15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor trenger du en elektrisk penselkutter i en hage

Til og med en skjør kvinne kan fungere som en elektrisk børste Alle kjenner beskjæringssaksene som gartnere kutter og forkorter overflødige skudd på trær og busker. Men hvis du vil klippe en hekk eller gi en ny form til en dekorativ busk, trenger du en elektrisk penselklipper. Det er enheter på bensin trekkraft, men de brukes på store områder vekk fra energikilder.

Varianter av elektriske busksaks

Batteridrevet elektrisk børstehakker Det skilles mellom strømdrevne og batteridrevne elektriske buskekutter. Nettverksapparater er lettere og billigere, men er egnet for små områder med et tett uttak. Faren er ikke utelukket når du arbeider med et slikt verktøy for å bli sammenfiltret i ledningene eller ved et uhell kutte av strømledningen i stedet for en gren.

Batteridrevne buskskjærere er tyngre, dyrere. Det er imidlertid mye mer praktisk å jobbe med enheten uten binding. De dyre modellene til kjente produsenter bruker pålitelige litiumionbatterier med høy kapasitet med rask opplading. Settet inneholder 2 batterier for alternativ lading. Under vinterlagring blir arbeidsledige batterier ubrukelige.

Når du velger et verktøy, bør du være oppmerksom på:

  • enhetens strøm;
  • kniv;
  • tilstedeværelsen av en stang for arbeid med høye prøver.

Dobbeltkantet saksSaks for batterienheter kan ha en eller tosidig sliping, forskjellige lengder på skjærekanten. Dette påvirker hastigheten på arbeidet og kvaliteten på de opprettede konturene. Et billigere verktøy har ett fast blad, de andre kuttene. Videre kan skarpheten være på en eller begge sider. Disse saksene skaper en sterk vibrasjon, og hendene blir fort slitne. Sagaggregater til en hekkekutter med to bevegelige blader som er skjerpet på begge sider fungerer mer organisk og uten store anstrengelser. Dette er et profesjonelt verktøy.

BOSCH verktøykniver er laget av sveitsisk spesialverktøystål. De skjerpes med laserkontroll og diamantbehandling. I løpet av sesongen blir ikke lerretet kjedelig. Merket lerret selges i servicesentre.

Amatørens elektriske hekkekutter kan ha ett eller to håndtak avhengig av motoreffekt. Modeller med ett håndtak kutter selve spissene på ikke helt lignifiserte grener. Hvis en stang er inkludert, lar enheten deg trimme toppene og klippe plenen. Lengden på knivene for hekksakser med en effekt på 0,4 kW overstiger ikke 16 cm.

Middels og store verktøy er utstyrt med to håndtak, siden vekten når 4,5 kg, er effekten opptil 1 kW. Men kutterne når 80 cm og jobber med en frekvens på 4000 bevegelser per minutt. Kraftige greninstallasjoner kuttes opp til 2 cm i tverrsnitt, og konturen er veldig ren.

Velge en nettverkshekker

Nettverksbaserte elektriske børsterElektrisk saks regnes som et billig, lett og praktisk verktøy for en gartner. Hvis det nærmeste uttaket ikke er mer enn 30 meter unna, eller det er ledninger for elektriske verktøy i hagen, vil en elektrisk nettverkskniv være en nyttig oppkjøp. Enheten kan bare brukes i tørt vær, nøye observere strømkabelen, spesielt når du arbeider med vektstangen. Elektrisk saks fungerer stille, ikke avgir skadelige gasser.

Stort sett kjente selskaper har fokusert på batteri- og bensinmodeller. I vurderingen av nettverksverktøy tilhører lederen Bosh elektriske børsteskjærer. De presenterte modellene med bladlengder på 42-65 cm gir høy produktivitet. Kraften til enhetene 450 – 700 W lar deg kutte ut tykke grener av gjengrodde hekker, siden sagbladene er plassert i en avstand på 16 til 34 mm.

La oss se nærmere på en av disse modellene, Bosch AHS 45-16 hekkekutter. Enheten er godt balansert og enkel å betjene med komfortable grep. Produktet er designet for langvarig drift, skaper ikke vibrasjoner på grunn av den raske bevegelsen til 42 cm lange knivbladene. Samtidig har motoren en effekt på 450 watt. Ristmaskinen veier 2,9 kg. Installert horisontal kontrolllinje for kuttlinje.

Penselkutter InterskolInterskol penselklippere fra nettverket utføres som en modifisert penselklipper. Selskapet spesialiserer seg hovedsakelig på bensinmodeller. For bruk i trange rom, utvikles modeller med en skjærelinje eller skive. I motsetning til Bosh -saks kan russisk saks løftes på en stang for å trimme høye stativer.

Elektrisk børstemaskin KRE-23/1000 er en enhet med en skjærelinje. Beskyttelsessystemet brukes:

  • elektrisk isolerende hylse;
  • knappen blokkerer utilsiktet aktivering;
  • mykt startsystem.

Faktisk er dette en forsterket penselklipper med et knivgrep på 23, en linje på 43 cm. Ytterligere bekvemmeligheter er en sammenleggbar stang, et håndtak som kan justeres i høyden, og en elektrisk isolerende pute på håndtaket. Verktøykraft 1 kW.

Møt de trådløse hagesaksene

Bosch batteridrevne hagesaksFordelene med batterimodeller er først og fremst mobiliteten. En liten enhet vil gre busken på de mest utilgjengelige stedene. Enheten fungerer nesten lydløst og forstyrrer ikke resten av andre.

På dyre modeller av kjente produsenter er det en “vannstand” -funksjon som lar deg kutte hekken parallelt med jordoverflaten.

De beste i dette segmentet er Bosch trådløse hekksakser. Komplisert teknologi virker ikke slik for forbrukeren. Trykk på “Start” -knappen – og verktøyet er på jobb. Komfortable håndtak, lav vekt, ingen vibrasjon er instrumentets varemerkeegenskaper. Den beskyttende skjermen beskytter operatøren mot grener som flyr i høy hastighet.

Teknisk utstyr til utstyret:

  • økonomisk energiforbruk kombinert med et kraftig batteri;
  • tosidige diamantbelagte kniver;
  • bruk av litiumionbatterier med høy kapasitet og uten minneeffekt av nivået på den siste ladningen;
  • godt balansert for å redusere tretthet, støy og vibrasjoner.

Bosh -verktøymodellene er ergonomiske, du vil hente dem og gå på jobb.

BOSCH AHS 45-16 Elektrisk børstesaksvideo gjennomgang

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea