15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Øyeblikkelig varmtvannsbereder og dens anvendelse

Øyeblikkelig varmtvannsbereder - komfort og bekvemmelighet Sommersesongen er forbundet med å dra til landet, reparere vannveier i byen, mangel på varmtvannsforsyning. Øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder, kompakt enhet, vil løse problemet. Fordelen med enheten er umiddelbar oppvarming av rennende vann i en kran eller en dusj. Ingen lagringskapasitet kreves for å ta opp plass. På grunn av varmeelementene som er innebygd i jakken, varmes det vann som passerer, vasker dem opp.

Om emnet: elektriske vannvarmere for dusj!

Prinsippet for drift av øyeblikkelige vannvarmere

Prinsippet for drift av en rennende varmtvannsbereder I prinsippet er det ikke nødvendig med varmtvannsfordeling. Det oppvarmede vannet kan tilføres gjennom kaldtvannsledningen, men da kan det ikke fortynnes..

Det er to grunnleggende forskjellige oppvarmingsordninger – strømningstrykk og tyngdekraft. I dette tilfellet anses kretsen som ikke-trykk, siden vanninntaket for oppvarming etter ventilen, og dens frie strøm til dusjen passerer under atmosfæretrykk. I denne ordningen brukes en temperaturkontroller, strømningshastigheten ved inntaket bestemmes av brukeren manuelt. Kretsen inkluderer en strømavstengningsventil når det ikke er vann i røret. Dette forhindrer overoppheting av vann og ulykker. Øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder kan fungere med en effekt på 2-8 kW og krever ikke separate ledninger.Øyeblikkelig varmtvannsbereder diagram

Et trykksystem er mer komplisert. For å oppnå de nødvendige strømnings- og temperaturparametrene er to kontrollsystemer involvert – for trykk og temperatur. Trykksystemer er komplekse, bruker flere alternativer, og kostnadene er mye høyere. Men de er designet for å koble til flere prøvetakingspunkter, og slås på automatisk når en kanal dukker opp i røret. Systemet krever en separat ledning som er vurdert for enhetens effekt.

Varmtvannsbereder tilkoblingFor at vann ikke skal danne avleiringer på skyggene ved oppvarming, utsettes det for magnetisk behandling med en kompakt aktivator innebygd i systemet. En elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder er et alternativ til en kjele. Utstyret har de samme oppgavene, men et annet driftsprinsipp. I kjelen blir vannet konstant oppvarmet, med en effekt på 1-2 kW, for øyeblikkelig oppvarming, er det nødvendig å sende inn en salve med en effekt på 3-30 kW, avhengig av valgt utstyr. På den annen side avkjøles overflødig vann i tanken, energi forbrukes uproduktivt.

Øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder tar bare strøm når du bruker en kran eller dusj.

Enheten til strømningsvarmere

Øyeblikkelig varmtvannsbereder i brukMange modeller av strømningsvarmere bruker lignende oppvarmingsmetoder. Merker kjennetegnes ved design og materialer som brukes i produktoppsettet. Installasjon av en elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder på dusjen utføres fra modellene i trykkhodet og ikke-trykkserien. Den lave effekten til ikke-trykkanordninger tillater ikke vann, varmere enn 600 C. Men denne temperaturen er standard for tilførsel av kjølevæske til sentralisert oppvarmingsnett. En tyngdekraftvarmer er i stand til å tjene bare ett punkt med analyse. Enheten er imidlertid kompakt, enkel å installere på egen hånd og kan dekke behovet, forutsatt at det brukes en spesiell dyse. På grunn av de forskjellige delene av inn- og utløpet av vannet, reguleres tiden som væsken blir i varmekammeret. Smal endeflyt skaper behagelig trykk.

Gravity flow -varmer AEG BS 35 E laget i TysklandHer er en tegning av en tyngdekraftstrømvarmer AEG BS 35 E laget i Tyskland. Selskapet spesialiserer seg på produksjon av gjennomstrømningsovner i forskjellige kategorier. Free-flow-enheten kan operere med lav effekt og fungere maksimalt to punkter etter tur. Trykkvannsberederen AEG RCM 6 E kan installeres på strømnett opptil 10 bar. Kolbe og varmeelement i kobberutførelse. Slike ovner er installert i et eget skap og kan ikke kalles økonomisk..

Installere en øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder på en kran

Ved første øyekast ser det ut til at en enhet montert på en kran er en vanlig mikser. Bare de elektriske ledningene avslører plasseringen av enheten. En spiralvarmer og en regulator som styrer prosessen er skjult i det robuste rørhuset. I designløsninger kan forskjellige strømtilkoblinger brukes. Alle enheter inkluderer:

 • kolbe;
 • varmeapparat;
 • temperaturrelé med avstengningsfunksjon;
 • vannbevegelsesrelé som gir en startkommando;
 • vannfilter;
 • lastregulator.

Prinsippet for drift av en øyeblikkelig varmtvannsberederVanligvis brukes øyeblikkelige elektriske vannvarmere til sommerhytter. Du kan vaske oppvasken og hendene med varmt vann fra en enhet med lite strøm. Jo lavere kraften til enheten er og jo enklere utførelsen er, desto billigere er den. For sesongbruk kan du finne en modell som koster mindre enn tre tusen rubler. I dette tilfellet må du justere vannføringen manuelt. Jo høyere innløpsstrømningshastighet, desto lavere utløpstemperatur. Det anses som optimalt hvis enheten produserer et flyt-temperaturforhold:

 • vask på kjøkkenet-3-5 l / min ved t 45-500 С;
 • servant-2-4 l / min ved t 35-370 С;
 • dusj-4-10 minutter ved t 37-400 С.

Slike indikatorer vil bli gitt av en enhet med en effekt på 3-6 kW. KDR-4E-3-kranmodellen av merket Delimano gir oppvarming opptil 60 grader under disse forholdene. Billige øyeblikkelige varmtvannsberedere til Electrolux -selskapet tok førsteplassen i vurderingen når det gjelder pris og funksjonalitet. Det er verdt å ta hensyn til Electrolux Smartfix 3.5 T og Garanterm GHM 350, russiske merker.

Velge en øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder for et landsted

Installere en gjennomstrømningsvannvarmer på badetDet er visse normer for vannforbruk for hver person. Derfor er det nødvendig å beregne kjøpet av en varmtvannsbereder basert på det totale behovet for varmt vann. For en stor bygning med flere sanitærpunkter er det bedre å bruke et akkumulativt varmesystem. Kjeler opererer på et vanlig nettverk og bruker energi økonomisk.

Hvis det er behov for å installere en elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder i en gammel bygård, bør enheten velges i effektområdet opptil 8 kW, med en egen linje.

Hvis en spenning på 380 V tilføres bygningen, kan du kjøpe en kraftig enhet. Det er viktig å velge en trygg varmeapparat som bruker:

 • emaljert varmekammer;
 • elementer i et hus i rustfritt stål;
 • kolbe og varmeelementer laget av kobber, med kvartsbelegg.

Hvordan velge riktig øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder når det gjelder strøm? Eksperter anbefaler:

 • om sommeren er en effekt på 3,5 kW nok, siden vannet har en temperatur på omtrent 18 grader;
 • om vinteren er modeller med en effekt over 5 kW effektive;
 • modeller med alternativer som krever en effekt på mer enn 7 kW er ikke verdt å kjøpe for en standard leilighet.

En rekke elektriske vannvarmere, deres priser og egenskaper

Behovet for strømningsvarmere er drevet av behovet for å skape komfortable levekår under alle omstendigheter. Den kompakte størrelsen på enhetene lar deg installere utstyret i trange rom. Vann varmes opp i løpet av få sekunder, og det er mulig å holde en stabil indikator.

Når du velger en enhet, blir de styrt av dens kraft, design og tilbudte alternativer. Imidlertid er hovedindikatoren kraften til vannoppvarmingen.

For et valg presenterer vi en oversikt over flere merker.

Atmor øyeblikkelig varmtvannsberederAtmor øyeblikkelig varmtvannsbereder produsert internt i Israel.

Kvaliteten på produktene bekreftes av:

 • arbeidsressurs – 15 år;
 • en spesiell design av varmeelementer, med en kapasitet på opptil 12 kW med øyeblikkelig handling;
 • nettverksdrift ved hjelp av en elektronisk strømningssensor;
 • mulighet for installasjon i trange rom.

Hvis trykket i systemet er mindre enn det tillatte, slås strømmen av, indikatoren slukker. Atmor ovner kan brukes i eldre bygårder. Som et eksempel kan vi tilby en modell av en elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder Atmor ENJOY 100 5000 Dusj, som koster omtrent 3 tusen. Produktiviteten er 3 l / min. Ved oppvarming til 650 C er tilkoblingseffekten 5 kW. Som et trykkalternativ for disse parameterne tilbys Atmor In-Line 5-modellen, to tusen rubler dyrere.

Øyeblikkelig varmtvannsbereder TermeksØyeblikkelig varmtvannsbereder Thermex representerer en lukket struktur med to knapper som vises på panelet. Vi tilbyr produkter fra Stream -serien med en effekt på 3,5 – 7 kW og Sistem, en enhet lukket i et hus med en tilkobling på 6-10 kW. Enheten har en kjemisk beskyttelse mot saltdannelse, oppvarmingstemperaturkontroll.

Fordeler med en varmtvannsbereder:

 • strukturen er utstyrt med en vannstrømssensor, en kobbervarmer, en temperaturkontrollsensor og en jordfeilbryter;
 • tjener flere punkter samtidig;
 • enkel installasjon;
 • rask vannoppvarming.

Stilig modell Thermex System 600 Hvitt trykkhode med en produktivitet på 5 l / min koster ikke mer enn 5 tusen rubler.

Øyeblikkelig varmtvannsbereder PolarisØyeblikkelig varmtvannsbereder Polaris laget i Storbritannia har 250 servicesentre for utstyret i Russland. Produktene presenteres i flere serier, som igjen er multivariate.

Felles for alle modeller anses:

 • arbeid i området 0,25 – 6,0 bar;
 • automatisk avstengning av oppvarming når 570 С;
 • tilstedeværelsen av en skjerm på instrumentpanelet;
 • komplett sett med vannfilter og trykkregulator;
 • eget tilbehør inkludert – tut, dusj.

Vega og Gamma regnes som rimelige modeller. Kostnaden deres overstiger ikke 3 tusen. Men den rimeligste modellen regnes som Polaris Smart..

Når du velger en modell av en elektrisk øyeblikkelig varmtvannsbereder, anbefaler vi deg å ta hensyn til produkter under merkene Electrolux og AEG. Først og fremst er det nødvendig å fokusere på tilstanden til det elektriske nettverket, som vannoppvarmingen drives fra.

Gjennomgå testing øyeblikkelig varmtvannsbereder – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea