15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantastisk tre i hagen eller terry brugmansia

terry brugmansia blomstrer Blooming brugmansia er et unikt syn du kan beundre for alltid. Spesielt hvis terry -varianter av denne blomsten blomstrer: ikke en eneste blomst, både innendørs og hage, har så fantastiske, store og fulle blomsterstander i forskjellige farger. Terry brugmansia skiller seg fra andre arter, ikke bare i blomsterstrukturen, de har også noen nyanser i utviklingen og omsorgen for dem.

Funksjoner ved dyrking av frottévarianter

For brugmansia med utstoppede blomsterstander er ganske treg vekst karakteristisk. Slike busker vil ikke snart strekke seg oppover, og i tillegg blomstrer de ofte bare i det tredje året etter planting. Så hvis frøplanten som ble plantet i fjor ikke har blomstret, er det ingen grunn til bekymring – den er bare liten for dette..

Terry -varianter mister ikke sin dekorative effekt gjennom dagen, mens blomsterstandene er stengt i en dag hos vanlige arter. En blomst på en gren varer opptil 5 dager og utstråler en beroligende søt duft.

Brugmansia blomstrer i tre bølger gjennom sommeren, noen ganger til og med om høsten. En slik langvarig blomstring krever hyppigere vanning og regelmessig fôring av planten, derfor er det viktig å ikke la jorden under busken tørke ut slik at den ikke slipper knoppene. Under fôring bør det legges spesiell vekt på fosforpreparater..

Populære typer terry brugmans

Blant variantene med doble blomsterstander er det verdt å merke seg følgende typer brugmansia, som har en unik sjarm:

  1. Engler solstråle. Høy busk med enorme, opptil 40 cm lange, sitronhvite blomsterstander, bestående av 3-4 lag (skjørt).
  2. Flamenco. Blomstene er malt i en delikat syrinfarge, og blir til en lilla nyanse langs kantene. Består av 2-3 skjørt.
  3. Engler bebi. En lavvoksende sort med hvite to-lags blomsterstand opp til 21 cm lang og gul bart. Avgir en liljekonvall aroma.
  4. Thea’s Liebling. En lav, men viltvoksende plante. Har de rødeste blomstene blant andre terry -varianter. Blomster har 3 skjørt.
  5. Dalens Rosa Amur. Delikate lakseblomster av 3 skjørt har langstrakte kronblad.

Etter å ha plantet terry brugmansia om våren, vil det være mulig å beundre deres uvanlige blomstring hele sommeren, og puste inn den guddommelige aromaen. Alt som trengs for dette er å vanne og gjødsle planten i tide, og ikke glem å skape forhold for overvintring for den..

Alt det mest interessante om terry brugmansies – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară