15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Varmtvannsbereder Electrolux forbedrer levekårene i landet

Oppvarmingsvannsberederen Electrolux vil gjøre livet ditt behagelig Et behagelig liv avhenger i stor grad av tilgjengeligheten av varmt og kaldt vann i huset. Electrolux varmtvannsbereder med elektrisk og gassvarme presenteres av det svenske selskapet Electrolux. Selskapet produserer flyt- og lagringsenheter med forskjellige kapasiteter, horisontal og vertikal design.

De viktigste forskjellene mellom Electrolux -kjeler

Formålet med oversikten er å gi en oversikt over produktene med elektrisk energiforsyning med ewh -produktetiketten. I forgassede områder er det fordelaktig å installere en Electrolux varmtvannsbereder ved hjelp av en gassbrenner. Til tross for den dyre installasjonen og behovet for å installere en avtrekkshette, vil driften av varmeren være mer økonomisk enn for en elektrisk enhet..

Hvis du trenger å installere en liten varmtvannsbereder under vasken, må du kjøpe en enhet med U-merking, et fuktsikkert hus. For installasjon ovenfra, bruk en enhet med indeks O.

Hvis behovet for varmt vann oppstår i sommermånedene, kan et innebygd apparat installeres. Selskapet tok hensyn til behovet for sommerboere for å gjøre livet behagelig. En innbygger i en megalopolis og en landsby kan bruke Electrolux -serien med øyeblikkelige vannvarmere, forutsatt at belastningen på de elektriske nettene tillater bruk av en kraftig energiforbruker.

Kjele Electrolux på badet Akkumulatorer representerer alltid en varmtvannstank som er koblet til prøvetakingspunktene. Tanken er en metallbeholder laget av rustfritt materiale eller foret fra innsiden med mat av plast. Utenfor er beholderen avrundet med et slitesterkt belegg. Electrolux vannvarmere er festet til veggpaneler i vertikal og horisontal posisjon.

Ulike modeller av varmtvannsberedere inkluderer ett eller to varmeelementer med en total kapasitet på ikke mer enn 2 kW, som gjør det mulig å bruke husholdningsnettverk med en spenning på 220 V under installasjonen.

Varmtvannsbereder Electrolux EWH 50 Quantum pro

Den kompakte modellen vil passe inn i et trangt rom med en kontur i hjørnet 38×38, 70 cm høyt. Electrolux EWH 50 Quantum pro varmtvannsbereder med et 1,5 kW varmeelement fungerer, oppvarming av tanken til 750 i 98 minutter.

Den indre tanken er laget av en spesiell emalje sammensetning, påført 8500 i en atmosfære av inerte gasser. Et slikt belegg har en ekspansjonskoeffisient lik metallet og sprekker ikke og tillater ikke utvikling av fokalkorrosjon. Metalltykkelsen på den indre tanken er 2 mm. Tilstedeværelsen av en magnesiumanode fungerer som en ekstra barriere mot korrosjon.

For å sikre din sikkerhet er det bedre å ta et bad med varmtvannsberederen slått av. Dette er ikke i instruksjonene, men eksperter anbefaler.

Varmtvannsbereder Electrolux EWH 50 Quantum proEnheten har et elektronisk kontrollpanel, som knappen angir temperaturen på varmtvannet ved utløpet. Hvis vi reduserer oppvarmingstemperaturen til 55 grader, får vi et økonomisk energiforbruk. I hverdagen brukes varmt vann med høy temperatur bare til vask med desinfeksjon. Er det verdt det å varme opp vannet for senere å fortynne det med kaldt?

I nødstilfeller er Electrolux 50 liters varmtvannsbereder beskyttet av brudd i forsyningskretsen:

 • når du slår på varmtvannsberederen uten vann;
 • trykkfallet i matevannsledningen er under 0,7 Ati;
 • trykkøkning i ledningen over 6 ATI;
 • blokkerer når varmeelementet overopphetes under vekten.

Med alle de positive egenskapene er kostnaden for varmtvannsberederen lavere enn andre modeller med et volum på 50 liter..

Økonomisk flat varmtvannsbereder Electrolux EWH 50

Økonomisk flat varmtvannsbereder Electrolux EWH 50Enheten er designet for å varme opp 50 liter vann til en temperatur på 750 ved et overtrykk i kaldtvannsledningen på 0,7 – 6,0 bar. Størrelsen på Electrolux EWH 50 Centurio dl varmtvannsbereder er 860x433x255 ml med myke konturer. Enheten varmes opp med to varmeelementer, 1 kW hver. Totalvekten til enheten er 12, 2 kg.

Den indre tanken er laget av austenittisk stål ved argonsveising, som ikke ødelegger strukturen i den sveisede sømmen. Varmeelementer er dekket med kobber og kobber-nikkelkappe. For å redusere korrosjon er en magnesiumlegeringsanode montert i varmeelementet, en forbruksvare.

