15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vasken din vil aldri tette seg med en matavfallshåndterer

makulering av husholdningsavfall Matavfallsbeholderen for vasken er et moderne kjøkkenutstyr som er installert i vaskedreneringssystemet og gir knusing av store fraksjoner matavfall til en tilstand der de, uten å henge sammen, passerer videre inn i kloakksystemet og gjennom det kloakkgropen eller septiktanken … Disse enhetene er montert under vasken i stedet for en sifon og koblet til kloakksystemet.  

Hvordan bruke husholdningsavfallshakkeren?

husholdningsavfallskvern i drift Enheten drives av elektrisitet og slås på med en spesiell knapp samtidig med at kranen åpnes, og vann vil skylle bort smuss og matpartikler fra tallerkener, boller, gryter, panner, panner, bokser, andre retter og beholdere. Sammen med vannstrømmen kommer store faste fraksjoner inn i vaskekvernen, hvor de males til bittesmå partikler og skylles bort med vann, beveger seg videre inn i avfallssystemet..

Hvorfor er husholdningsavfallskvernere nødvendig??

husholdningsavfall i vaskenDet er ikke vanskelig å velge store faste elementer (bein, papir, kvister, skall, skalaer, deler av krepseskallet) mens du vasker oppvaske, beholdere, andre beholdere og gjenstander, men denne prosessen tar mye tid, noe som er kjent, en moderne person er alltid knapt nok …. Etter å ha fullført denne prosedyren, havner samlingen vår i papirkurven..

Men hvis dette ikke er gjort, holder partiklene seg sammen, holdes sammen av fett, malt og akkumuleres i sifonen eller avløpssystemet, og reduserer gjennomstrømningen til de er helt tette. Etter det trenger vasken rengjøring, noe som også tar tid og krefter..

Avfallsopphopninger under påvirkning av allestedsnærværende bakterier begynner å råtne og brytes ned, og utstråler stygg lukt i miljøet.

ren vaskAlle problemer løses ved hjelp av en husholdningsavfallskvern for kjøkkenet som tilbys av produsentene. Denne kompakte enheten passer sømløst inn i ethvert kjøkken eller spisestueinnredning. Det tar ikke mye plass, så det kommer garantert til å passe selv under en liten vask.

makuleringsmaskin under vaskenDet finnes typer produkter:

 1. Utstyrt med kontinuerlig lastesystem. De jobber i henhold til denne ordningen – først slås kværnen på, hvoretter arbeidsmediet kommer inn i den.
 2. Dosert lasting. Arbeidskammeret er fylt med avfall, hvoretter makuleringsmaskinen selv begynner å virke.

Sink Food Waste Disposer Arbeidsprinsipp

husholdningsavfallshakkerMatavfall kommer inn i denne enheten direkte fra vasken. Som et resultat av friksjon mot kammerets ribbevegger, som roterer rundt aksen med høy frekvens, blir de til de minste partiklene. Vannet som kommer fra vasken skyller dem inn i kloakksystemet.

Fordelene med makuleringsenheter:

 • enkel installasjon, vedlikehold og pleie;
 • utmerket ergonomi, kompakthet, liten størrelse;
 • lydløshet;
 • selvrensende system;
 • allsidighet, og gir muligheten til å kombinere enheten med noen av de eksisterende variantene av vasker;
 • driftssikkerhet;
 • praktisk;
 • miljøvennlighet.

Alt dette gjør at matavfallsmaskinen i vasken blir høy etterspørsel og stor popularitet blant brukerne..

husholdningsavfallsmaskinEr de garantert trygge under drift? Vi kan bestemt si ja. Enhetene er produsert i full overensstemmelse med statlige standarder for produksjon av elektrisk utstyr. En spesiell pneumatisk bryter gir deg muligheten til trygt å slå enheten på / av. Arbeidskammeret inneholder ikke skarpe hjørner og kniver, slipeprosessen er sikret på grunn av den høye rotasjonshastigheten. Så det er ingenting å bekymre seg for.

Slik installerer du en kjøkkenhakker i vasken?

installasjon av husholdningsavfallshakker Installasjonsregler:

 1. Vi kutter vanntilførselen til kranene.
 2. Koble vasken fra avløpssystemet som fører til kloakken.
 3. Monter en gummipakning på flensen.
 4. Vi kobler enhetsfestet til vasken, og deretter kobler vi det til.
 5. Vi fester den ene enden av røret til kvernen, den andre til kloakken.
 6. Vi kobler støpselet til strømledningen og kobler det til en jordet stikkontakt. Du kan kjøre en egen kabelledning og koble ledningen til kontaktene direkte.
 7. Vi sjekker at enheten fungerer og fungerer som den skal. Vi plasserer forurensningsobjekter i vasken, starter enheten og slår på vannet eller omvendt, avhengig av typen.

Video om enheten til husholdningsavfallshåndtereren på kjøkkenet

Previous Post
Hage beskjæringsmodell oversikt
Next Post
Îngrășămintele cu azot, valoarea și aplicarea acestora