15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oversikt over bensinbørstetrimmere

Bensin -børsteskjærer trimmer i drift Gassdrevne hekksakser hjelper deg med å raskt rydde opp i hekkene dine og forme buskene dine. Takket være det faktum at trimmermotoren går på bensin og ikke på strøm, lar den deg klippe overflødige grener hvor som helst. Den nedre enden av hekksaksen er utstyrt med en skarp skjæreskive, og den øvre enden er et langt justerbart håndtak med motor og drivstofftank. Vi anbefaler å lese en artikkel om den populære motorsagen Calm ms-180!

Husqvarna buskrydder 545FX versjon

Husqvarna penselkutter 545FX versjon Husqvarna -selskapet produserer motorsager, elektriske sager, bensinkuttere, elektriske ljåer og andre verktøy for husholdning og profesjonell bruk. 545FX hedgecutter ble utgitt i 2011 og er et profesjonelt verktøy med høy ytelse og økt holdbarhet. Derfor kan Husqvarna 545FX bensinhekksakser brukes gjennom hele arbeidsskiftet. Verktøyet ble utviklet spesielt for skogrydding. Denne oppgaven er bare mulig med en kraftig bensintrimmer med lave vibrasjonsnivåer, samt utstyrt med en høyhastighets girkasse..

Verktøy for profesjonelle545FX penselklipper har en X-Torq-motor med en sylinder på 45,7 cc. Effekten er 2,2 kW. Takket være X-Torq-teknologien, husker Husqvarna 545FX totakts børstemaskin raskt med minst mulig avgasser og sparer også drivstoff betydelig. Lanseringen utføres ved hjelp av Smart Start -systemet. I dette tilfellet må du gjøre minimal innsats, siden motstanden til startsnoren reduseres med 40%.

Et særtrekk ved modellen er at girkassen er plassert i en vinkel på 24 °. Dette gjør arbeidet mye mer behagelig..

Det ergonomiske og justerbare sykkelhåndtaket på bensinhekksaksen er også vinklet for enklere kontroll av klippeprosessen. Håndtakene er ferdig med myke pads, noe som helt eliminerer muligheten for å skli. Antivibrasjonssystemet reduserer vibrasjonsnivået og belastningen på hendene betydelig, slik at verktøyet kan brukes i lang tid.

Trimeren er utstyrt med spesielle festerSpesifikasjoner:

 • effekt – 2,2 kW eller 3 hk;
 • vektstang – rett;
 • vekt uten installerte skjæreelementer, beskyttelsesdeksler og drivstoff – 8,1 kg;
 • drivstofftankvolum – 900 ml;
 • maksimal anbefalt tomgangshastighet – 13000 o / min.

Drivstoffpumpe hjelper raskt med å starte børsteskjærerenDrivstoffpumpen hjelper hekksaksen med å starte raskt, selv etter lengre perioder med inaktivitet. Filterdekselet kan fjernes uten verktøy, noe som gjør det enkelt å bytte uten nøkler. Startknappen går automatisk tilbake til startposisjonen for enklere og raskere gjeninnkobling av hekksaksen. For behagelig arbeid med verktøyet, følger det med en sele som består av et belte, to skulderstropper og en bred ryggstøtte. Ryggen kan justeres.

Bensinskriver Stihl FS 450

Penselkutter Stihl FS 450FS 450 hekksaks er en pålitelig profesjonell bensintrimmer med mange forskjellige funksjoner. Designet for bruk i landbruk, skogbruk eller kommunale tjenester. Effekten på totaktsmotoren er 2,1 kW. Arbeidsvolumet er 44,3 cm3. Takket være mykstartfunksjonen ElastoStart starter hekksaksen raskt og enkelt. For å forhindre at brukeren utsettes for sterke vibrasjoner og belastninger, er et system for demping installert, som består av flere gummidempere..

Forgasser av Shtil -versjonen FS 450 hekksakser utstyrt med en kompensatorStangen på bensinknivmaskinen til Stihl FS 450 -versjonen er rett, og håndtaket er laget som en sykkel eller i form av bokstaven T. Et slikt håndtak gir mye bedre kontroll over arbeidsprosessen, og mindre tretthet ved langvarig bruk . Bommen kan justeres i høyden med en T-skrue, uten verktøy. Alle kontroller er montert på ett håndtak.

Sammenlignet med husholdnings bensintrimmere, er FS 450 hekksakser forgasser utstyrt med en kompensator. Som et resultat, selv om filteret er sterkt tilstoppet av smuss, vil verktøyet kunne operere med konstant effekt..

Kompensatoren vil opprettholde den optimale blandingshastigheten av bensin og luft i forgasseren til filteret er fullstendig skadet. For å gjøre det lettere å starte Shtil FS 450 hekksaksen etter lang nedetid, har den en manuell drivstoffpumpe og en dekompresjonsventil. Sistnevnte senker trykket i sylinderen. Som et resultat blir det enda enklere å starte motoren, og det reduserer også slitasje på bensintrimmeren. For behagelig arbeid følger en beltesele med Shtil -børsteskjæreren. Vekten til enheten uten fylt drivstoff og skjærende deler er 8 kg. Volumet i beholderen for bensin – 670 ml.

Carver GBC-043

Trimmer børstekutter bensinmotor Carver versjon GBC-043Trimmer penselklipper gassdrevet Carver versjon GBC-043 er designet for å fungere på en personlig tomt. Den kan brukes til å jevne ut plener, kutte små busker eller tykt gress. Utstyrt med en buskekutter med en sylindret motor, hvis effekt er 1,7 kW. Sylindervolumet er 43 cm3. Akkurat som de tidligere modellene, er håndtaket laget i form av en sykkel for å gjøre det mer behagelig å jobbe med. Volumet på drivstoffbeholderen er 950 ml.

Hovedtrekkene til Carver GBC-043 buskutter:

 • trimmerlinjen har en firkantet seksjon, noe som reduserer støy- og vibrasjonsnivået betydelig;
 • luftkjøling av motoren;
 • rett bar;
 • en drivstofftank med stort volum lar deg jobbe lenge uten å fylle drivstoff;
 • motorsylinderen er forkrommet, takket være den vil den vare lenger;
 • lett vekt – 6,7 kg.

Sammenligningstabell for bensintrimmere Husqvarna 545FX, Stihl FS 450 og Carver GBC-043:

Beskrivelse av egenskaper Husqvarna 545FX Stihl FS 450 Carver GBC-043
effekt, kWt 2.2 2.1 1.7
Sylinderens arbeidsvolum, cm3 45,7 44.3 43
Bensintankkapasitet, ml 900 670 950
Vekt (uten installert foringsrør, blader og fylt drivstoff), kg 8.1 åtte 6,7
Rotasjonshastighet på utgående aksel, turtall 10100 8750-8930 7600
Behandlingsbredde, cm 22.5 tretti 43
Støynivå, dB 114 100-111 110

Prisen på bensinhekksakser avhenger først og fremst av kraften deres.Prisen på bensinhekksakser avhenger først og fremst av kraft og formål. Husholdnings trimmere er betydelig billigere enn profesjonelle verktøy.

Arbeider med en bensinbørsteskærer Stihl HS 45 – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea