15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan ikke bli forvirret hvis bensinkutteren ikke starter

Bensinkutteren starter ikke Verktøyet, til tross for sin lille størrelse, er en kompleks teknisk enhet. Hvis du studerer bruksanvisningen, viser det seg at årsakene til at bensinkutteren ikke starter er kjente og flyttbare. Det er nødvendig å konsekvent eliminere faktorene som gjør det vanskelig å starte verktøyet. Start vanligvis med mer tilgjengelige noder med en enkel helsesjekk.

Feilsøking

Feilsøking Alle årsakene til at bensinkutteren ikke starter kan klassifiseres i henhold til spesifikasjonene for driften av individuelle enheter. I servicesenteret er funksjonsfeil klassifisert:

 • motorfeil (stempelslitasje, lagerfeil, veivhussprekk);
 • feil på drivstoffblandingstilførselen – tilstoppede porer i luftfilteret eller forgasserfeil;
 • tenningssystemet fungerer ikke;
 • mekanisk funksjonsfeil – lekker slanger, ødelagte ledninger under flettet, briste rør.

Kontroll av funksjonen til verktøyetBrukeren må først sjekke om det er drivstoff i tanken. Start opp i henhold til instruksjonene, med sagen på siden. Sett luftspjeldet i “lukket” posisjon, pump opp drivstoff, slå på tenningen og gjør 3-4 skarpe rykk med starteren. Åpne luftspjeldet hvis motoren går. Bensinkutteren starter ikke – vi gjentar operasjonene med et litt friluftsspjeld.

Pusseklipperen kan ikke fungere på lenge. Girkassen og motoren blir overopphetet. Klipping kan ikke være mer enn 15 = 20 minutter, og ta en fem minutters pause. På en lun ettermiddag blir driftstiden kuttet til to. Ved slått av ugress, sedger må arbeidstiden reduseres.

Hvis lanseringen mislykkes, begynner vi å lete etter årsaken til feilen:

 • sjekk kvaliteten på drivstoffet;
 • sørg for at lyset fungerer og at stearinlyskanalen er ren;
 • sjekk renheten til luftfilteret;
 • pass på at drivstoffilteret ikke er tett;
 • sjekk renheten i pusten;
 • rengjør uttaket.

Mer komplekse årsaker vil bli funnet under diagnosen feilfunksjoner som fører til overhaling av forgasseren. Slike årsaker inkluderer tilstopping av forgasserens indre kanaler, slitasje på pakningen på den og brudd på tettheten i de indre hallene med tap av vakuum. Gjør-det-selv bensinbørste reparasjon, hvis den ikke starter, vil kreve tålmodighet.

Eliminering av årsakene til at bensinkutteren ikke starter

Eliminering av årsakene til at bensinkutteren ikke starterDrivstoffblandingen må tilberedes med de nøyaktige proporsjonene bensin og olje. I dette tilfellet kan du ikke bruke et annet drivstoffmerke. For å utelukke inntrengning av smuss, må bensinen sette seg i glass- eller metallbeholdere i 2 dager. Ikke bruk plastredskaper for lagring av drivstoff. Mål oljen nøyaktig med en medisinsk sprøyte uten nål. Bruk bare ny tilberedt blanding, ikke la ubrukt drivstoff ligge i tanken. Hvis motoren er slem, stopper buskutteren, når du trykker på gassen, kan drivstoffet være skylden.

Bensinkutteren starter ikke varm – trykk på gassutløseren og trekk kraftig i ledningen flere ganger til motoren starter, og senk deretter avtrekkeren. Vil ikke starte – spesialisert reparasjon kreves.

Kontroll av tenningssystemet, hvis bensinkutteren ikke starter, utføres i rekkefølge:

 • rengjør det fjernede lyset fra karbonavleiringer og smuss, tørk det, sett et gap på 1 mm;
 • koble til en høyspentledning og se etter gnist ved å trekke i starteren flere ganger;
 • i fravær av en gnist, sjekk høyspentledningen for integritet;
 • bytt lyset;
 • tørk lyset kanalen;
 • samtidig kontrolleres driften av tennspolen, det er feil hvis arbeidspluggen ikke gnister.

Det er i tilfelle feil på tenningsspolen på bensinkutteren som ikke starter varmt, går i stå, fungerer periodisk.

FiltfilterfyllerRengjøring eller bytte av luft- og drivstoffilter vil sikre riktig forbruk av ingredienser som kommer inn i forgasseren. Luftfilteret kan vaskes i såpevann eller byttes ut. Hvis det brukes et nylonstoff, vaskes det, det porøse filtfyllmaterialet skiftes ut. Bytt drivstoffilter forsiktig uten å la inntaksmanifolden stå åpen. Om det er nødvendig å skifte luftfilter kan avgjøres om motoren starter med luftfilteret fjernet. Er det nødvendig å bytte rutenett på drivstofftilførselen, hvis bensinkutteren ikke starter, vil et tørt lys fortelle.

Pust, luftinntak i bensintank. Hvis det blir tett, dannes et vakuum i tanken og blandingen kommer ikke inn i forgasseren. Hullet kan blåses ut med luft eller rengjøres med en nål. Rengjør eksosrøret, fjern gnistdemperen på lyddemperen..

Justering og tuning av forgasseren

ForgasserinnstillingMaksimal og minimum motorhastighet, jevn tomgangshastighet reguleres av forgasseren. Den stabile driften av børsteskjæreren avhenger av mengden av den medfølgende brennbare blandingen og luften, forholdet mellom dem. Bensinkutteren starter ikke når forgasseren er forstyrret. Prosedyren for justering av enheten for tilførsel av drivstoff ved lav hastighet (L), høy hastighet (H) og tomgang (T) reguleres av skruene med samme navn:

 1. Motorsagen må gå i minst 10 minutter, siden justeringen utføres på en varm.
 2. Drei skruen H jevnt til maksimal hastighet, og vri den deretter ¼, mot klokken, noe som reduserer motorens aksel.
 3. Tomgang justeres med T -skruen, slik at ljåen ikke roterer.
 4. Skruen L justeres ved først å åpne maksimal gass og deretter jevnt redusere hastigheten til et stabilt minimum.

Etter justering må en forgasser som kan repareres med rensede filtre og kontrollert tenning sikre at motoren går. I tilfelle feil på forgasseren, etter at du har reparert den, må du justere tilførselssystemet igjen før du starter bensinkutteren.

Spol tilbake på fjærenSjeldne sammenbrudd som hindrer driften av bensinkuttere kan være:

 • spole fjæren tilbake;
 • Knust eller fastlåst startrulle
 • defekt startmontering.

Den viktigste funksjonsfeilen, hvis eliminering er forbundet med utskifting av motoren, kan være feilen i motorstempelgruppen. Kostnaden for reparasjoner vil koste rundt 70% av kostnaden for produktet. For å forstå årsakene til at bensinkutteren ikke starter, vil videoen hjelpe:

Ta godt vare på motorsagen din

Det er ingen unødvendige setninger i bruksanvisningen, alt som tilbys er rettet mot problemfri drift av bensinkutteren. Rengjøring av alle deler etter hver arbeidssyklus letter enkel fjerning av uherdede rester og smuss. Bare de avkjølte nodene må rengjøres. Denne teknikken bidrar til kvaliteten på luftkjøling av motor og girkasse..

Godt drivstoff er nødvendig for høy kvalitet på bensinkuttere.For tanking må du bruke drivstoff med oljen som er anbefalt i instruksjonene. Hvis den brennbare blandingen blir igjen i drivstofftanken, flyter oljen opp og, ved oppstart, lander den på spjeldet, noe som reduserer justeringen. Blandingen kan sedimentere og tette drivstofftilførselen i forgasseren..

Når du lagrer utstyret for vinteren, må du foreta en revisjon, smøre girkassen og stempelsystemet, pakke hele sagen i oljede filler og oppbevare på et tørt sted.

Det er umulig, det er farlig for verktøyet og helsen til klipperen, å bruke en metallkabel i stedet for en fiskesnøre. Den kutter mer effektivt, men belastningen på girkassen og motoren øker. Et slitt stykke tråd flyr med en kules hastighet når den løsner. Effektiv klipping kan føre til tidlig slitasje på motorstempelgruppen. For mer effektiv slått foreslås det å bruke linjeprofilen “stjerne”.

Diagnostikk av bensinkuttere og eliminering av årsaker – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea