15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Manuell kultivator for omsorg for en sommerhytte

håndfreser Håndkultivator – landbruksredskaper. Jordbearbeiding er en møysommelig prosess. I landet kan kultivatorverktøy med en enkel enhet gjøre det lettere.

Applikasjonsfordeler

lett og praktisk verktøy

En manuell kultivator for sommerhytter kan være en pålitelig assistent hvis den er valgt riktig. Dette verktøyet har mange fordeler:

 • enkel administrasjon – ingen spesiell opplæring er nødvendig;
 • det er ingen ekstra vanlige investeringer i enheten, siden den ikke trenger å tankes opp;
 • kompakthet;
 • i arbeidsprosessen er ikke kuttet ugress og jord spredt over stedet;
 • brukervennligheten;
 • liten pris.

I tillegg gjør det det mulig å behandle vanskelig tilgjengelige områder av jorda. Enhetene er forskjellige, som lar deg velge et verktøy for en bestemt type arbeid.

Slikt utstyr brukes til følgende typer arbeid på bakken:

 • graver hull;
 • luke fjerning;
 • grave opp poteter;
 • løsne jorden;
 • blanding under befruktning.

Det er også en håndholdt kultivator for luking. Når du behandler en liten tomt, er en manuell kultivator det mest akseptable alternativet. Den er kompakt, manøvrerbar og tar ikke mye plass under lagring.

Bruken av en kultivator vil hjelpe til med behandling av land beregnet for dyrking, som hage og prydavlinger.

Håndfreser: hovedtyper

verktøy for å løsne jord

Det er to hovedtyper av kultivatorer:

 1. Rippere.
 2. Rotary.

Skivefresere og rippere er representert med et bredt spekter av produserte modeller. De kan ha flyttbare festedeler, varierer i fysiske parametere og ytelse..

Rotary

roterende kultivatorGrunnlaget for denne enheten er en aksel, på hvilken en bestemt form av plater med tenner i form av stjerner er plassert. Den manuelle stjernekultivatoren er egnet for å løsne. Jo flere stjerneskiver, jo bredere kan jordlisten dekkes av mekanismen i ett pass. Brukervennlighet skapt av et langt håndtak.

Rotorkultivatoren drives av fysisk anstrengelse. I dette tilfellet plasseres arbeidsskivene mellom radene som skal behandles. Formen på stjernene gjør at enheten kan løsne jorda godt. Jorden løftes og slås ut, hvor ugress også blir kuttet.

Til tross for behovet for å anvende innsats, lar kultivatoren, i sammenligning med å jobbe med en spade, arbeide området raskere og enklere. Ulempene med en roterende kultivator inkluderer vanskeligheten med å bruke den på tung leirjord..

Ripper

ripperUtvendig er verktøyet et langt håndtak med flere buede tenner i den ene enden. Ved å bruke håndtaket i form av en bue, er det nødvendig å drive tennene i jorden med en sving og rotere tennene.

Ved hjelp av ripper er det praktisk å forberede stedet for den kommende plantingen. En slik manuell kultivator for ugress krever ikke betydelig fysisk innsats og muskelspenning.

Ripper fungerer godt for områder med lite ugress. Med et stort antall ugress som vokser i et tett teppe, brukes ikke en slik enhet på grunn av den lave effektiviteten.

Rotfjerner

manuell rotfjernerManuelle kultivatorer for jordbearbeiding i landet av denne typen er buede tenner rettet i forskjellige retninger på stangen. I prosessen med å løsne kommer tennene inn i jorden med 0,2 m og kutter røttene til ugresset.

Å bruke rotfjerneren er ikke vanskelig. Verktøyet skal være vinkelrett på jordoverflaten. Ved å trykke på håndtakene blir tennene nedsenket i jorden. Det neste trinnet er å vri knotten kraftig med klokken. Siden bruk av en rotdyrker krever bruk av fysisk innsats, vil det ikke fungere for mennesker med svake fysiske data..

Rotfjerneren kan brukes på jord med varierende tetthet.

Potetgraver

potetgraverEnheten er designet for å gjøre det lettere å grave opp potetknoller. Visuelt ligner potetgraveren rotfjerneren, men har en annen form på tennene. Bruken lar deg redusere belastningen på ryggraden under graving og unngå sannsynligheten for skade på knollene selv..

Potetgraveren består av et håndtak og arbeidstenner nederst. En separat plassert kultivatorpinne skyves i bakken og håndtaket roteres slik at hovedtindene kommer inn i jorda.

Ved å snu enheten rettes den oppover og trekkes ut. I prosessen med slike handlinger blir potetknollene forsiktig lirket og løftet uten skade..

Nær en busk må dyppingen og ekstraksjonen av kultivatoren gjentas flere ganger slik at absolutt alle knollene fjernes..

Applikasjonsfunksjoner: 7 viktige anbefalinger

ved hjelp av en manuell kultivator i hagen

Bruk av en manuell kultivator av noe slag krever overholdelse av visse regler:

 1. Bruk av utstyr må utføres i samsvar med alle sikkerhetsregler.
 2. Valget av en bestemt modell utføres under hensyntagen til nettstedets tilstand og det planlagte resultatet fra driften av verktøyet.
 3. Når du velger beholdning, bør du ta hensyn til de fysiske dataene til personen som skal bruke den..
 4. Hvis det er nødvendig å behandle store jordområder, er en manuell kultivator for luking, innsamling av poteter ikke effektiv, siden den har lav produktivitet.
 5. Det er nødvendig å bruke hver type kultivator bare til det tiltenkte formålet..
 6. Det er ganske vanskelig å bruke en håndfreser på hardt underlag..
 7. I prosessen med å arbeide med manuelle verktøy er det vanskelig å regulere dybden av dens inntrengning i jorda..

Modelloversikt

Før du kjøper en manuell kultivator, må du gjøre deg kjent med de tekniske egenskapene, sørge for bekvemmelighet og tilstrekkelig lengde på håndtaket.

Bonde

kultivatorHåndfreser Graveren er utstyrt med et hjul som hjelper til med å flytte redskapet. Basen er laget av metall av høy kvalitet.

Det er 5 vedlegg i settet:

 1. Kultivator for å løsne.
 2. Weed Razor.
 3. Fure Tidligere.
 4. Hiller.
 5. Interlinearbeider.

Hellingsvinkelen til chassiset kan endres.

Dverg

håndkultivator gnome

Gnome manuell kultivator er laget av metall og er komplett med flyttbare elementer for å utføre følgende typer arbeid:

 • manuell såmaskin;
 • luke;
 • hilling;
 • brøyting.

Kultivator KR-1

Gårdsarbeider

kultivator gårdsarbeider

Den manuelle kultivatoren Batrak er en forbedret versjon av landbruksredskaper, siden den er utstyrt med et hjul og har utskiftbare redskaper:

 • hiller;
 • fure;
 • 2 typer flatskjærer.

Vekten er ca 4 kg. Med bruk er jorddyrking mye raskere..

Hvis du løsner gården regelmessig, er det kanskje ikke nødvendig med dyp pløying i det hele tatt..

Miracle Shovel

mirakel spadeKultivatoren Shovel for sommerhytter har en pålitelig og ganske enkel design. Verktøyets vekt – 5200 gram. Det er lett å jobbe med spaden på grunn av systemet med spaker.

Bevegelsestrinnet er 0,1-0,2 m (avhengig av jordens tetthet). Gripebredden for bearbeiding er 0,5 m.

Nål

nålfreserDen manuelle nålfreseren er en slags roterende stjerne. Den er beregnet på å løsne jorda og utrydde ugress. Høyden på trimmekniven påvirker rotskjæringen. Utstyr veier mindre enn 2 kg.

Kultivatoren er en kompakt og rimelig assistent for sommerboeren. Ved hjelp av dette blir omsorgen for nettstedet lettere. Avhengig av oppgavene som er angitt, er det mulig å velge en passende modell av den nødvendige konfigurasjonen.

Håndkultivator Tornado – video

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate