15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Benzokosa 128R fra Husqvarna er verdt din oppmerksomhet

Benzokosa Huskvarna 128R Husqvarna driver med produksjon av diverse utstyr og verktøy for hjem, hage, skog og konstruksjon. Husqvarna motorsager, kultivatorer, saks, ryttere, Husqvarna bensinkuttere og alle andre produkter produseres kun i henhold til den siste utviklingen og av materialer av høy kvalitet. Det er takket være den enestående påliteligheten til verktøyene at Husqvarna er kjent over hele verden og etterspurt..

Beskrivelse og egenskaper ved bensinbørster 128R

Praktisk og praktisk verktøy Husqvarna 128R bensintrimmer er designet for små til mellomstore områder og er også egnet for å klippe gress i nærheten av vanskelig tilgjengelige steder (blomsterbed, kantstein). Verktøyet er utstyrt med en totaktsmotor med en effekt på 0,8 kW eller 1,1 hk. Rotasjonshastigheten til Husqvarna 128R bensinbørste når 11.000 o / min. Motoren er designet med E-Tech 2-teknologi, som reduserer mengden eksosgass som trimmeren produserer betydelig. Volumet er 28 cm3.

For å få verktøyet til å slå på raskt, selv etter en lang periode med inaktivitet, har det en innebygd grunning for drivstoffpåfylling og Smart Start-systemet. Maksimal arbeidsbredde er 45 cm. Husqvarna 128R Bensinkniv er en bensintrimmer med en rett bom og profesjonelle håndtak, laget i form av en sykkel. Dette gir mye bedre kontroll over arbeidsprosessen og retningen til verktøyet. Rett bomdesign anses å være mer pålitelig enn buede. Sykkelhåndtak kan brettes for å gjøre det lettere å transportere bensinkuttere.

Bensinbørsten veier bare 4,8 kgVekten til verktøyet er 4,8 kg uten fylt med drivstoff, installerte skjæredeler og beskyttelsesdeksel. Takket være dette kan Husqvarna versjon 128R brukes lenge uten avbrudd. Drivstofftanken til bensintrimmeren er laget av hvit plast for å gjøre det lettere å kontrollere mengden drivstoff som er igjen i den. Beholderen for bensin har et volum på 400 ml. For å starte bensinkutteren er det nok å trekke i ledningen jevnt, siden den nødvendige kraften for start er redusert med 40%.

For arbeid brukes belteutstyrSettet med verktøyet inkluderer:

  • kniv med 4 kniver for hardt og høyt gress eller busker;
  • trimmerhode (halvautomatisk);
  • sele for 2 skuldre;
  • et sett med nøkler;
  • sykkelhåndtak;
  • drifts- og vedlikeholdshåndbok;
  • beskyttende deksel;
  • ikke-separerbar stang.

Linjen brukes til å fjerne bare lite gress..

Husqvarna bensinkutter startknapp går automatisk tilbake til sin opprinnelige posisjon for å gjøre det enklere og raskere å koble til trimmeren igjen. Et spesielt blad for å klippe gresset knuser det ikke, men setter det i skår. Bladbeskytteren og trimmeren / linjebeskyttelsen er de samme og trenger ikke fjernes når du skifter rigg.

Skifte diskerTeknisk datablad for Husqvarna 128R buskekutter:

Beskrivelse av egenskaper Modell 128R
effekt, kWt 0,8
Maksimal anbefalt turtall, turtall 11000
Sylinderens arbeidsvolum, cm3 28
Bensintankkapasitet, ml 400
Drivstofforbruk, g / kWh 507
Lyddemper med katalysator +
Tilstedeværelsen av en hastighetsbegrensning i tenningssystemet +
Vekt (uten installert foringsrør, blader og fylt drivstoff), kg 4.8
Støynivå, dB 109-114
Stanglengde, cm 145
Knivdiameter med 4 kniver, cm 25.5

For en jevn og lang levetid anbefaler eksperter å bruke Husqvarna 2-takts motorolje..

Du kan også reparere Husqvarna bensinklippere med egne hender, for eksempel bytte av tilstoppet luftfilter. Videre er den plassert på et praktisk og lett tilgjengelig sted under dekselet. Ingen verktøy er nødvendig for å erstatte den. I tilfelle av sammenbrudd er det bedre å ta utstyret til et servicesenter, siden uvitenhet om prinsippene for bruk av enkeltdeler bare kan forverre situasjonen.

DIY reparasjonDe vanligste feilene på Husqvarna 128R bensinkuttere er problemer med tenning eller drivstofftilførsel. I det første tilfellet stopper bensintrimmeren enten etter noen titalls sekunder, eller starter ikke i det hele tatt. For å gjøre dette, inspiser tilstanden til tennpluggen. Hvis det er vått, vil du mest sannsynlig trenge å justere forgasseren riktig. Eller problemet oppstår på grunn av feil start, så bør du nøye studere instruksjonene.

Hvis tennpluggen er tørr, betyr det at drivstoffblandingen ikke flyter. Dette skyldes oftest tilstoppet drivstoffilter eller slange. Filteret bør byttes ut (det er bedre å gjøre dette hver tredje måned), og slangen trenger bare å rengjøres.

Huskvarna er en pålitelig assistent for sommerboerenEn bensintrimmer av denne modellen kan vare i mange år, det viktigste er å følge driftsreglene og rettidig inspisere og bytte ut de nødvendige delene. Videre tilsvarer prisen på Husqvarna 128R bensinkutter fullt ut kvaliteten og ytelsen..

Gjennomgå Husqvarna 128R penselmaskiner – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea