15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Punch Makita – profesjonelt verktøy

Det særegne ved strukturen til Makita -perforatoren Blant konstruksjonsverktøy er hammerboren kraftig og pålitelig, som alle andre produkter av dette merket. Det har mye til felles med en slagbor, men noen operasjoner kan bare utføres av en Makita -perforator på grunn av den spesielle enheten. I detalj kan hammerboren sammenlignes med et automatisk våpen og et slagverktøy. Lav rekyl og høy operasjonshastighet gjør den uerstattelig.

Hva du trenger å vite når du skal velge steinbor

Makita boremaskin arbeider med stein og betong Når du velger en perforator for produksjon av arbeid, må du vite at dette er målverktøyet som brukes for ødeleggelse eller perforering av harde materialer – betong, stein. Arbeidslegemet for det er en drill eller andre spesielle enheter. Deres forskjell fra boret er i nærvær av et skaft av en spesiell design, som fikserer boret i boret på hammerboret. Ikke sett boret inn i boret.

I tillegg til funksjonene som en slagmaskin med høy effekt utfører, er Makita perforatoren uunnværlig hvis du trenger:

 • hull i armert betong, som går gjennom stålarmering;
 • ved hjelp av forskjellige former for arbeidshoder, meisler, kan du lage en åpning eller et spor i en monolitisk blokk.

Velg en perforator, guidet av de tekniske parameterne. Jo kraftigere og tyngre verktøyet er, jo mer arbeid vil det utføre. Hammerbor Makita, med en effekt på 0,8-1,5 kW og en vekt på 2-12 kg, er preget av:

 • makt;
 • hyppigheten av slag og deres styrke;
 • maksimal diameter på hullene som skal lages;
 • er det en revers og justerbar rotasjonshastighet;
 • patron type;
 • tilstedeværelsen av låser.

Valget av verktøy for en bestemt type arbeid anses som riktig. En skrutrekker vil klare å stramme skruene, og en slagbor vil bore hullene for å henge strengene i leiligheten. Hammerboret er nødvendig der slitsearbeid i hardt materiale råder.

Perforator Makita på jobbEt profesjonelt verktøy fra en kjent produsent kan ikke være billig. Prisen på en Makita puncher er imidlertid avhengig av mange indikatorer. Så lederen for mange rangeringer, HR2470 -modellen kan kjøpes for sju tusen, mens HR 5001c utstyrt med nye alternativer og funksjoner er estimert til 45 tusen rubler.

Prisen på verktøyet kan være betydelig lavere hvis produksjonsstedet ligger i Kina. Dette er de offisielle monteringsstedene til Makita -selskapet, men monteringskostnadene synker og det er færre kontrollnivåer. Du kan finne ut hvor perforatoren ble laget på etiketten der produksjonslandet skal merkes:

 • A – laget i Amerika;
 • D – fabrikker Dolmar, Tyskland;
 • E – Japan:
 • G – Storbritannia;
 • Y, K – Kina;
 • R – Romania.

Alle øvelser som lovlig leveres til markedet har et ekstra russisk inspeksjonsmerke – HCN.

Produkter som samles inn i håndverksverksteder varierer i emballasje, utseende, pris. Tenk på eksempler på Makita -slagere som har oppnådd anerkjennelse.

Perforator Makita HR2450

Perforator Makita HR2450Enheten har ikke forlatt butikkhyllene på mer enn 10 år, den er etterspurt og brukerne reagerer bare positivt på den. Samtidig er dette en relativt billig modell i serien Makita perforatorer. Pakken er beskjeden – i tillegg til et holdbart etui, er det et ekstra håndtak, en dybdemåler og instruksjoner på russisk.

Verktøyet har 3 funksjoner:

 • boring – drill;
 • hammerboring – hammerbor;
 • slagknusing – jackhammer.

Utstyrt med en SDS pluss borechuck, er omfanget av arbeidet begrenset av vedleggene som brukes.

Den innebygde elektronikken regulerer rotasjonshastigheten ved å føle trykket på avtrekkeren. Makita HR2450 slagbor er preget av enkel prosesskontroll og pålitelighet. Bruken av 40 stillinger med vinkelinnretninger som verktøyet fungerer med, gjør det til en allsidig person. Ifølge anmeldelser har et slikt verktøy i hendene på en profesjonell jobbet i flere år, og bare endret forbruksvarer.

Utløserkoblingen gir glid under start, og forhindrer rykk. Når ledningen er spenningsløs, aktiveres utilsiktet startblokkeringssystem.

Den eneste ulempen som er eliminert på følgende modeller er mangelen på anti-vibrasjonsbeskyttelse.

Perforator Makita HR2450 X 8 (SDS +)

Perforator Makita HR2450 X 8 (SDS +)Enheten brukes til behandling av ikke-jernholdige metaller, stål og armert betong. Den har 3 driftsmåter – hamring, boring og hamring. Motorkraften på 0,78 kW gir en gjennomsnittlig belastning. Motorkjølesystemet lar deg jobbe mer intensivt selv under støvete forhold. Enheten kan drives fra strømnettet eller en autonom strømkilde. Ved hjelp av SDS + chuck fungerer verktøyet med meisler og kroner, øvelser og øvelser på alle typer materialer, inkludert gips.

Tillatt borediameter fra 13 mm for stål til 32 for tre.

Utkoblingen forhindrer tilbakeslag hvis anfall oppstår. Gummierte håndtak demper vibrasjon og holder verktøyet komfortabelt i enhver posisjon. Leveringsomfanget av Makita HR2470 borehammer inkluderer 5 bor med en seksjon på 8 mm.

Borehammer Makita HR2470

Borehammer Makita HR2470Den forbedrede enheten ligner den kjære modellen HR2450, med en kraftigere motor. Når det gjelder forbrukerkvaliteter, er verktøyet i tet i 2016 -vurderingen. Støvbeskyttelse regnes som en fordel i forhold til andre modeller. Som et resultat har verktøyet en lang levetid og en økning i levetiden til motorens karbonbørster..

Hammerbor Makita HR2470 er utstyrt med justerbar rotasjons- og slaghastighet og bakover.

Meislene settes i ønsket vinkel, og frigjør operatøren fra kontroll. I fremtiden er moderniseringen av dette verktøyet å lage bakgrunnsbelysning og bruk av hurtigutløserpatroner..

Perforator Makita HR4001c

Perforator Makita HR4001cDen oppgraderte modellen av bergboret har økt boreeffektiviteten med en tredjedel, og levetiden har økt. Den moderne designen tiltrekker kjøperens oppmerksomhet. Komfortabelt grep på grunn av det ekstra håndtaket til venstre bidrar til å kontrollere prosessen og mindre tretthet. Borehammeren Makita HR 4001c fungerer fra husholdningsnettverket. Verktøyet er tungt, 6,3 kg og kraftig 1,1 kW, som effektivt gjennomborer bygningskonstruksjoner. Designet bruker SDS max chuck, det er et dybdestopp og et elektronisk hastighetskontrollsystem.

Andre alternativer som brukes i modellen:

 • lysbildebryter;
 • myk start og støtbeskyttelse når den sitter fast;
 • elektronisk kontroll av rotasjonshastigheten;
 • vibrasjonsbeskyttelse;
 • sikkerhetskobling.

To funksjoner – slag og rotasjon med slag effektivt og effektivt sikrer prosessen med ødeleggelse av konstruksjoner, borer betong med en krone, skaper en passasje i veggen opptil 105 mm i tverrsnitt.

Det skal bemerkes at denne modellen er produsert i Storbritannia og Kina..

Borehammer Makita HR3200c

Borehammer Makita HR3200cSom et resultat av oppgraderingen av basismodellen økte bergboret produktiviteten med 30%. Som et resultat av rekonstruksjonen har forbrukeregenskapene og prisen på Makita HR 3200 c hammer økt. Nå har modellen forbedringer av apparatet:

 • SDS pluss systempatron konisk;
 • presis hastighetskontroll;
 • praktisk bytte til en av tre driftsmoduser;
 • forbedret isolasjon av ankeret, for arbeid med store belastninger;
 • “Soft hit” på tomgang;
 • indikatorer på funksjonsfeil og slitasje på grafittbørster.

Rekonstruksjonen resulterte i et effektivt og produktivt verktøy. Den veier 4,4 kg og gir en slagkraft på 5,5 J med en frekvens på 1650-3300 slag per minutt. 850 W motor utstyrt med tvungen kjølesystem.

Det svært komfortable roterende håndtaket gir et godt grep for føreren. Hovedhåndtaket er lukket, utløseren kan låses for langvarig bruk.

Perforator Makita HR5001с

Perforator Makita HR5001сDen beste profesjonelle hammerboren i vurderingen av kraftige verktøy er Makita HR5001c slagbor. Han fikk 10 av 10 poeng, til tross for den oppgitte prisen, 34 320 rubler. Enheten er designet for super-vanskelig arbeid i sin sektor.

Hammerboret kjennetegnes av:

 • effekt – 1,5 kW;
 • vekt – 12 kg;
 • hastigheter – 1;
 • hulldiameter i betong ved boring – 50 mm, med krone – 160 mm.

Brukerne merker påliteligheten til borehammeren når man legger ingeniørgrå. Advarer brukere om at en kraftig maskin må holdes med to hender under drift. Av alternativene er god regulering, vibrasjonsbeskyttelse og slitasjeindikator for grafittbørster notert.

Slik kjøper du forbruksvarer og reservedeler til Makita -perforatoren

Det er best å kjøpe reservedeler fra de offisielle forhandlerne av Makita -selskapet. I dette tilfellet vil bruk av et nettverk av servicesentre og bestilling av reservedeler via Internett spare deg for å kjøpe forfalskninger. Hammerborene er garantert i et år fra produsenten, og i løpet av denne perioden elimineres brudd på verktøyet gratis..

Makita HR 2470 hammeranmeldelse – video

Previous Post
Naken dame fra Sør -Afrika – mild amaryllis
Next Post
Funksjoner i sorten, planting og omsorg for actinidia kolomikta
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org