15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi kjøper en sommervannsbereder med varmeovn for en sommerbolig

Elektrisk varmtvannsbereder Livet på landet, i tillegg til mange positive følelser, medfører ulemper forbundet med mangel på varmt vann når som helst. Hvis drikkevann leveres i sylindere, og vann i vannforsyningssystemet er tilgjengelig per time, gjenstår det å kjøpe en varmeapparat for å gi en bulk med en varmeapparat. Når bare et servant var utstyrt med en kran og et varmeelement, er det hele enheten.

Mer om emnet: øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder for dusj!

Varianter av bulkvarmetanker

Varianter av vannvarmere i bulk Det er klart, det er vanskelig å kalle en moderne tank med varmt vann for husholdningsbehov bare for et servant. Enheten har:

 • estetisk design;
 • vannstand indikator;
 • oppvarming termostat;
 • blokkerer fra “tørrstart”.

Avhengig av installasjonsstedet kan tanken være hengslet eller komplett med en vask og en tank for drenering, en slags Moidodyr -servant med varmeapparat.Servant servant med varmeapparat

For husholdningsbehov, ved å ta hygieneprosedyrer, kan en større tank installeres på en høyde, deretter tilføres vannet under trykk, lar deg bruke dusjen.

Til tross for sin tilsynelatende enkelhet, krever enheten organisering av sikker drift, mulighet for tømming og praktisk fylling. Siden varmeren er elektrisk, har den en separat kontakt i umiddelbar nærhet og har en sprutsikker design. Batteriet er fylt når strømmen er slått av. Det beste materialet for en varmeapparat for å gi en bulk tank med en varmeapparat anses å være plast, den leder ikke elektrisk strøm, absorberer støy og holder varmen i lang tid.

For å spare elektrisk energi, på en klar solrik dag, kan du få vann ved en behagelig temperatur fra en beholder installert i det fri. For dette må tanken males med svart maling og ikke ha et varmeisolerende lag. Ovenfra er vannet dekket med en gjennomsiktig film eller glass. I dårlig vær varmes vannet opp med strøm.

Metallutstyr er dyrere, men de er mer motstandsdyktige mot temperaturendringer og vinterlagring i et rom med et dypt minus. En varmeapparat i rustfritt stål vil vare i mange år hvis den ikke blir byttedyr for vandaler i et ubevoktet område. En ekstra fordel med en varmtvannsbereder i rustfritt stål vil være fraværet av rust i vannet, selv etter en ukes fravær av eierne i landet. Den samme egenskapen til nøytralitet med hensyn til vann og oppløst oksygen har polymerer for fremstilling av retter.

For å løse husholdningsbehovene til sommerboere i helgen trenger du:

 • servant med kran og vask;
 • dusj utstyrt med en sistern med naturlig eller tvungen oppvarming.

Varmtvannsbereder

VarmtvannsberederUtformingen av en prefabrikkert elektrisk varmtvannsbereder for sommerhytter er gjennomtenkt til minste detalj:

 1. Vannet fra bøtta helles ikke i tanken, det passerer gjennom en egen lomme på spjeldet og fyller tanken i henhold til prinsippet om kommunikasjonsfartøy.
 2. Tanken har en indre og ytre kontur, med et luftgap mellom dem. Skumisolasjon kan brukes i stedet for luft.
 3. Nivået på vannoppvarming i tanken til et behagelig nivå reguleres av den innebygde termostaten.
 4. Avløpsnivået er plassert over varmeelementene, og lar dem alltid være under vann.
 5. Det er gitt en indikator som viser at varmeelementet er inkludert i forsyningsnettet og i driftstilstand.

Den beskrevne utformingen av en vannvannsbereder for en sommerbolig tilhører en enhet fra Alvin -selskapet, men dette er den mest rasjonelle designen som bør styres av.

En slik husvarmer brukes til oppvask og som servant. Det er ikke vanskelig å lage en elektrisk varmeapparat til en sommerhytte med dusj. Tanken skal være av et større volum og installert, og skape en utslipp under trykk.

