15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge en fekal pumpe for å pumpe ut kloakk

fekal pumpe modeller Livet på et landsted er hyggelig hvis livsstøttesystemer fungerer. En pålitelig fekal pumpe for å pumpe ut kloakksystemet velges med tanke på utformingen av det lokale systemet. Et trekk ved alle enheter for pumping av avfallsprodukter er fjerning av smussklumper uten å tette arbeidskammeret.

Velge riktig pumpe

kloakkpumpe Når du utstyrer kloakksystemet, er det nødvendig å huske om det er uunngåelig å fjerne det akkumulerte faste avfallet. For å gjøre dette, bruk en kloakkbil eller rengjør beholderen på egen hånd. Fekal pumpe for å pumpe ut kloakk – den riktige løsningen.

Det er nødvendig å velge utstyr basert på tekniske parametere og arbeidsforhold. Avføringspumpen kan være:

 • overfladisk;
 • halvt nedsenkbar;
 • nedsenkbar.

Samtidig er det flere varianter av hver type apparat fra forskjellige produsenter..

Ved å merke kan du bestemme formålet med dreneringsenheten. Hvis hele merkingen bare inneholder digitale parametere – kan dreneringspumpen pumpe avløp med suspenderte partikler mindre enn 5 mm. Hvis bokstaven F er tilstede, takler fekalpumpen pumping av faste fraksjoner, lange fibre. Hvis bokstaven H er tilstede i merkingen, er enheten stabil når den arbeider i et aggressivt miljø. Butikksjefen hjelper deg med å velge riktig avføringspumpe for pumping av avløpssystemet..

Pumpen er valgt for å pumpe avløpsvann gjennom et system med lang tyngdekraft til inntaksmanifolden til det generelle avløpssystemet, oftere, for å pumpe VOC.

Valg av nedsenkbare pumper for pumping av avløpsvann

fekal nedsenkbar pumpeArbeider i et aggressivt flytende miljø, enheten må være forseglet og motstandsdyktig mot korrosjon. Derfor er den fekale nedsenkbare pumpen laget av motstandsdyktige materialer – støpejern, rustfritt stål eller polymerer..

I henhold til operasjonsprinsippet skilles enheter ut:

 • sentrifugal;
 • virvel;
 • skru.

Eksperter anser den mest effektive og pålitelige sentrifugalpumpen.

Enheten er utstyrt med et filternett ved sugerøret, en tilbakeslagsventil, et automatisk aktiveringssystem på et visst nivå i tanken. Ofte brukes en fekal pumpe med en kvern, installert på et bredt underlag slik at den ikke suges inn i slambunnsedimentene.

Fordeler med nedsenkbare enheter:

 • pumpe avfall med en solid brøkdel med et tverrsnitt på 80 mm;
 • pålitelighet i arbeidet, ikke kollapser i et bestemt miljø;
 • ikke overopphet i et flytende miljø;
 • skaper et hode på opptil 30 m;
 • pumper med makuleringsmaskiner pumper avfall i et rør med et tverrsnitt på 50 mm, og sparer ved installering av en trykkledning.

Anleggsprodusentene er kjente selskaper.

fekal pumpeHer er eksempler på rimelige fekale pumper, deres egenskaper.

 1. Kaliber NPT-1350 presenterer et budsjettalternativ for en nedsenkbar avløpspumpe. Enheten har en makuleringsmaskin som kan passere 18 m3 avfall. Samtidig er enheten i stand til å passere en maksimal størrelse på stykker på 40 mm. Pumpen skaper et hode på 12 meter, den er praktisk å bruke i lokale systemer. Kostnaden for enheten 5-8 tusen rubler er tilgjengelig for personer med lave inntekter.
 2. Virvelvind FN-750 arbeider på opptil 9 meters dyp. Hodet på 13 meter gjør at avfall kan løftes fra et lavt nivå. Pumpen har ikke en helikopter, men den har et flottørstartsystem. Enheten er i stand til å føre fast avfall opp til 42 mm i størrelse. Enheten har overopphetingsbeskyttelse. Prisen på pumpen er 6-7 tusen rubler.
 3. Ungarsk apparat Eipumps kan brukes i hverdagen og til pumping av industrielt avløpsvann, avhengig av modifikasjonen. En økonomisk pålitelig enhet, ikke dårligere i ytelse enn innenlandske modeller, koster fra 4 000 rubler.
 4. Jileks Fecalnik – installasjonen av det russiske anlegget er produsert i et plasthus eller laget av rustfritt stål. Kapasiteten til kloakkpumpen for cesspools er 9-15 m3, hodet er 11 meter, noe som er nok for et lokalt system. Avhengig av utformingen av saken, er gjennomsnittskostnaden omtrent 5 tusen rubler.
 5. HeizWRS 25 – en pumpe av tysk design, kinesisk produksjon. Enheten er utstyrt med en kvern, med et trykk på opptil 14 meter, strømningshastigheten på opptil 15 m3 / time er mulig. Energiforbruk 0,8 kW, overopphetingsbeskyttelse, støpejern eller rustfritt stål gjør modellen pålitelig og økonomisk.

Dyrere installasjoner inkluderer merkevarer fra europeiske selskaper. Pumper av merkene Grundfos, Pedrollo, WILO-DRAIN MTC-MTS er dyrt høytytende utstyr, med automatisk oppstart og høy grad av beskyttelse.

Valg av overflatepumper

overflatepumpe for kloakkEn fekal pumpe for å pumpe ut kloakk av overflatetype brukes hovedsakelig av sommerboere. Det er umulig å bruke enheten ved negative utetemperaturer, kammeret fryser over. Karosseriet er laget uten tetting, i regn eller uten kalesje fra sprut, kan motoren bli ubrukelig. Installasjoner tiltrekkes av deres kompakthet og mobilitet. De kan lagres i verktøyblokken, og installeres bare så lenge cesspoolen svinger. Innløpet er utstyrt med et nett, det er en innebygd tilbakeslagsventil. Utstyret er enkelt å betjene, billigere enn nedsenkbare systemer.

Utformingen av overflatepumpen innebærer ikke utformingen av en kvern, den lar partikler opptil 5 mm passere gjennom. Kraften til installasjonene er lavere, men mobiliteten tillater bruk av enhetene i forskjellige husholdningsoppgaver..

Semi-nedsenkbare pumper

halvt nedsenkbare pumperDrenering fekal pumpe av halvt nedsenkbar type kombinerte fordelene med nedsenkbare og overflate installasjoner. Enheten er vertikal, motoren er plassert på overflaten og krever ikke tetting. På grunn av den forenklede utformingen er pumpens kostnad lav. Enheten opererer med en lavere effektivitet sammenlignet med en nedsenkbar, det er mulig å anbefale for en privat gårdsplass bare en pumpe av merket NCI-F100, med et trykk på 8 meter og en effekt på 0,5 kW.

Av alle de listede typene kloakkpumper for cesspools, er nedsenkbare dumper oftere valgt som mer teknologiske og pålitelige.

Hvordan velge en drenering eller fekal pumpe – video

Previous Post
Hage beskjæringsmodell oversikt
Next Post
Îngrășămintele cu azot, valoarea și aplicarea acestora