Tilstedeværelsen av to elektroder gjør det mulig å justere til en rask oppvarmingsmodus og en økonomisk opp til 550 C. Forresten, en økonomisk modus er modellens viktigste kjennetegn. Bakterier dør når de når 500, og intensiv avleiring på elektrodene har ennå ikke skjedd. Varmeelementer må rengjøres sjeldnere, mindre energi forbrukes.

Effektiv isolasjon av den indre tanken til Electrolux varmtvannsbereder med et 2 cm lag polyuretanskum tilfører enheten økonomi.

Beskyttelsesfunksjoner utføres:

 • termostat;
 • sikkerhetsventil;
 • RCD – med strømlekkasjer;
 • beskyttelse mot tørr varme;
 • nedleggelse ved lavt trykk i forsyningsnettet.

Kompakt varmtvannsbereder 50 liter med X-Heat applikasjon

Kompakt varmtvannsbereder 50 liter med X-Heat applikasjonDen foreslåtte modellen til Electrolux EWH 50 Formax varmtvannsbereder bruker varmeelementer fra en ny generasjon. “Tørt” varmeelement representerer et design der hver spiral er innelukket i en kolbe og varmeelementet ikke har direkte kontakt med vann. Som et resultat avsettes ikke uløselige salter på overflaten av elementet, og det vises ikke skala. Korrosjonsbeskyttelse av metallet er laget med en spesiell glassfosforemalje, og den påførte magnesiumelektroden øker effekten. Settet inneholder 2 varmeelementer. Hvis en mislykkes, fortsetter den andre å varme opp. Det er enkelt å bytte ut en skadet del.

Positive funksjonelle egenskaper til Electrolux varmtvannsbereder:

 • allsidighet i installasjonen – enheten kan installeres horisontalt og vertikalt;
 • det er et kontrollpanel med muligheten til å regulere temperaturen, og det er en “ECO” -funksjon;
 • sikkerheten er sikret av en sikkerhetsventil, jordfeilbryter, termostat, utløst ved 850 С.

Skifte varmeelementOppvarmingstiden for en full tank med vann til 750 vil være 108 minutter når elementer med en kapasitet på 0,8 og 1,2 kW slås på.

Oppvarmingsvannvarmer Electrolux EWH 80 Royal

Oppvarmingsvannvarmer Electrolux EWH 80 RoyalEn elektrisk kjele med en indre tank i rustfritt stål og forniklede varmeelementer gir en stor familie med varmt vann. Argonsveising sikrer langsiktig drift av det indre fartøyet. Det er 2 varmeelementer installert i tanken, for 1 og 2 kW, men de fungerer vekselvis og belastningen på nettet overstiger ikke 2 kW. Formen på Electrolux EWH 80 Royal varmtvannsbereder er flat, dimensjoner 493x290x990 mm. Oppvarmingstid for vann opptil 750 – 2 timer 10 minutter.

Praktisk kontrollpanelEnheten er utstyrt med beskyttelses- og kontrollenheter:

 • vanntemperatur sensor;
 • beskyttelse mot “tørr” oppvarming av elektroder;
 • strømbrudd ved trykk over og under nominell (0,7-7,0 bar):
 • sikkerhetsventil;
 • RCD.

Praktisk kontrollpanel lar deg stille varmeren til en av tre varmemoduser, kontrollere driften av enheten.

Varmeapparatet er montert vertikalt på veggen med ankre. Installasjon og feilsøking av driftsmodus må overlates til servicesenteret eller utføres i henhold til bruksanvisningen. Når du kjøper, sjekk tilgjengeligheten av komponenter i henhold til listen.

Tekniske egenskaper til varmtvannsberederen Electrolux 30 liter

Varmtvannsbereder Electrolux 30 literEn liten varmtvannsbereder vil bli en uunnværlig assistent i sommerhuslivet. Enheten med dimensjoner på 43,3×25,5×54,6 cm passer i en nisje, varmer opp vann til 750 på 50 minutter. Enhetens vekt 9 kg, enkel installasjon.

Vannvarmeren Electrolux EWH 30 Royal, til tross for sin lille størrelse, har god funksjonalitet:

 • innvendig tank i rustfritt stål;
 • to varmeelementer med en kapasitet på 1 kW er laget av kobber med fornikling;
 • det er en modus for å bruke ett element og full effekt;
 • termostat, “tørr” beskyttelse, sikkerhetsventil, jordfeilbryter – verneutstyr.

Den kompakte enheten er uunnværlig om sommeren i en bygård. Det er enkelt å integrere det i vannforsyningsordningen og lagre det til neste sommer..

Alle berørte vannvarmere har 7 års garanti. Kostnaden for enheter med emaljerte hus er mindre enn med rustfritt austenittisk stål. Prisen påvirkes av volumet på varmeapparatet og tilleggsutstyr.

Videogjennomgang av varmtvannsberederen Electrolux EWH 50 Centurio H

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea