15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Drill Bosch – en oversikt over populære modeller

drel-bosch-psb-650-re Når en person får personlig plass, begynner han å ordne det, og for dette kjøper han det nødvendige verktøyet. Velg en Bosch -drill fra det tilbudte sortimentet – for å gi deg selv en multifunksjonell enhet i mange år. Ved å bruke et kompakt verktøy kan du utvide anvendelsesområdet til et universelt verktøy. Først er dette bare en drill, en trofast assistent i å ordne en leilighet.

Et greit verktøy for gode hender

bosch-professional-gsb-144-vec Blant de mange presenterte verktøyene har de tyske håndverktøyene fra Bosch vært ledende innen pålitelighet i mange år. Selskapets viktigste credo siden oppstarten er brukertillit over fortjeneste. Et annet selskaps prinsipp er at selv det beste verktøyet kan gjøres bedre. Etter å ha erobret markedet, selger Bosch borer dyrt, men dette reduserer ikke etterspørselen. Produsenten har vunnet autoriteten, og har holdt ledelsen i mange år..

Drill Attraktivitet:

 • bredt lineært utvalg av verktøy;
 • pålitelighet og holdbarhet;
 • et tett nettverk av servicesentre i hele salgsområdet;
 • utmerket balansering og kompakthet av enheter;
 • lett vekt og strømforbruk sammenlignet med modeller av samme ytelse fra andre selskaper.

Borprodusent Bosch har satt grensene for verktøyet. På markedet kan du finne rimelige grønne øvelser for hobbyfolk. Kostnaden er 3-5 ganger mindre enn et blått verktøy. Årsaken til de høye kostnadene ligger i den økte ytelsen til det blå verktøyet..

For at et profesjonelt verktøy skal kunne fungere lenge uten å tillate overoppheting, er det gitt:

 • bedre tetthet i kroppen, skaper støvbeskyttelse;
 • støtdempere, sklisikre grep;
 • i stedet for glidelagre og foringer, er lukkede rullelagre installert;
 • metallaggregater er laget av høyfast stål-legert eller varmebehandlet;
 • det er en obligatorisk myk startmodus;
 • en gummiflettet kabel brukes, som gjør at den kan fungere ved lave temperaturer;
 • et profesjonelt verktøy har en smalere spesifikasjon.

En langt fra fullstendig liste over forskjeller bekrefter at et profesjonelt verktøy skal være dyrt. Eieren av en Bosch husholdningsbor, med forbehold om kravene i bruksanvisningen, vil imidlertid verktøyet hans tjene i mange år. Det viktigste er å holde enheten ren, bytte karbonbørster og legge til smøremiddel etter planen. Forskjellen i utstyr for proffene sikrer langsiktig drift i en syklus. Amatøren har muligheten til ikke å overbelaste instrumentet.

Når du velger et Bosch -instrument, vil det være nyttig å vite at i kataloger har alle amatørinstrumenter alltid P som den første bokstaven i navnet, den profesjonelle raden begynner med bokstaven G.

De to andre bokstavene indikerer:

 • SR – skrutrekker;
 • SB – slagbor;
 • BM – hammerløs boremaskin;
 • DB – diamantbor.

De numeriske verdiene angir utstyrets egenskaper. Etter tallene angir bokstavene tilleggsinformasjon om tilgjengeligheten til visse funksjoner. For eksempel står RE for revers og hastighetskontroll. Bokstaven D betyr at det er en rotasjonslåsfunksjon, L – økt effekt og andre alternativer.

Eksempler og beskrivelser av husholdningsmodeller

bosch-psr-12Oftest er kjøpere interessert i rimelige og pålitelige modeller av skrutrekkere og bor med slagfunksjoner..

Bosch PSR 1200 boremaskin er et utmerket valg for små husholdningsarbeider. Dette er et trådløst verktøy. Enheten brukes til tiltenkt formål og til boring av små hull i veggen. Settet inneholder et nikkel-kadmiumbatteri med en kapasitet på 1,2 A * t, som tillater en hastighet på 7000 o / min. Ladingen varer i 20 minutter med kontinuerlig bruk. Settet leveres med en ladestasjon, batteriet lades innen en time, hvoretter det må slås av, ellers blir det ødelagt. Ingen blokkering tilbys.

Rotasjonshastigheten kontrolleres elektronisk. Maksimal borestørrelse for metall er 10 mm, for tre – 20. En nøkkelløs chuck brukes. Vekten på enheten er 1,2 kg, kostnaden er 4-5 tusen rubler. Hvis et ekstra batteri er inkludert, vil settet koste mer.bosch-psb-500-re

Slagbor Bosch PSB 500RE er et universelt husholdningsverktøy som støtter funksjonene boring, hammerboring. Verktøyet tilhører light -serien, veier 1,5 kg, mens motoren er kraftig. 0,5 kW gir hastigheter opp til 3000 o / min med et dreiemoment på 7,5 N * m. Boret har en ledning på 4 meter for bevegelsesfrihet i et standardrom.

Borehastigheten endres ved å trykke på modusbryteren. Boret er i stand til å produsere 48 000 slag i minuttet. Myke grep og god sentrering av modellen gjør arbeidet behagelig. Verktøyet er i stand til å bore et hull i metall – 8, betong – 10, tre – 25 mm.

Slagbor Bosch PSB 650RE er kraftigere. Verktøyet, som det forrige, har to driftsmåter, men varierer i størrelsen på hullene som er boret. Maksimale hull i betong, tre og metall – henholdsvis 14, 30, 12 mm.

Som en skiftenøkkel brukes verktøyet ved lav hastighet, som er satt av elektronisk regulering..

Når du arbeider i en modus og med en hastighet, er en knappelåsmodus tilgjengelig. Nøkkelfri chuck gir enkelt bytte av tilbehør.

Bosch profesjonelle øvelser og bruksområde.

bosch-gsb-13-reBor Bosch GSB 13RE brukes til boring av hull i murstein opp til 15 mm, metall opp til 10 mm. Ved å stille inn hastighetene før du starter arbeidet kan du bruke verktøyet i alle moduser, unntatt slotting. 600W motoreffekt gir høyt dreiemoment. Enkelt hastighetsmodus, men med praktisk elektronisk glatthetsjustering. Det kraftige 1,8 kg -verktøyet kan brukes på trange steder. Når du registrerer et kjøp på det offisielle Bosch-nettstedet, kjøpes 2 års garanti på boret fra produsenten. Produksjonen av denne modellen utføres i Russland, så kostnaden er 5 tusen rubler.

Mer kraftig og tyngre er Bosch GSB 16RE -boret, utstyrt med en 700 W motor. Det er et kraftig verktøy når det gjelder tekniske parametere, men brukerne klager ofte på inkonsekvensen til den nøkkelfrie chucken med slagfunksjonen. Dette løsner festingen av boret. Kostnaden for verktøyet er omtrent 8 tusen.

bosch-gbm-13-2-reBosch GBM 13 2RE slagfri borer har en to-trinns driftsmodus, med muligheten til å bytte under drift og bakover. Chucken har en sentreringsskrue som en beskyttelse mot å løsne. Justeringshjulet på karosseriet lar deg stille starthastigheten.

Spindelen er tilpasset bruk av sekskantede biter i henhold til den europeiske standarden.

Denne boremaskinen kan brukes i en boremaskin. De passende friksjonsdelene er montert på rullelager. Vekten på boret er i underkant av 2 kg. Motoreffekt 550 W. Hvis kjøpet er registrert på produsentens nettsted, er boret garantert i 3 år. Kostet 12-13 tusen rubler.bosch-gsr-1800-li

For mobile fagfolk er Bosch GSR 1800 Li batteridrevet drill et uunnværlig verktøy. Den kraftige enheten fungerer på 18 volt terminaler. Kapasiteten til 1,5 Ah litium-ion-batteriet gir høy ytelse. En praktisk parameter for litiumbatterier er muligheten til å lade opp når som helst, hvis det er et nettverk, uten å bryte kontakten. Batteriet er fulladet innen halvannen time. Boret opererer med en variabel hastighet og et maksimalt dreiemoment på 34 Nm. Verktøyvekten 1,4 kg lar deg utrettelig bore hull i taket.

Den lille Bosch GSR 1080 2RE -skrutrekkeren er interessant for møbler. Boret veier bare en kilo og har et kraftig batteri. Mens det ene batteriet fungerer, lades det andre. I løpet av halvannen time lades det ene batteriet og strømmen til det andre batteriet genereres. To-trinns verktøyet har lenge vært profesjonell skrutrekker for profesjonelle.

Bosch drill review – video

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate