontur på lerretet (bagasjerommet og kronen).
 2. Legg stammen fra papirservietter vridd til flagella.
 3. Ta ut kronen fra myntene.
 4. Mal alt med gyllen maling.
 5. Sett inn et bilde i en ramme.

Hva symboliserer pengetreet??

forskjellige varianter av pengetreetDet er mange tegn knyttet til pengetreet. I følge Feng Shuis lære er hovedoppgaven til denne talismanen å tiltrekke økonomisk velvære og rikdom til eieren, men effekten vil bare være hvis treet settes på riktig sted, nemlig i rikdomssonen. Den sørøstlige siden av rommet er ansvarlig for dette, og for å øke effekten av pengetreet anbefales det å installere en fontene i nærheten.

Kinesiske eksperter i Feng Shui forsikrer at dekorative talismantrær skal ha 10 grener som nøyaktig 100 mynter er plassert på – dette er kombinasjonen som har maksimal magisk effekt..

Hvis du rister et slikt tre og blander med myntblad, bør du forvente materielle fordeler snart. Sant eller ikke – det er opp til deg å bestemme.

Når det gjelder det levende pengetreet (bastard), beholder planten også sin symbolikk hvis den blir tatt godt vare på. I dette tilfellet, for at blomsten skal påvirke materialtilstanden på en positiv måte, er det nødvendig å tørke bladene regelmessig og forhindre dannelse av støv på dem – det vil føre til motsatt effekt (forbruk og tap av penger) . Tørking av busken viser også et uplanlagt avfall..

For å aktivere virkningen av det fete pengetreet, legg en mynt på bunnen av blomsterpotten og skyll den under rennende vann hvert år før jul..

Oppsummerende vil jeg si: hvis det er forsyninger av små ting i huset, inkludert gamle mynter, bør du definitivt prøve å lage en talisman av dem. Et pengetre laget med kjærlighet med egne hender vil ikke bare dekorere huset, men også bli en original gave til venner og bekjente.

Å tjene et pengetre av perler – video

Previous Post
Hvordan bruke Solikox til kaniner
Next Post
Pentru repararea electrocasnicelor folosim un fier de lipit din China