15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mesters beste verktøy er Makita -boret

Verktøy fra det japanske selskapet Makita Verktøyene til det japanske selskapet Makita er verdsatt av fagfolk for deres bekvemmelighet og pålitelighet. Drill Makita fungerer som et eksempel på omtanke for hver funksjon og etableringen av verktøy for en smal sektor med oppgaver, ved bruk av nettverk og batteristrøm. Verktøyet er designet for profesjonelle, men til priser som kan kjøpes av amatører.

Utvalgskriterier for Makita -verktøyet

Fordeler med Makita -boret i forhold til andre merker Først og fremst er kjøperen interessert i ytelsen til Makita -øvelser. Hvor mye arbeid enheten vil utføre avhenger av motoreffekten. Du må vite maksimal diameter på hull i stål, betong eller tre som må bores.

Alle modeller av øvelser er delt inn i perkusjon og ikke-perkusjon, strømnett og batteri. Ideelle verktøy er ennå ikke oppfunnet, og hver Makita -drill har fordeler og ulemper..

Slagbor borer raskt hull i metall, betong, stein, men de bryter fiber. Hammerløse verktøy borer mykere, de kan brukes som skrutrekkere. Vanligvis har hammerfrie boremaskiner en revers, noe som gjør at du ikke bare kan skru inn, men også skru ut.

Makita batteridrillNettverksenhetene er lettere, men de er knyttet til en stikkontakt med en 2 meter lang strømledning, og ledningen kan ikke forlenges før slutten av garantiperioden. I tillegg er det nødvendig med en spenningsstabilisator under russiske forhold med ustabil nettspenning..

Skrutrekkere med batterier er mobile, fungerer uavhengig av tilstedeværelse av et nettverk og utfører de samme funksjonene. Makita-øvelser er utstyrt med litiumionbatterier med høy kapasitet og har en kort oppladningstid. Ofte leveres en backup strømkilde med modellen..

Boret er et farlig verktøy. Kanskje derfor produsenter begrenser lengden på ledningen slik at enheten alltid er under kontroll, og ledningen er i sikte?

Makita -selskapet installerer en lås mot utilsiktet aktivering på sine modeller. På alle Makita -øvelser er utløserbrytere installert – du senker den, og boret slutter å rotere.

Når du velger en drill, må du ta hensyn til andre egenskaper:

 • chuck type – kam eller hurtigutløser;
 • antall turtall – en borer med én hastighet er lettere og billigere;
 • saken materiale – plast eller metall.

Gjennomgang av typiske beste modeller

Slagbor Makita HP1620Hvorfor kjøpe Makita HP1620 slagbor? Modellen har nettverk, noe som betyr at du må bruke en spenningsstabilisator. Men det er lettere enn batteri og billigere, bruker 650 W / t energi. Den sekskantede chucken er skrudd inn med en spesiell skiftenøkkel, en slik slagverktøyholder sikrer sikkerhet. Den kraftige Makita borehammeren er ikke beregnet for kjøring i skruer, og med samme hastighet bores eller bores den med slag ved en hastighet på 2800 o / min..

Verktøyet borer hull:

 • metall – 13 mm;
 • betong – 16 mm;
 • tre – 30 mm.

Rotasjonshastigheten styres av trykket på avtrekkeren, og den kan låses i en posisjon. Bruken av en spesiell reversmodus forlenger arbeidet til motorens grafittbørster. Dette gjorde det mulig å øke levetiden til karbonbørstene..

Ved arbeid med spesielt harde materialer brukes wolframkarbidbor. Det er en dybdestopp for boring av hull. Motorøvelser anbefales ofte for fagfolk.

Bor Makita 6413Beskrivelsen og de tekniske egenskapene til boremaskinen Makita 6413 etterlater ingen tvil i valg av verktøy. Enheten, produsert i merkevarens hjemland, veier bare 1,2 kg og er billigere enn på det kinesiske nettstedet. Formålet med boret er universelt, det fungerer med ethvert materiale. Den nye modellen har fått berømmelse av mange årsaker:

 • effekt – 450 W;
 • tomgangshastighet – 3000 o / min;
 • nøkkelfri chuck – 1-10 mm;
 • borediameter i metall / betong / tre – 10/14/25 mm;
 • omvendt – det er;
 • garanti – 1 år.

Til tross for den lille størrelsen, gjør boret mye arbeid. Prisen tilsvarer kvaliteten på produktet.

Den høye hastigheten lar deg bore dypt i tre med fine bor. Det motsatte gjør verktøyet enkelt å hente. Boret brukes ved skruing av festemidler, det vil si et universelt verktøy. Nøkkelfri chuck fremskynder verktøyskift.

Batteridrevet skrutrekker Makita 6271DWPE

La oss begynne å bli kjent med Makita 6271DWPE batteridrevet bor med etui. Dette er livsstøttesystemet til instrumentet. Plastboksen inneholder et ekstra batteri og lader, forbruksvarer og andre småting. Vekten på batteriet gjorde modellen bare litt tyngre, den veier 1,5 kg. De beste litium-ion energikildene brukes med lading i løpet av en time. Kroppen er laget av spesiell slitesterk plast, håndtaket er gummiert. Til tross for lav tomgangshastighet, bare 1300 o / min, støtter Makita -boremaskinen borefunksjonen. Dette forenkles av en høyhastighets spindel, tilstedeværelsen av 2 hastigheter. Nøkkelfri chuck kan fungere med 1-10 mm bor. Det er en belysning av arbeidsområdet med lysdioder.

Den batteridrevne boremaskinen Makita for beskyttelse mot utilsiktet start har en lås på startknappen. Det gis sikkerhet når du installerer den nøkkelfrie chucken, og når du oppbevarer verktøyet i etuiet.

Litiumionbatterier vil øke kostnadene for produktet betydelig. For amatørbruk kan du bruke energikilder fra nikkel-kadmium eller nikkel-metallhydrid.

Bor Makita 6408Drill Makita 6408 tilhører den klassiske typen verktøy. Universelt enkelt verktøy uten slagfunksjon og støtter ikke skrutrekkermodus. Tomgangshastigheten er høy – 2500 o / min, med en vekt på 1,5 kg og en effekt på 530 W, et slikt verktøy er ikke egnet for å stramme muttere. Men boret er kompakt og lydig i ledelse, du kan jobbe under trange forhold. Glatte konturer, god balansering, behagelig grep – alt krever å velge dette instrumentet.

Du kan fortsette å bli kjent med modellene til et velkjent selskap ved å se den tilsvarende videoen.

Makita 8406C diamantboreanmeldelse – video

Previous Post
Este posibil să folosiți pepene verde pentru pancreatită, colecistită și gastrită
Next Post
Plantarea de cartofi cu un tractor cu spărgător