Flat vannvarmer med dusjEn flat vannvarmer med dusj kan installeres i taket under taket, vann helles i den med en vanlig landsslange. Enheten tar praktisk talt ikke plass, den kan utstyres med et bortgjemt hjørne skjult for øynene. Den firkantede tanken er utstyrt med beskyttelsesinnretninger, et 2 kW varmeelement brukes. I prinsippet kan du bruke en mindre kraftig varmeapparat, det er lite sannsynlig at du om sommeren trenger vann med en temperatur på 600 C i dusjen.

Alvin varmtvannsbereder med dusjAlvins selskap tilbyr sin egen løsning på dacha -problemet. Billig og estetisk varmtvannsbereder Alvin med dusj med et volum på 20 liter er laget som en termos, vannet i den avkjøles ikke på lenge. Det vil ikke være vanskelig å fjerne dusjforingen, og beholderen blir egnet som servant. I modellen EVBO-20/2 brukes et varmeelement med en effekt på 1,2 kW, det er en innebygd akkumulator og en pumpe for å skape trykk i slangen når du dusjer. Kostnaden for enheten er 7,2 tusen rubler.

DIY varmeapparat

Hjemmelaget vannvarmer i bulkEn varmeapparat for å gi et skott med en elektrisk varmeapparat kan lages for hånd, eller du kan kjøpe en laget i henhold til alle varmetekniske beregninger, utstyrt med sensorer og reléer. Slike enheter er rimelige, har et godt varmeelement og en gjennomtenkt design. Alternativt vil en beholder under vann med lokk og kran se omtrent slik ut. Fra en rekke enheter er det denne en håndverker kan lage.

Varmtvannsberederen for sommerhuset og for landstedet er laget av galvanisert plate. Servant “Arktika” er designet for 15 liter vann og er ikke komplisert i utførelsen.

Det er trygt å bruke dusjen når varmeapparatet er slått av. Vann er en god energileder, skade på varmeapparatet kan føre til elektrisk støt.

Det første trinnet er å velge riktig innertank laget av varmebestandig plast eller metall med en behagelig bred munn. I dette tilfellet må plasten ha matvare, og metallet må være motstandsdyktig mot oksidasjon..

Du trenger en kran med et gjerderør og tetningsforbindelser til den. Det er ikke vanskelig å kjøpe et varmeelement med en innebygd termostat for å stille en behagelig temperatur.

Den vanskeligste delen med å lage tap- og varmebånd er å lage sterke forbindelser. Sveising kan brukes i en metalltank, for en plastbeholder må du kutte et hull for en 16 mm tapp og sette en nal på den, som en mutter er skrudd på fra innsiden gjennom pakninger og skiver fra begge sider, fra kranen på utsiden. På samme måte opprettes en tetning for varmeelementet, bare hullet er nødvendig for en tomme og en fjerdedel eller 40 mm.

Varmtvannsbereder i plastfatFor varmeren må du først installere en kobling og sette varmeelementet inn i den med installasjon av tetninger. Før du installerer varmeapparatet, må du koble til ledninger og en plugg slik at strukturen kan drives. Etter installering av ventilen og varmeutstyret er det nødvendig å kontrollere tettheten av installasjonen med en full tank..

Installasjonen av et plastbeholder kan gjøres ved hjelp av en metallramme. Etter å ha gjort suspensjoner, bør de dekkes med isolerende materiale slik at vannet forblir varmt i lang tid. Det kan være polyuretanskum påført i flere lag..

For estetisk utseende og holdbarhet, bør hele strukturen være kledd med et metallhus laget av vanlig, polert eller galvanisert ark. Vanlig tinn må males på toppen slik at korrosjon på 2 år ikke spiser opp skjønnheten. Etter samme prinsipp kan du lage en gjør-det-selv-varmtvannsbereder for en dusj..

Gjør-det-selv varmtvannsbereder for en dusj på landet-video

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate