15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dette er viktig å vite – de fordelaktige egenskapene til melketistelolje

Borodino melketistelolje Melketistelolje er mye brukt i tradisjonell medisin. Den unike sammensetningen av dette stoffet gjør melketistelolje grunnlaget for mange moderne hepatobeskyttende legemidler for leveren. Melketistel eller, som denne tornete blomsten også kalles, brukes melketistel for å øke produksjonen av galle. Galle fremmer nedbrytning og absorpsjon av fettløselige vitaminer, komplekse proteinforbindelser og fiber.

I tillegg til den gunstige effekten på galleblæren, har tistelolje en positiv effekt på leveren og hjertemuskelen til en person, den har en god effekt på fordøyelsen og nervesystemet..

Milk Thistle Oil Composition

Melk tistelfrøolje inneholder et unikt biologisk aktivt stoff – silymarin. Denne komponenten har en styrkende effekt på leverceller, endrer strukturen og tykner dem. På grunn av virkningen av silymarin trenger ikke giftene fra den bleke paddepallen, grønn fluesopp og andre giftige sopp inn i nyrene og leveren, derfor er melketistelolje en garanti for overlevelse ved forgiftning med sopp og plantegift..

Milk Thistle Oil inneholder vitamin E, A og F, som styrker immunsystemet. På grunn av det høye innholdet av karoten har melketistelolje en positiv effekt på menneskersyn, strammer netthinnen og gjør den mer elastisk. Karoten har en positiv effekt på hjertet, og klorofyll og flerumettede syrer fjerner kolesterol fra kroppen og forhindrer avsetning på blodårene. Karoten lagrer oksygen og, under oksygen sult, leverer det til skadede celler, derfor brukes melketistelolje for åreforkalkning.

Når den påføres lokalt, helbreder melketistelolje sår og gjør huden mer elastisk. Påfør masker og kompresser regelmessig for å styrke håret og gi det en naturlig glans..

Aktuell bruk av melketistelolje

For å styrke hårrøttene, påfør varm melketistelolje hver kveld. Den må stå over natten og vaskes deretter av med varmt vann..

Melketistelolje har en helbredende effekt, så det kan påføres et bandasje og påføres såret, også har melkedistelolje en soppdrepende effekt, på grunn av dette påføres det den berørte huden.

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară